Dobry den,
chtel bych se zeptat, co da vyvaru tech 40hodin navic? Hovezi, i kosti, uz po
8 hodinach nic nepusti…
Hotel Hoffmeister&Spa*****
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Vývary táhneme při nízké teplotě, lehce
pod bodem varu a tu správnou chuť dosáhneme právě při 48 hodinách.
I proto jsou tyto produkty silnější a chuťově výraznější.
S pozdravem
tým hotelu Hoffmeister
Jana
Dobrý den, kde najdeme nějaké recepty, tipy a doporučení na použití
vývarů? Např. demi glace doporučen k přípravě omáček, polévek, ale
v jakém ředění, co je potřeba přidat? Díky.
Slevomat.cz
Dobrý den, vývar je možné ředit či podávat jako teplý nápoj. Pro
gurmány a milovníky výrazných chutí je doporučené ředění 1 : 1, pro
rodiny s dětmi 1 : 1,5 až 1 : 2. V jedné sklenici jsou min. 4 porce
(při ředění) :) Inspiraci na recepty naleznete na https://www.hoffmeister.cz/restaurace/nase-poctive-produkty/recepty/recepty-s-demi-glace.
Přeji pěkný zbytek dne, Katka :)
V.
Dobrý den, co způsobuje hořkost vývarů, na které zákazníci často
poukazují? Neměl by vývar jít spíše do sladka?
Hotel Hoffmeister&Spa*****
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Zahořklou chuť způsobuje vyšší redukce vývaru.
Dalším důvodem jsou kosti, které jsou upečené, aby byl vývar co
nejsilnější. V tomto případě doporučujeme vývar zředit trochou vody,
dosolit, dochutit a samozřejmě zakončit přidáním zeleniny a vložkou dle
chuti (kapání/nudle…).
S pozdravem
tým hotelu Hoffmeister
Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.
Dobry den,
chtel bych se zeptat, co da vyvaru tech 40hodin navic? Hovezi, i kosti, uz po 8 hodinach nic nepusti…
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Vývary táhneme při nízké teplotě, lehce pod bodem varu a tu správnou chuť dosáhneme právě při 48 hodinách. I proto jsou tyto produkty silnější a chuťově výraznější.
S pozdravem
tým hotelu Hoffmeister