Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

BIO-PHASE2 4% kyselina hyaluronová s vit. B3, denní sérum, 30 ml

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Děti
Jana

Dobrý den, jedná se o vysokomolekulární či nízko molekulární kyselinu hylauronovou?

Naturevital

Dobrý den paní Jano, děkujeme za Váš dotaz. BIO-PHASE2 4% kyselina hyaluronová s vit. B3, a to jak denní sérum, tak i noční sérum s kaviárem, obsahuje vysoký podíl (více jak 3%) organické nízkomolekulární kyseliny hyaluronové (s certifikací Ecocert). Jedná se o vysoce aktivní kyselinu hyaluronovou, která má schopnost proniknout do nejspodnějších vrstev pleti. V kombinaci s BIO kyselinou hyaluronovou vysokomolekulární a s Niacinamidem tato séra účinně působí proti vráskám, pigmentovým skvrnám a na obnovu pleti, s viditelným a dlouhodobým efektem. Noční sérum obsahuje luxusní extrakt z černého kaviáru pro ještě bohatší výživu pleti. Přejeme Vám hezký den. Zákaznický servis NATUREVITAL.

Jitka Lišková

Dobrý den, chci si koupit výrobek : BIO-PHASE2 4% kyselina hyaluronová s vit. B3, denní sérum.
A moje otázka je, zda je po nanesení séra, je vhodné použít masážní váleček. Běžně ho používám pro lepší vstřebání jakéhokoliv krému, séra nebo masky.
předem díky za odpověď Jitka Lišková

Naturevital

Dobrý den. děkujeme za Váš dotaz. Masážní váleček je vhodnou kombinací a doplňující péčí o pleť. S naším BIO-PHASE2 4% sérem můžete bez problému po aplikaci přípravku používat tak, jak jste zvyklá :-) Přejeme Vám hezký den. S pozdravem, Zákaznický servis NATUREVITAL

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru