Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

276 Kč za 300gramový tatarák z pravé hovězí svíčkové nebo z lososa a za karafu vína z Dolních Dunajovic. Pochoutka pro dva a sleva 50 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Laďa

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, do kdy tuto slevu lze uplatnit?
Děkuji za odpověď.

Vojtěch

Dobrý den, z předchozích odpovědí moc nelze poznat, jestli tedy na jeden voucher může přijít více lidí než 2. Jak to tedy je? Děkuji.

Tyco

Kdysi jsem akci na tatarak v Cafe04 uz vyuzila, ale nemohu rict, ze bych byla spokojena. Obsluha nas zavedla do studeneho a maleho salonku (kdy nas zvedla z hlavni mistnosti, v obou pripadech) a nakonec se nas ani nezeptala, jestli si chceme objednat i neco jineho. Trochu diskriminace. A lososovy tatarak ani nebyl moc dobry. Smradlave zachody a zmatena obsluha tedy moc neprispely k dobre reputaci.

Cafe04

Dobrý den, obsluha Vás do salónku zavedla pravděpodobně z toho důvodu, že stoly v hlavní místnosti byly již zarezervované, což je pochopitelné, uznejte sama, že by Vám nevyhovovalo mít stůl obsazený, kdyby jste si zajišťovala rezervaci. V případě, že jste měli zájem si objednat cokoliv nad rámec nabídky menu, na které jste voucher uplatňovala, pokud se nemílíme, že není nic jednoduššího než obsluhu požádat i přesto, že Vám zapomene nabídnout. Lososový tataráček má veliký úspěch, lidé se nám na něj vrací, takže je nám líto, pokud zrovna Vám nechutnal. Kdybychom věděli který den jste Cafe04 navštívila, určitě bychom příslušného kuchaře na stížnost upozornili.
Děkujeme za pochopení a doufáme, že při příští návštěvě budete spokojenější.

ZILIEN

DNES JSEM ZAKOUPIL 1KS VOUCHER,MUSÍM MÍT REZERVACI NA 8.4. ,KDY NAVŠTÍVÍM BRNO,V RÁMCI VÍKENDOVÉHO POBYTU

Cafe04

Dobrý den, stačí si s dostatečným předstihem zarezervovat stůl na konkrétní den i hodinu buď telefonicky nebo na uvedeném e-mailu

Eva Malikova

Dobry den zakoupila jsem si 2× voucher a chci se zeptat když je jeden pro dve osoby jestli mužem dojit tři a taky pokud si mužu vzít misto litru vina třeba 0,5 l a 0,5l nealko napoje díky eva

Cafe04

Dobrý den, menu je sestaveno pro dva, pokud příjde jedna osoba, je možné si zbytek vína samozřejmě i odnést.

Cafe04

Děkujeme Petře, snažíme se udžovat kvalitu a servis na kvalitě 120% to v případě, že zapomeneme na 20% je stále vše 100%.

Petr

Tataráček jsme zakoupili už v minulých slevových kupónech a opravdu jsme byli naprosto spokojeni – jak se servisem a přístupem, tak s kvalitou jídla i vína. Můžeme jen doporučit a určitě zakoupíme zase !!!

Cafe04

Monika: Ano víno je možné zaměnit za nealkoholické pi­vo..

Monika

Dobrý den,
je možné místo vína dostat například nealko pivo? Jsme pár abstinent a kojící matka :)
 Děkuji

Cafe04

Petře děkujeme a vašeho hodnocení si velice vážíme… Jáne- cena vychází z propočtu z jídelního lístku a to 1 ks tatarák 150g krát 2 plu 5 krát 0,2dl vína a poté děleno 2 a to je sleva pro zákazníky skvělého serveru slevomat.cz. Těšíme se na vaši návštěvu a pěkný večer

Ján Križanský

Voucher pekny a asi si jeden-dva vezmu, jen nevim odkud je ta „Puvodni cena“ 553Kč. Jak tak koukam do ceniku, tak mne ta puvodni cena vychazi spis takovych 450Kč. Ale budiz. 39% porad zajimava sleva.

Petr

Nedávno jsem byl v téhle restauraci na obídek a byl jsem velmi spokojený. Prostředí je velmi příjemné, až romantické (díky plameni v krbu a přítmí). Obsluha usměvavá a velmi příjemná. Jídlo naprosto luxusní, bez výhrad (krásně vypadalo i chutnalo). Jednoznačně doporučuji a už se k Vám opět těším :-)

Jirka

Dobry den, chtel bych se zeptat zda se jedna o ceske hovezi, nebo o jihoamericke, jak jsme u vas zvykli:-)

Cafe04

Dobrý den,
menu je sestaveno tak jako obvykle ;)

Kube

Vypada to exklusivne, doufam, ze to bude i pochoutka a dobre piticko :)

Emily

Zdravím, je možné použít voucher již v pondělí?

Cafe04

Dobrý den, akce patí od 14. února. Pokud si dopředu zarezervujete svůj stůl, je samozřejmě možné voucher uplatnit.

Tereza

je možné dostat belepkové topinky??

Cafe04

Dobrý den, je nám líto, ale o bezlepkové pečivo je velmi malý zájem, proto Vám nemůžeme v současné době vyhovět. Bude-li zájem vyšší, věříme, že Vám v budoucnu budeme moct vyjít vstříc. Děkujeme za pochopení

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru