Je libo snídani U ospalé žáby, oběd v Pravém poledni nebo večeři U brýlaté sovy?
V pomyslném žebříčku bláznivých názvů restaurací by Veselá Vačice byla možná úplně nejvýš. Hodně vysoko je však hodnocena také zdejší atmosféra a s novým jídelním lístkem zaboduje jistě i místní kuchyně.
S dnešní nabídkou vás čeká mix kuřecích a vepřových řízků o celkové váze jeden kilogram a navíc dvě čepovaná piva Svijanský Máz.
Vyrazte s přáteli a užijte si skvělý večer i výborné jídlo. Veselou Vačici najdete v Běhounské ulici v centru Brna a uvnitř je většinou „mlado a živo“, jak zhodnotil prostředí šéfkuchař Jiří Vařílek v rezenci Deníku. V té mimo jiné pochválil i místní kuchyni – „Najedl jsem se královsky, obsluha byla příjemná a rychlá.“
Tým kuchařů Veselé Vačice se nově zaměřil na klasickou českou kuchyni, kterou připravují v moderním pojetí a s důrazem na čerstvost surovin. Výlet do gastronomického ráje představuje například zdejší svíčková na smetaně s domácím karlovarským knedlíkem.
V restauraci Veselá Vačice čepují Svijanský Máz, Plzeňský Prazdroj, Strakonický Sklepák, Třeboňský Regent polotmavý nebo Budějovický Budvar. Dále nabízí pestrý výběr moravských vín, karibské rumy, vynikající kávu Lavazza, minerálky a další alkoholické i nealkoholické nápoje.
V restauraci se můžete připojit k internetu přes Wi‑Fi zdarma a klidně tak poslat do světa čerstvé fotky z vaší velkolepé hostiny.