Podzimní degustační menu o 8 chodech pro pár: kančí líčka i kachní prsa
Přehled nabídky
Že méně je někdy více? Ne v případě degustačního menu. Tady totiž platí, že čím víc chodů, tím líp!
A když vyrazíte do restaurace Bonjour – Culinary Club ČR, čeká vás tu chodů rovnou osm. Podzimní menu potěší třeba zvěřinovou paštikou nebo bažantím vývarem, chybět ale nebude ani vepřová panenka nebo kančí líčka. A jako dezert se bude podávat sorbet a crème brûlée. Že to zní jako sen? To tedy je. Tak ho pojďte ochutnat a s sebou vezměte kamarádku, maminku nebo svou drahou polovičku – jídla totiž bude dost pro dva.
O tom, že je nač se těšit, svědčí tituly a hodnosti šéfkuchaře a autora menu. Je držitelem titulu Zlatý Kuchař – Volba veřejnosti 2016, členem World MasterChef Society a prezidentem Culinary Clubu ČR. Zkušenosti sbíral v ČR i zahraničí a často je zván jako mezinárodní poradce a školitel.
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
Korýši
a výrobky z nich
Vejce
a výrobky z nich
Ryby
a výrobky z nich
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
Mléko
a výrobky z něj
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
Celer
a výrobky z něj
Hořčice
a výrobky z ní
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:
Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky.