Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Střelecké balíčky s dlouhými i krátkými zbraněmi podle vašeho výběru

4,6 / 5 NKTEAM shooting (18 poboček) Křelov-Břuchotín  (mapa) 198 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jan Křepela

Už asi ani nemám dotaz. Mnou vybraná střelnice má jen 4 termíny za rok. Jezdím kolem ní skoro každý den a zdá se mně to hodně nepravděpodobné. No nic, tyto termíny mně nevyhovují, takže se musím poohlídnout po někom jiném. Třeba se najde někdo, kdo mně nabídne 5 termínů.

NKTEAM shooting

Vážený pane Křepelo.

Termíny jsou vypsány pouze do měsíce března, a na duben se vypisují koncem ledna, na květen koncem února ( v rezervacích je to uvedeno), Nejsme každý den na všech střelnicích. Ale pouze vy vypsaných datumech. Tyto čtyři termíny vidíte pouze za jeden měsíc. Nevím o jakou jde střelnici, ale tím pádem to statisticky vychází na minimálně 40 termínů. Pokud máte dotaz stačí zavolat. My Vám vše vysvětlíme popřípadě Vám řekneme, které termíny a kdy se budou vypisovat.

S úctou Petr Novák Petr Novák www. strilení.com

Libuše Vodičková

Dobrý den,
je možný doprovod pro nákup balíčku pro jednu osobu?
 Děkuji

NKTEAM shooting

Dobrý den, ano i u balíčku pro jednu osobu je možné si sebou vzít jednu osobu jako doprovod. Při rezervaci se doprovod nerezervuje, pouze střelec. Přeji hezký den. Nováková M.

Lucie Dzurová

Dobrý den,
Z důvodu covidové situace se bojím, ze se nestihne poukaz využít, kdyby do té doby neproběhlo žádné rozvolneni.. Je v takovém případě možné poukaz prodloužit? Dekuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, pokud by situace nedovolovala do konce platnosti voucher využít, snažíme se s poskytovateli domluvit prodloužení platnosti voucherů, aby bylo možné je využít v klidnějším období. Případně individuálně s každým zákazníkem řešíme náhradní možnosti. Bude-li i Váš voucher prodloužen zjistíte na svém profilu nebo po zadání kódu voucheru zde https://www.slevomat.cz/kontrola-platnosti-voucheru. Pokud byste měla k uplatnění voucheru jakékoli otázky, můžete kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, rádi Vám se vším poradíme. Pěkný den, Tomáš :)

Martina

Dobrý den, je možné vlastní sestavený balíček využít pro 2 osoby?
Děkuji. Martina

NKTEAM shooting

Dobrý večer

Pokud je balíček určen pro dva ( je to na voucheru nebo v nabídce uvedeno) mohou jej využít dvě osoby.
Vámi vybraná akce je určena pro jednu osobu. Můžete se podívat na www.strileni.com zde jsou balíčky s výběrem pro dva a nebo nám napište prosím na info@strileni.com spolu s telefonním číslem, my Vám zavoláme a něco společně vymyslíme

Petr Novák www.strileni.com

Petra Bačkovská

Dobrý den, ráda bych koupila poukaz otcovi k 60.narozeninám. vzala bych vlastní balíček. Problém ale je, že má otec kardiostimulátor. Lepší tedy spíš pro něj krátké zbraně. Je v tom nějaký problém? Děkuji moc

Petra Bačkovská

Výběr

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, jak je uvedeno v nabídce, balíček se skládá z kombinování krátkých a dlouhých zbraní. V případě individuální poptávky po pouze krátkých zbraních, můžete kontaktovat přímo provozovatele na e-mailu: info@strileni.com či tel. +420 722 198 6­35. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

NKTEAM shooting

Dobrý den

Zavolejte si na 722198635 nebo napište info@strileni.com. Určitě něco vymyslíme.

Petr Novák www.strileni.com

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru