Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Dobrota, která zasytí: kebab, twister nebo falafel a nápoj podle výběru

4,7 / 5 Alanya Kebab Plzeň  (mapa) 253 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Petr

Bohuzel celkove jsou porce vyrazne mensi. Driv jsem twister nemohl cely snist najednou, dnes potrebuji dva. Uz kupovat nebudu, je to slendrian!

Alanya Kebab

Dobrý den, žádal jsem o upřesnění Vašeho uplatnění voucheru, tak abych mohl dohledat jaká obsluha Vám pokrm připravovala. Takto to budu řešit se všemi s obsluhy jen všeobecnou cestou. Děkuji. Majitel Alanya Kebab.

Petr

Bohuzel se mi toto stalo uz vickrat. Cena vzrostla uz nekolikrat, ale celkove je toho v tortille mene. I salatu je cim dal mene. Na zeli ovsem nesetrite nikdy. Obavam se, ze timhle zpusobem akorat prijdete o zakazniky!

Alanya Kebab

Můžete mě sdělit jaký den a v kolik hodin byla Vaše zkušenost z předchozího dotazu? Věřte, že obsluha nemá žádné nařízení zmenšovat porce. Rád bych se dopátral obsluhy, která Vám připravovala poslední objednávku… Cenový růst je jasný a s tím nic neudělám. Zdražuje se všude a ještě bude. Bohužel. Děkuji.

Petrl

Dobry den,
zacinate to dost sidit. Kousicek rajcete a 3 platky okurky tenke jako papir na celou tortillu! Ani po upozorneni obsluha zminenou zeleninu nepridala. Takze uz asi kupovat nebudeme!!!

Alanya Kebab

Dobrý den, určitě obsluha nemá žádné nařízení šetřit na porcích. Obsluhu řádně upozorním. Děkuji a omlouvám se. Majitel Alanya Kebab.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru