Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

199 Kč za poukázku v hodnotě 600 Kč na nákup šatů, bot i doplňků v novém obchodě Ellity v centru Brna. Oživte svůj šatník se slevou 67 %.

4,2 / 5 Ellity Brno  (mapa) 60 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Verča

Dobrý den, dají se vouchery sčítat? Že bych koupila 2 za 400 Kč, ale hodnota by byla tedy dohromady 1200 Kč? Mohu s tímto voucherem dojít přímo do obchodu?

Ellity

Dobrý den Verčo,


na každý kus zboží je možné uplatnit pouze jeden voucher, vouchery tedy nelze sčítat. V případě, že si vyberete například šaty v hodnotě 1099 Kč, uplatníte voucher ve výši 600 Kč a zbytek (tj. 499 Kč) doplatíte. 


S voucherem samozřejmě můžete přijít přímo do obchodu. Budeme se těšit! 


tým Ellity
Nika

Dobry den, jak postupovat pri objednavani zbozi pres e-shop? Cisla voucheru mam napsat nekam do poznamky? A jaka je, prosim, vyse postovneho? Dekuji. Pekny den! Nika

Ellity

Dobrý den Niko.


Pošlete prosím objednávku Vámi vybraného zboží na e-mail info@ellity.cz, kde uvedete číslo voucheru, název zboží a velikost. Následně bude ověřena dostupnost zboží a bude Vám zaslán potvrzovací e-mail. 


Výši poštovného naleznete na stránkách www.ellity.cz v záložce „Doručení“. V případě doporučeného balíku je výše poštovného 100 Kč, v případě platby předem na účet 70 Kč. 


Pěkný den!


tým Ellity
Petra

Dobrý den, chtěla bych si ještě ujasnit výši slevy, koupím kupon za 200 a získám slevu 600 Kč, pak si objednám boty, které stojí 950Kč a v prodejně doplatím jen 350 Kč? Děkuji

Ellity

Dobrý den Petro, je to přesně tak jako jste napsala. Koupíte kupon za cenu 199 Kč, který uplatníte na jakékoliv zboží z jehož ceny Vám bude odečtena sleva ve výši 600 Kč. Tedy v případě Vámi zmíněných bot, doplatíte 350 Kč. 


Přeji pěkný den!


tým Ellity

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru