Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Kompletní ročník časopisu 100+1 Zázraky medicíny a speciál Top lékaři v ČR

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Ondřej Petružela

Dobrý den, 2 měsíce po zaplacení objednávky mi zboží stále nedorazilo, prosím o vyřízení reklamace. Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ondřeji. Děkuji Vám za zprávu. Při pomoci s vyřízením reklamace, kontaktujte naši zákaznickou podporu, nebo přímo poskytovatele. Kontakt na naši zákaznickou podporu: +420 222 745 3­54. Kontakt na poskytovatele naleznete na svém voucheru. S Přáním krásného dne, Karel

Lucie P

Dobrý den, prosím o informaci, kdy mám provést aktivaci voucheru, zakoupila jsem toto jako dárek pro maminku, ale chtěla bych, aby jí tedy první číslo nepřišlo ještě před Vánocemi, aby se tím nezkazilo překvapení. Kdy je tedy nejlépe aktivaci provést? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, objednávku proveďte přes online formulář:https://www.epublishing.cz/zazraky-mediciny-2021-na-slevomatu. Vyplňte požadované údaje, zadejte doručovací adresu a jméno adresáta.
Kód voucheru zadejte do příslušného pole. Již vydaná čísla a bonusy obdržíte v několika zásilkách do 3 až 6 týdnů po aktivaci, nová čísla pak dorazí vždy k datu jejich vydání. Nezapomeňte, že voucher má platnost do 31. 1. 2022 a do té doby je potřebné aktivaci provést. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Lucie P

Děkuji za odpověď, ale ten samý text jsem si přečetla na vašich stránkách, ,ptala jsem se na něco úplně jiného :o) Ale děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, voucher aktivujte, až uznáte za vhodné a budete si přát odebírat časopis. V případě, že si přejete přesné doporučení, můžete kontaktovat přímo prodejce na e-mailu:akce@epu­blishing.czči tel. +420 545 211 8­80. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru