Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Poskládejte si vzpomínky: 300dílkové puzzle z vlastní fotografie formátu ve A3

4,7 / 5 Hrnkobraní Praha  (mapa) 128 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Děti
Storno podmínky
Martin S.

V postupu na Slevomatu je zmíněno „Fotografii nahrajte na uschovna.cz“, na eshopu ale píšete něco jiného: „Fotografii na puzzle zašlete na email: objednavky@hrnkobrani.cz“. Co je tedy vhodnější?

Hrnkobraní

Oboje moznosti jsou mozne. Vzdy uvedete cislo objednavky
Jirka
Hrnkobrani

Martin S.

Formát A3 má poměr stran cca 1,41, fotografie nejčastěji 4:3 tedy 1,33. Předpokládám, že na kratší straně by tedy logicky mělo dojít k odříznutí části fotky, která se do puzzle nedostane. Jak je takový ořez prováděn? Kompletně strojově, kde se dá předpokládat, že se odřízne na každé straně stejný kus? Nebo je to prováděno částečně ručně a tedy když se blízko jednoho okraje fotky nacházejí postavy a u druhého „nezajímavé pozadí“, odřízne tu stranu s pozadím? Zrovna ta nejlepší z fotek, ze kterých vybíráme pro puzzle, „trpí“ takovými vlastnostmi.

Hrnkobraní

Dobry den
nic neprovadime strojove, veskere fotografie do formatu usazuji rucne, tak jak je to nejvhodnejsi a aby to vypadalo dobre. Neda se rict jaky pomer maji puzzle a jaky maji fotografie, v dnesni dobe foceni mobilem kazdy posila fotgrafie v ruznych formatech :)
Jirka
Hrnkobrani

Tereza

Dobrý den, v jakém rozlišení by měla být fotografie aby nebyla rozmazana?

Hrnkobraní

Dobry den
cim kvalitnejsi fotografie bude, tim kvalitnejsi bude vysledek.
A to se jedna o tisk na jakykoliv produkt.
Jirka
Hrnkobrani

Dominika V.

Dobrý den, ráda bych si objednala puzzle s vlastní fotkou. Prosím vás, co je perleťový efekt? Jak se vizuálně liší od obyčejných puzzlí? Hezký den, D.V.

Hrnkobraní

Dobry den
mame pouze puzzle s perletovym efektem. Vy to asi moc nepoznate. Perletovy efekt zvyraznuje fotografie a jsou tak „hezci“
 Jirka

Libuše Finková

Jak mohu uplatnit kredity? Po každém opětovném otevření stejného zboží se mi ukazuje jiná cena a v závěru se sleva nezapočítá! K čemu jsou pak nákupy kreditů?! Dáte 1000,– ale můžete použít 100,– na jeden nákup?!

Slevomat.cz

Dobrý den, Libuše, děkujeme za dotaz, na Vašem účtu vidím, že zde máte kredity z refundace. Tyto kredity fungují tak, že můžete vždy uplatnit pouze 20 % refundovaných kreditů z ceny nové objednávky. Tyto kredity systém bere přednostně. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru