Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pětichodová gourmet večeře ze sezónních surovin pro 2 osoby, třeba i s wellness a sklenkou prosecca

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Château Šanov Šanov  (mapa) 292 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Lucie Dzurová

Dobrý den,
Z důvodu covidové situace se bojím, ze se nestihne poukaz využít, kdyby do té doby neproběhlo žádné rozvolneni.. Je v takovém případě možné poukaz prodloužit? Dekuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, pokud by situace nedovolovala do konce platnosti voucher využít, snažíme se s poskytovateli domluvit prodloužení platnosti voucherů, aby bylo možné je využít v klidnějším období. Případně individuálně s každým zákazníkem řešíme náhradní možnosti. Bude-li i Váš voucher prodloužen zjistíte na svém profilu nebo po zadání kódu voucheru zde https://www.slevomat.cz/kontrola-platnosti-voucheru. Pokud byste měla k uplatnění voucheru jakékoli otázky, můžete kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, rádi Vám se vším poradíme. Pěkný den, Tomáš :)

Veronika

Dobry den, v cene voucheru je tedy pouze vecere a wellnes ci virivku je potreba si objednat a zaplatit zvlast? Dekuji, Veronika :)

Château Šanov

Dobrý den, nabídka obsahuje dvě varianty voucheru. Dražší nabídka obsahuje 5chodovou večeři a vířivku nebo pivní koupel.
S pozdravem Daniel.

Pavel Aubrecht

Dobrý den přeji. v případě večeře a wellness je pobyt na 40 min. lze tuto dobu prodloužit?

Château Šanov

Dobrý den pane Albrechte, při využití večeře s wellness je možné v rámci voucheru využít vířivku nebo pivní koupel v délce 40 minut. Pokud si přejete využít proceduru na delší dobu, není problém si na místě připlatit dalších 40 minut vířivky.
S pozdravem Daniel :)

Marie Pešková

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda probíhá wellness, či pivní lázeň v soukromí? Mnohokrát děkuji 😊

Château Šanov

Dobrý den paní Pešková,

vířivá vana a pivní koupel je soukromá. Saunový svět a bazén je přístupný pro všechny hosty. Pronajmout si je můžete také privátně.

Jirka

Dobry den,
je v cene i noc v hotelu nebo je mozno si pripadne prespani dokoupit pri rezervaci terminu pripadne az na miste?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jirko, v rámci voucheru máte v ceně pouze večeři pro 2 osoby. Pokud byste tedy chtěli v hotelu i přespat, můžete samozřejmě kontaktovat přímo provozovatele domluvit se s ním na podrobnostech a případné rezervaci. Pěkný den :) Kačka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru