Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Převod kazety VHS nebo VHS-C na DVD

OSSO s.r.o. Brno  (mapa) 131 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Zuzka Strouhalová

Dostanu prosím ještě odpověď než akce skončí??

OSSO s.r.o.

Dobrý den,včera nám nešel internet,ani pevná linka.Tak se Vám omlouváme.

Zuzka Strouhalová

Jo a ještě: Pokud by šli i ty kazetky z videokamery, tak těch by bylo 6 (5× po 90 minutách a 1×60 minut) + 10 VHS kazet. Kolik bych si měla koupit voucherů? Děkuji;-)

OSSO s.r.o.

Dobrý den Zuzko, 1 kazeta – 1 kupon.To znamená jestliže máte 10 VHS kazet potřebujete 10 kuponu.Jestliže byste měla i nadále zájem o přepis kazet z kamery můžete nás kontaktovat buď telefonicky a nebo e-mailem.Přeji příjemný den,a ještě jednou se Vám omlouváme.

Zuzka Strouhalová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat jestli jste schopni převést záznam i z kazet z videokamery? Konkrétně typ Sony metal mp 90 8mm.

OSSO s.r.o.

Dobrý den,samozřejmě převádíme,ale nevztahuje se na ně tato akce.Tato akce se týká pouze VHS kazet,a malých VHS-C kazetek do kamery.

Klára Šmídová

Dobrý den.Je možno zakoupit si více voucheru a zaslat více VHS kazet?

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Kláro. Maximální počet voucherů na osobu je 25, takže určitě ano :-)

Jitka H.

Dobrý den,chci se zeptat-mám asi tak 10ks VHS s délkou natočení okolo 4 hodin na každé-LP/svatba,dítě,­./Jaká by byla v tomto případě cena za jednu kazetu převedenou na dvd? Děkuji za odpověď.

OSSO s.r.o.

Dobrý den Jitko,
jeden voucher máte na jednu kazetu.Jakmile byste nám zaslala kazety.A my po jejich přehrání zjistili že byla překročena kapacita kazety,tzn.nap­říklad by bylo na 240min kazetě nahráno 480min platil by se poplatek 65,–Kč za kazetu.Ale pokud máte na 240min. kazetě nahráno 240 minut,týka se Vás pouze cena voucheru. Pěkný den Ovčarčinová

Mikey von Dricka

Dobrý den, když mám čtyři kazetky a a každé třeba deset minut, je možné to hodit jako čtyři soubory na jedno DVD za uplatnění pouze jednoho voucheru?

osso

V této akci to bohužel nejde, 1kazeta je jeden voucher bez ohledu na délku nahrávky. Doporučji se podívat na naše stránky www.osso.cz nebo zavolat na 545246120.
Do hodiny záznamu je to 80kč, 20kč DVD , poštovné dle ceníku pošty pokud si nepřijdete osobně na prodejnu a balnné 20kč. Pěkný den

Petra O.

Dobrý den, prosím Vás děláte i převod takové té malé kazetky od videokamer?Předem děkuji za odpověď

OSSO s.r.o.

Dobrý den Petro,
jestliže myslíte Mini DV kazetky,tak ty převádíme
ale nevztahuje se na ně tato akce.Týká se se pouze klasických VHS a VHS-C (to jsou takové málé tlusté) se používali do videokamer.V pří­padě zájmu se můžete informovat na našich stránkách kde najdete jak e-mail,tak tel.kontakt.Přeji příjemný den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru