Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Degustační menu v Chateau St. Havel: uzený losos, dýňový krém, kachní prso i pomerančové mascarpone

Mapa
© OpenMapTiles  © Přispěvatelé OpenStreetMap

Přehled nabídky

Varianty (4)

4chodové degustační menu pro 2 osoby

  • 2× amuse bouche
  • 2× předkrm dle výběru:
    • studený předkrm: plátky uzeného lososa s kaparovým dipem, citrusovou pralinkou, marinovanou šalotkou a bramborovou tyčinkou
      nebo
    • teplý předkrm: grilované tygří krevety na tomatovém rizotu s pečeným fenyklem a šafránovou espumou
  • 2× polévka: dýňový krém se zázvorem, jádry tykve a nokem zakysané smetany
  • 2× hlavní chod: pečené kachní prso s plátkem foie gras, hořčicovým dipem, cibulovým pyré a lanýžovým toastem
  • 2× dezert: pomerančové mascarpone na oříškové oplatce s amaretto omáčkou, čokoládovým prachem a sušeným ovocem

Dobré vědět: Menu se může v průběhu sezon měnit, aktuální nabídku najdete na webu

Omezení

Voucher můžete využít ve všední dny od 15 hod. a o víkendech od 12 hod. 

  • Rezervace: provádějte předem na restaurace@chateauhotel.cz nebo tel. 601 577 484. 
  • Jídlo s sebou: kdepak, degustační menu si nejlépe vychutnáte přímo na zámku. 

Další osoba: 950 Kč

Neobsahuje alergeny.

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 300 Kč
2 300 Kč
2 900 Kč
2 900 Kč
3 700 Kč
3 700 Kč
4 680 Kč
4 680 Kč
Šéfkuchaři Ondřej Slanina a Zdeněk Jánský
Nádherné zámecké prostory
Suroviny od lokálních pěstitelů a chovatelů

Pokud toužíte po vskutku královské hostině, je nejlépe jít na večeři přímo na zámek.

Potěšte své blízké skutečným gastronomickým zážitkem a vezměte je do Chateau St. Havel, kde vás čeká 4chodové nebo 6chodové degustační menu plné sezónních dobrot. Všechna jídla vznikají pod taktovkou executive chefa Ondřeje Slaniny, známého z kulinářské televizní show „Kluci v akci“, a šéfkuchaře Zdeňka Jánského.

Dobré vědět: V nabídce najdete i degustační menu s vinným párováním, které skvěle doplní jednotlivé pokrmy.

Všechny pokrmy jsou založeny převážně na původních recepturách klasické české a evropské kuchyně, jemně obohacených o poznatky moderní gastronomie. Největší důraz zde kladou na výběr surovin (zpracovávají pouze suroviny lokálních pěstitelů a chovatelů) a převážná většina je v bio kvalitě.

Podívejte se na gramáže jednotlivých pokrmů.

Alergeny

1
Obiloviny obsahující lepek
pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich
2
Korýši
a výrobky z nich
3
Vejce
a výrobky z nich
4
Ryby
a výrobky z nich
5
Podzemnice olejná (Arašídy)
a výrobky z nich
6
Sójové boby (Sója)
a výrobky z nich
7
Mléko
a výrobky z něj
8
Skořápkové plody
mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich
9
Celer
a výrobky z něj
10
Hořčice
a výrobky z ní
11
Sezamová semena (Sezam)
a výrobky z nich
12
Oxid siřičitý a siřičitany
v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2
13
Vlčí bob (Lupina)
a výrobky z něj
14
Měkkýši
a výrobky z nich
Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru