Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Trvalé odstranění chloupků IPL již od 99 Kč NEBO omlazení pleti. Navždy bez chloupků a bez žiletky.

4,5 / 5 Kosmetika s.r.o. Brno  (mapa) 451 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Hana

Dobrý den, píšete, že se doporučuje odstup mezi epilacemi asi měsíc. Má nějaký negativní vliv nato, když budou odstupy delší, nepravidelné.

Kosmetička Helena

Dobrý večer,
nedá se mluvit o negativním vlivu – při delším odstupu doporučených ošetření si prodloužíte odstranění chloupků – vynecháte růstovou fázi v tomto období, která bude aktivní cca po třech měsících.

Hanka Freya Pacenka

Dobrý den, jaký je rozdíl mezi aplikací na třísla a aplikací na třísla-komplet ? ( a předpokládám že 5 × 5 voucherů na všechny aplikace )
 Děkuji

Kosmetička Helena

Dobrý den,
5× – kolem kalhotek,
8× – komplet dle přání okolo genitálií (šourku)
10× – komplet dle přání okolo genitálií (šourku)+ recta

Počet je tabulce PDF – na jedno ošetření !!!

FilaBabčo Predys

Dobry den ja bych se chtel zeptat . Pokud to tedy dobre chapu kdyz , clovek kvam prijde na epilace napr.: hrudi … Prijde poprve a necha si zakrok udelat zbavi se tim treba 20% chloupku pote jde na 2he vysetreni diky kteremu uz bude bez 40% chloupku ale v tu chvili bude treba muset nekam odjed neboli proste si aplikaci dale nedodela v teto chvili mu tedy zustava po zbytek zivota tech 60% chloupku a zbylich 40 % uz nikdy nevyroste ? dekuji za odpoved a naschledanou

Kosmetička Helena

Dobrý večer,
áno, tak to je – pokud nebude po přerušení pokračovat – tak určite % zůstáva jak píšete do konce života.

Honza

To znamená ře bych si musel koupit 3× 17 voucherů abych docílil plného odstranění chloupků?to jedno ošetření by tedy nestačilo

Kosmetička Helena

Dobrý večer,
trvalé odstranění je minimálně 5 – 6 i více návštěv.

Honza

Dobrý den chtěl bych si odstranit trvale chloupky ze zad, koupil bych si tedy 17 voucherů, chci se zeptat je nějaká záruka toho že chluopky trvale zmizí a je to na celý život? Předem děkuji za oidpověď

Kosmetika tým

Dobrý den.
17 voucherů je na jednu aplikaci na záda. K plnému odstranění chloupků je třeba minimálně 3 zákroků po měsíci.
více na: http://www.kosmetika-sro.cz/kosmeticke-sluzby/fotoepilace/otazky-a-odpovedi/

Kosmetička Helena

Dobrý den,
áno – dle tabulky potřebujete na jedno ošetření 17 voucheru. Epilace na tělě se provadí jednou za měsíc. Technologie IPL umožňuje zničení buněk vlasového váčku prostřednictvím výběrové neboli selektivní fototermolýzy. Tmavý pigment, který se nazývá melanin, dodává chloupku jeho zabarvení. Dovede pohlcovat intenzivní pulzní světlo (IPL) pulzního světelného systému. Vlasová pochva se rozehřeje asi na 70 °C, buňky v ní jsou tepelně zničeny a nakonec vypuzeny z těla bez toho, aby byly poškozeny ostatní tkáně. Dojde-li k úplnému poškození, tak z místa už nemůže vyrůst další chloupek, odstranění je trvalé. Různé chloupky se v daný okamžik nacházejí v různých fázích růstu. Například na hlavě je zhruba 85% vlasů ve fázi růstové a 10% vlasů ve fázi klidové. U ostatních chloupků na těle je v daný okamžik jen asi 10 – 30% chloupků v růstové fázi. Většina ostatních je ve fázi klidové. ÚČINEK IPL JE NA RŮSTOVOU FÁZI ! Od toho a hlavně kvality a množství melaninu v chloupku se odvíjí počet potřebných ošetření

Ivuš

Dobrý den. Byla jsem u Vás 4× na odstranění chloupků nad rtem. Chloupky mi po měsíci začly růst a mnohem více. Chci se optat, když bych chtěla aby zmizly uplně jak jsem chtěla, kolik bych si měla ještě nakoupit voucherů??

Kosmetika tým

Dobrý den.
Pokud jste byla u nás na fotoepilaci (ne fotorejuvenaci), není možné, aby chloupky rostly více.
Fotoepilace v oblasti obličje se provádí po 2 týdnech a množství zákroků je velmi individuelní v závislosti na hormonech (5–10)
Horní ret v této akci je za 2 vouchery a při aplikaci po 14 dnech a platnosti voucheru do 31.8.2012 si můžete nakoupit na kompletní odstranění chloupků

Kosmetička Helena

Dobrý den,
platnost voucheru je do 31.8.2012 – pří pravidelné doporučené návšťevě v obličejové části po 14-ti dnech si dle akční tabulky spočítejte potřebný počet voucherů. Ostatní Vám ráda vysvětlím osobně.

Katka

Dotaz nemam, jen pochvalu :) Salon jsem objevila pri minule akci a jsem opravdu rada, ze jsem si koupila vouchery – jednalo se o nejkvalitnejsi IPL osetreni, na kterem jsem v Brne kdy byla. Profesionalni prace beze spechu, pekne prostredi, ucinny pristroj a opravdu moc moc mila pani, vzdy jsem se tam citila velmi prijemne. Za me urcite doporucuji!!!

jednatel fy Kosmetika s.r.o.

Moc děkuji za pochvalu, je to velmi příjemné. Snažíme se provádět práci s veškerou pečlivostí a profesionalitou i na slevových akcích. Vážíme si všech našich klientů a snažíme se tím i nabídnout další naše služby v salonu, prováděné se stejnou péčí a profesionalitou. Tímto chci i já poděkovat službu provádějící kosmetičce Heleně.

Kosmetička Helena

Děkuji Vám …

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru