Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Základ polévek a omáček: demi glace a kuřecí i hovězí vývar od šéfkuchaře

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

JaS

Dobry den,
chtel bych se zeptat, co da vyvaru tech 40hodin navic? Hovezi, i kosti, uz po 8 hodinach nic nepusti…

Hotel Hoffmeister&Spa*****

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Vývary táhneme při nízké teplotě, lehce pod bodem varu a tu správnou chuť dosáhneme právě při 48 hodinách. I proto jsou tyto produkty silnější a chuťově výraznější.

S pozdravem
tým hotelu Hoffmeister

Jana

Dobrý den, kde najdeme nějaké recepty, tipy a doporučení na použití vývarů? Např. demi glace doporučen k přípravě omáček, polévek, ale v jakém ředění, co je potřeba přidat? Díky.

Slevomat.cz

Dobrý den, vývar je možné ředit či podávat jako teplý nápoj. Pro gurmány a milovníky výrazných chutí je doporučené ředění 1 : 1, pro rodiny s dětmi 1 : 1,5 až 1 : 2. V jedné sklenici jsou min. 4 porce (při ředění) :) Inspiraci na recepty naleznete na https://www.hoffmeister.cz/restaurace/nase-poctive-produkty/recepty/recepty-s-demi-glace. Přeji pěkný zbytek dne, Katka :)

V.

Dobrý den, co způsobuje hořkost vývarů, na které zákazníci často poukazují? Neměl by vývar jít spíše do sladka?

Hotel Hoffmeister&Spa*****

Dobrý den,

děkujeme za dotaz. Zahořklou chuť způsobuje vyšší redukce vývaru. Dalším důvodem jsou kosti, které jsou upečené, aby byl vývar co nejsilnější. V tomto případě doporučujeme vývar zředit trochou vody, dosolit, dochutit a samozřejmě zakončit přidáním zeleniny a vložkou dle chuti (kapání/nudle…).

S pozdravem

tým hotelu Hoffmeister

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru