Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

79 Kč za výukové DVD angličtiny nebo němčiny, poštovné v ceně. Stačí pouze 5 minut denně. Staňte se pánem jazyků se slevou 70 %.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Mirek

Vaši odpověď na dotaz Barbory jsem nějak nepochopil. Ptala se, jestli je pro všechny úrovně znalostí jedno společné DVD a nebo je třeba objednat pro každou úroveň jiné DVD.
Tedy prosím o odpověď v tomto duchu.
Je jasné, že na jednom DVD je více lekcí, ale jestli jsem porozuměl, existuje pro všechny úrovně daného jazyka pouze 1 DVD a je dostačující.
Přidávám dotaz – kolik je toho textu, které lze z DVD vytisknout? Jde o české texty či ještě něco více?
Děkuji za odpověď.

Jirka

Jde o jedno DVD pro každý jazyk, které stačí od úplných začátečníků až po středně pokročilé. Tématické celky jsou zřetelně odstupňovány, takže třeba tzv. „opakovaní začátečníci“ nemusí nutně absolvovat úplně první lekce, ale mohou začít výše. Svoji úroveň si tam každý najde velice snadno. Vytisknout se dá úplně všechno, v cizím jazyce i češtině, kolik toho je si netroufám odhadnout, ale určitě jde o stovky stran. Podstatné je, že se nemusí tisknout vše najednou, lze postupně, což je výhodnější, protože se studující nezavaluje papíry.

Monika

DVD je fajn, ale nemáte v nabídce i CD, aby se dalo poslouchat v autě? Ale takové, aby tam nebyly jen anglické fráze, ale i český výklad a překlad. Děkuji za odpověď

Jirka

Nyní právě toto zboží není v prodeji, ale Váš zájem bereme v potaz a sledujte prosím další nabídky Slevomatu.

Dáša

Dobrý den,
bylo by možné si někde poslechnout ukázku? A ještě by mě zajímalo, jestli by CD bylo vhodné i pro děti (9let)? Děkuji

Jirka

Dětem se program líbí a úvodní celky jsou vhodné i pro nejmenší začátečníky. Lepších výsledků se dosahuje, pokud to s nejmenšími probírají rodiče, ale v 9 letech už školák může s tím pracovat i samostatně.

Barbora

Dobrý den,
lze při objednání vybrat úroveň (začátečník, pokročilý), nebo je pouze jeden typ CD? Nejsem začátečník a proto mě zajímá, zda by mi výukový program dal něco nového, díky.

Jirka

Ano, lze si vybrat úroveň. Začnete tam, kde už nebudete zvládat zkoušení a pak už budete normálně pokračovat.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru