Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Glamping na vysoké úrovni: ubytování i snídaně v moderním domku na Vysočině

TreeHome Vysočina Vysočina (mapa) 19 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Daniel Stránský

Naprosto příšerné.

Alespoň tak by se dal shrnout zážitek, který máme spojený s ubytováním v této chatičce. Pár dní před příjezdem jsme si všimli, že u nabídky jsou nové fotky. Rázem jsme zjistili, že domeček není na samotě uprostřed malebné krajiny, nýbrž na kraji trvalé zástavy, na zahradě rodinného domu, s výhledem na silnici a vlakovou trať. Přikládám fotky, s kterými bylo inzerováno a jaká byla realita při příjezdu. V ubytování nebyla ani lednice, ani kávovar, jak slibovala nabídka. Na to paní řekla, že nejsme v hotelu, ale v glampingu, tak na co kávovar. Paní hostitelka by si měla zjistit, co vlastně ten glamping je (jde o spojení slov glamorous a camping, spojení svobody při kempování a komfortu, jaký poskytují hotely, ale to jen tak na okraj). Lednici nám následně suplovala mrazící taška za dveřmi. Paní hostitelka se zkrátka zhlédla v líbivém hashtagu a rozhodla se, že ho zkusí mít na zahradě. Evidentně bez jakýchkoliv zkušeností s poskytováním ubytovacích služeb. Z chatičky je okny vidět do domácnosti hostitelů.

V chatičce si není kam ani pověsit bundu, nedovedu si představit, že bychom zde byli ve čtyřech a jeli lyžovat, jak hostitelka v nabídkách navrhuje. Dominantou interiéru jsou dvě starší křesla, na což by nebylo nic špatného, pokud by svou velikosti neznemožňovala použití sklápěcího stolu. Za zmínku stojí i chemická toaleta, která dosáhla své maximální kapacity za jeden den. Ještě štěstí, že poblíž je benzinová stanice. Opět si nedovedu představit, že bychom chatku obývali čtyři. Zvláštní je i lavor na umývání rukou a nádobí, jelikož vodu z něj není kam vylít, nechcete-li ji vylévat hostitelce na zahradu či sousedovi na pole. Zdrojem vody je nápojový demižon s kohoutkem, ze kterého voda teče všude, jen ne do lavoru.

Ráno v šest člověka vzbudí popelářský vůz projíždějící přímo pod okny chatičky, takže nehrozí, že by na své dovolené zaspal. O zvukovou kulisu se každých 30 minut postará projíždějící vlak.

Nespoléhejte ani na inzerované wi-fi připojení. Signál z obýváku paní hostitelky je velmi slabý. Místo tedy není vhodné ani pro práci z domova, je-li k ní třeba internet.

Naopak pochválit musím výkonné topení – chatičku i na nejnižší výkon prohřeje velmi rychle. Skvělá je i snídaně, opravdu bohatá. Škoda jen, že bedýnkou se snídaní hostitelka zablokuje vchodové dveře tak, že nejdou otevřít a člověk si snídani bere kus po kusu, dokud bedýnku nevyprázdní.
Nečekali jsme nic, a přesto jsme byli zklamaní.

Tripeek

Dobrý den, pane Stránský. Děkujeme za dotaz nebo za recenzi?
Nicméně, kávovar před Vaším příjezdem rozbil host a opravdu nebylo v našich silách tam za 2 hodiny pořídit nový. Lednice v ubytování byla. A ano přesně vím, co znamená glamping a fotky k ubytování byly zveřejněny před více než měsícem, takže každý má dost času vidět vše, co se nabízí.
Domeček máme otevřený krátce, a tak věřím, že i věšák na bundy brzy bude. A přijíždějící vlak tu opravdu nejezdí každých 30 minut, navíc je to možné zjistit v jízdním řádu a vlak má obrovskou výhodu, pro hosty, kteří si k nám chtějí udělat výlet vlakem. Kapacita záchodu je 20 litrů, hostům vždy vydržela dokonce 2 dny, ale pokud jste jí zaplnili za jeden den, stačilo dát vědět, není problém záchod vyčistit, bohužel o tomto problému jste nás neinformoval.
Děkuji i za kladné hodnocení a právě proto, že hostům nabízíme snídaně, nemůže domeček stát na opuštěném místě. Protože bychom tuto službu, která je žádaná, hostům z technických důvodů nemohli poskytnout.
Mrzí nás, že jste byli zklamání a na nedostatcích zapracujeme a jsme rádi za názor. Hezký den, pane Stránský.
S pozdravem Michaela Kandráčová

Kateřina Sobotková

Dobrý den, je zde prosím možné ubytování se psem?
Děkuji. Kateřina Sobotková

Tripeek

Dobrý den, ano, s menším pejskem ano. Děkujeme za dotaz, budeme se na Vás těšit a přeji hezký den.

S pozdravem Michaela Kandráčová

Iva

Dobrý den, velmi se nám líbí Váš Tripeek a mám pár dotazů.
Jak vypadá kuchyňský kout a jak je vybaven?
Nevidím také žádnou fotografii umyvadla. Jakým způsobem se při pobytu delším než dva dny řeší hygiena těla?
Je parkování u domečku přes noc bezpečné?
Lze k domečku dojet a odjet v případě velké sněhové nadílky?
Je pobyt možný i v případě velkých mrazů či jiných extrémů počasí?
Děkuji za Vaše odpovědi.

Přeji krásný den
Iva Soerensen

Tripeek

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Kuchyňský kout je vybaven plynovým vařičem, lednicí, rychlovarnou konvicí a taky kávovarem a základním vybavením pro vaření. Jinak můžete využít místní restauraci, kam v pohodě dojdete pěšky, nebo autem do města, kde je několik restaurací a obchodů. Hygiena je řešena umyvadlem s kanystrem na pitnou vodu a chemický záchod v domu. Sprcha venkovní. Parkování je bezpečné přímo u domku a v zimě se silnice udržuje. V zimě je teplo zajištěno kamny. Snad jsem dostatečně odpověděla, kdyžtak mě prosím kontaktujte telefonicky. Děkuji. Kandráčová

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru