Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Balení originálních šamotových briket (1,9 kg)

4,7 / 5 Šamotové brikety Havířov  (mapa) 15 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Katka Havlíčková

Dobry den, je mozne pouzit je do kamen pro udrzeni tepla po vyhasnuti ohne (napr.v noci)? A jeste jeden dotaz, kolik kusu je v baleni – cca? Predem dekuji.

sambrik

Dobrý den, balení obsahuje 16 kusů. Použití briket v kamnech je možné. Brikety jsou žáruvzdorné a princip je stejný, tedy akumulace tepla a jeho pozvolné uvolňování.

Martin Kaiser

Mazna by nebylo odveci damam vysvetlit, co je to samot. Ze samotovych cihel se stavi napriklad kominy, protoze jsou velmi zaruvzdorne. Tyto brikety je tedy potreba rozpalit drevem nebo klasickym uhlim, samy o sobe nehori.

Klára Burianová

Dobrý den,
také bych se chtěla zeptat na to opakované použití. Jak to vlastně funguje? Počítám, že se klasicky rozpáli a když se dogriluje, tak co potom? nechat je vychladnout nebo se dají i v případě nutnosti zalít vodou a i poté znovu použít?
 Děkuji

sambrik

Dobrý den. Po grilování nechte brikety vychladnout na vzduchu. Rychlé schlazení může iniciovat vnitřní pnutí a může dojít k popraskání briket.

Seléné Sixtová

Dobrý den – co znamená že je lze použít vícekrát? Jak dlouhá je tedy jejich životnost – je to pět grilování, nebo dvacet, nebo jak? Děkuji.

Sambrik

Dobrý den. Životnost briket je dlouhodobá. Lze je používat i několik let.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru