Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

999 Kč za mimořádný balíček zeštíhlujících procedur. Bezbolestná liposukce, zábal, lymfodrenáž, VacuShape a karnitinový nápoj. Zatočte s celulitidou i s tukovými polštářky se slevou 68 %!

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
pro Petru

Exilis pracuje na základě dvou souběžně vysílaných energií a to hlavní podíl je radiofrekvence a jako spiš podružná energie je ultrazvuk. Tato kombinace zaručuje nejlepší výsledky pro liposukci. Po 7–10 dnech můžete jít na jakoukoliv další liposukci, ale lepší výsledky nečekejte. To se teprve projeví v plné míře první liposukce.

Lucie

Dobrý večer, ráda bych se zeptala zda je možno tuto liposikci podstoupit v případě trombofilie?? Pravidelně beru prášky na ředění krve. Děkuji za odpověd

Nina

Dobrý den,ráda bych se zeptala,je-li metoda bezbolestné liposukce vhodná při úplné absenci pigmentových buněk v pokožce? A pokud není ze zdravotního hlediska možná vacushape je možné nahradit ji další kůrou radiorekvence? Děkuji

Marina

Dobrý den, můžu vědět kdo je výrobcem tohoto přístroje a kde je vyráběn? Nacházím informace pouze v češtině.

Daniela

Dobrý den, ráda bych se zeptala jestli se touto metodou dají ošetřit i záda, myslím v okolí lopatek a dolů, děkuji

anča

dobry den to je jen jedna procedura nebo je to nekolik vstupu?

Lady Fit Studio

jedná se o jednu kůru složenou z několika procedur, které musíte čerpat následně po sobě v jednom dni.

dita

dobrý den, je možné jít na procedůru když kojím?

Lady fit studio

Hezký den,
pokud kojíte, procedury jako lymfodrenáž odbourávají toxiny z lymfy a tyto toxiny se mohou dostat i do mateřského mléka. Pokud je miminko ještě malé a vy plně kojíte, tak bychom procedury tohoto typu nedoporučili.

Petra

Dobrý den, chci se zeptat, že když pujdu na lymfodrenáž, 3 dny nato na liposukci 3. generace přístrojem exilis, ke které budu mít lymfodrenáž, 3 dny nato na lymfodrenáž a za další dny (aby to bycházelo týden od liposukce) na vaši liposukci, myslíte, že to bude mít nějaký lepší účinek? Pitný režim, správná životospráva a pohyb je samozřejmostí. Děkuji za odpověď.

Lady fit studio

Hezký den,
přístroj exilis funguje na principu ultrazvukových vln a s našim radiofrekvenčním přístrojem ho lze v takto krátkých intervalech kombinovat.

Petra

Děkuji za odpověď a myslíte, že to takto zkombinované i s lymfodrenážemi bude mít lepší výsledek?

Jana

Prosím napište mi jak se ten Vaš liposukční přístroj jmenuje a jestli má nějakej atest. Ptám se ztoho důvodu,protože se v Brně objevilo moc nebezpečných laciných přístrojú z Asie?

Lady fit studio

Hezký den,
náš přístroj se jmenuje Mabel Line, spadáme do sítě Medicaltech, což je medicínské zařízení. Přístroj má atesty a více informací naleznete na : http://www.medicaltech.cz/pristroje/mabel_RF.html

Marina

Je zvláštní, že informace o tomto přístroji nacházím pouze v češtině. Kdo ví, jestli to není nějaká „převlečená“ čína…

Jarka

Dobrý den, můžu absolvovat procedůru, pokud mám nitroděložní tělísko (Mirena) ?
Děkuji.

Lady fit studio

Hezký den,
ano můžete.

Jana

Dobry den,
je mozne absolvovat proceduru, kdyz jsem cca 3 tydny po cisarskem rezu? (nekojim)
Popripade, kdy je mozne jit na proceduru po cisarskem rezu?
Daji se napr. dnes zakoupena „sada“ kur cerpat v dubnu/kvetnu, pokud je odstup od CS samozrejme dostacujici? Dekuji moc za odpoved.
Dekuji za odpoved.

Lady fit studio

Hezký den,
3 týdny po císařském řezu je opravdu velmi brzo a jizvy nejsou zcela zahojené. I v tomto případě vás prosím, abyste svůj aktuální zdravotní stav konzultovala s vašim lékařem, protože v této chvíli procedury jako lymfodrenáž nejsou určitě vhodné. Kupon lze čerpat do konce května a stejně jako v předchozím případě vás prosím o zvážení, kolik kuponu stihnete do vypršení akce vybrat.

romana

Zdravím!
ráda bych si několik balíčků koupila, ale cca na březen mi vychází laparoskopie cysty a nejsem si jistá jestli bych je stihla vybrat do konce května. Šlo by se případně domluvit na pozdějším čerpání?

Lady fit studio

Hezký den,
poraďte se , prosím s lékařem, zda jsou pro vás tyto procedury vhodné. Bohužel je náš systém nastavený tak, že po uplynutí stanovené doby, se tyto typy „permanentek“ zablokují a není možné je čerpat. Proto prosím, abyste při koupi balíčků zvážila, zda je zvládnete vychodit nebo ne.

stanislava

Dobrý den, můžete prosím blíže specifikovat čas u procedur – kolik minut lymfodrenáž a jak dlouho vacushape? Díky.

Lady fit studio

Hezký den,
radiorekvence 30 minut, vacushape 30 minut, lymfodrenáž 20 minut (speciální program na nejmodernějším lymfodrenžním přístroji, který se používá právě při kombinaci s vacushapem a je časově dostačující),plus anticelulitidní zábal v lymfatických kalhotech a karnitinivý nápoj

Karla

Dobrý den, jen jsem sechtěla zeptat . Sem celkem spokojená se svojí postavou chtela bych spíš aby to mělo učinek , aby mi to zpevnilo pokožku , myslíte že bude stačit jeden zákrok ?

Lady fit studio

Při jedné proceduře je nejviditelněší vypnutí pokpíte jožky v obličeji. Záleží o jakou partii máte zájem, ale s největší pravděpodobností to stačit nebude. Pokud si koupíte pouze jednu kůru, tak při kombinaci těchto procedur čekejte jako výsledek částečnou detoxikaci, úbytek nějakého centimetru a zjemnění pokožky.

Jitka

Dobrý den, jakou liposukci prosím Vás provádíte? Jak se Vám daří bezbolestně odsávat tuk?

Lady fit studio

Hezký den,
o liposukci invazivního charakteru se samozřejmě nejedná a název „bezbolestná liposukce“ se všeobecně používá, protože je to pro veřejnost pochopitelnější než např. radiofrekvenční lipolýza. V našem studiu používáme radiofrekvenční přístroj a tuk neodsáváme, ale spíše „rozpouštíme“ nebo „uvolňujeme“.

Vlasta

Nemá někdo zájem o 1 poukaz? Dnes jsem jej dostala, ale nestíhám čerpat, protože odjíždím. Nechala bych jej o stovku levněji. vejminka@email.cz

iva

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jak velkou partii těla lze ošetřit bezbolestnou liposukcí během 30-ti minut, které jsou v jednom balíčku? Jedná se mi o to kolik balíčků je potřeba celkem koupit, pokud chci ošetřit stehna a břicho a aby to mělo nějaký efekt ? Děkuji iva

Lady Fit Studio

Hezký den,
za 30 minut si můžete nechat ošetřit buď Vámi zmiňované bříško a poté i stehna. Nejlepší je absolvovat 5 ošetření na každou partii, takže pro Vás by bylo nejlepší zakoupit si 10 balíčků.

Bobo

Dobrý den, můžu se zeptat jestli po téhle liposukci mam nosit stahovací prádlo,? A o kolik je asi zmenšení v centimetrech?

Lady Fit Studio

Hezký den,
po této proceduře není potřeba nosit stahovací prádlo. Úbytky jsou individuální, ale jsou viditelné již po první aplikaci, pokožka je hladší, u někoho dochází k úbytkům na centimetrech v rozmezí 2–4 cm. K maximálnímu dosaženému výsledku je doporučováno 5 aplikací na tělo a 3 na obličej.

Lili

Dobrý den, můžu se zeptat jestli po téhle liposukci musím držet nějakou speciální dietu? A příbírá se po ní, nebo můžu jíst normálně a postava zůstane pořád stejná?

Lady Fit Studio

Hezký den,
po ošetření radiofrekvencí je doporučováno po dobu tří dnů dodržovat dietní režim, zejména omezit příjem tuků. Tuk, který Vám radiofrekvence rozpustí je filtrován přes játra a odváděn z těla ven, není proto vhodné játra již více zatěžovat. Samozřejmě je doporučováno po aplikaci dále dodržovat zdravou životosprávu, pitný režim a vše doplnit pro Vás příjemnou pohybovou aktivitou.

Mini

Dobrý den, mohu podstoupit tuto liposukci, když jsem podstoupila neinvazivní liposukci 3. generace? A je dobré zajít si párkrát na lymfodrenáž před, nebo až po liposukci?

Lady fit studio

Hezký den,
radiofrekvenční lipolýza lze kombinovat s ultrazvukovou, ale s časovým odstupem (minimálně týden). Lymfodrenáž je úžasná záležitost, která je prospěšná jak z kosmetického, tak především ze zdravotního hlediska. Lymfodrenáž se doporučuje buď formou celé kůry (např. 10 vstupů) jako příprava na liposukci (rozproudění lymfy, detoxikace) anebo ihned po radiofrekvenčním ošetření, kdy lymfodrenáž slouží k rychlejšímu odbourání a odvodu škodlivin a přabytečné vody z lymfy.

Bóďa

Uvidím nějaký výsledek po jedné náštěvě nebo kolik jich je třeba aby to mělo účinek??

Lady fit studio

Hezký den,
určitě nějaké výsledky budou patrné již po první proceduře této kombinace. Každopádně je to vlemi indviduální a nedá se hovořit v konkrétním úbytku centimetrů, celulitidy atd. Záleží na požadované partii a rozsahu, kde má být zásah (převážně u radiofrekvence) prováděn. U samotného vacushapu nebo lymfodrenáže je zapotřebí k viditelným výsledkům kůra minimálně 10 vstupů. V kombinaci s radiofrekvencí doporučujeme alepsoň 5 zákroků.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru