Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pilotování na zkoušku: 15–60 min. v letounu Alto 912 TG s dohledem instruktora

4,9 / 5 Elmontex Air Mošnov  (mapa) 277 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jakub Žondra

Dobrý den,
Podle videa a některých informací se zdá že „pilotovani“ neznamená, že obdarovaný řídí letadlo jak jsem pochopil z popisku vouchru. Jak to je? Řídí pilot nebo se k tomu dostane ve vzduchu i obdarovaný?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jakube. Děkuji Vám za dotaz. Jak je již psáno v nabídce: Nejdříve přijde předletová příprava: instruktor vám vysvětlí vše o ultralehkém letadlu, zjistíte jaké jsou účinky kormidel, projdete společně palubní nácvik a také údaje přístrojů na palubě. Ve vzduchu si pak vyzkoušíte samotné pilotování. :) S přáním krásného dne, Karel

Elmontex Air

Dobrý den,
jen pro doplnění, po zmíněné úvodní instruktáži je mimo vzletu a přistání klientovi umožněno řídit letoun po celou dobu letu. S ohledem na zachování bezpečnosti letu je instruktor na palubě osobou, která určuje, kdy řízení klientovi přenechá a kdy by to nebylo bezpečné. Ať už z důvodu vnějších vlivů, nebo v souvislosti se schopností klienta adekvátně reagovat na instruktorovy podněty.
Elmontex Air

Denisa

Dobry den, lze u voucheru prodlouzit platnost? Mam voucher platny jen do konce roku 2021. Moc dekuji za odpoved. Denisa

Elmontex Air

Dobrý den, Deniso,
všechny poukazy s platností do konce r. 2021 by měly být na naší žádost, s ohledem na komplikovanou situaci, prodlouženy do 30.3.2021.
Pro další informace, prosím, volejte k nám na recepci +420 702 209 570.
Děkujeme!
Elmontex Air

Katerina Lukacova

Dobry den ,cena je tedy konecna 2000 kc uz se nic na to aby se pilotovalo nedoplaci?

Elmontex Air

Dobrý den,
pokud se jedná o 30 minutový let za 1.999,–, tak se nic nedoplácí, leda že by jste si přáli let prodloužit. Ceny u jednotlivých variant jsou u nás konečné.
Děkujeme! Elmontex Air

Martina Gorecka

Dobry den,

pisete 30 min. pilotování, tzn. 30 minut cisteho casu ve vzduchu. Predletova priprava se do tech 30 minut teda nepocita. Chapu to spravne? Dekuji za odpoved

Elmontex Air

Dobrý den, ano, u nás mluvíme vždy o čistém čase ve vzduchu. Předletová příprava a instruktáž se do tohoto času nezapočítává a zahrnuje další časový úsek cca 10–30 minut, podle zájmu klienta „o leteckou teorii“.
Elmontex Air

Lenka Komárková

Dobrý den, jaký je nejnižší možný věk zájemce?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, tuto informaci jsme ověřili přímo u provozovatele a věková hranice je 15 let se souhlasem rodičů. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Hana Tyrková

Dobrý den, chtěli by jsme koupit voucher jako dárek. Je možné využít voucher i při váze 110kg? Děkuji Tyrková

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, tuto informaci jsme ověřili přímo u provozovatele a bohužel 100kg je maximálně limit. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru