Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Asie s sebou: poke bowl s rybou či krevetami a dim sum knedlíčky pro 1 nebo 2 osoby

Asian house – Sohusushi take away Praha - Vršovice  (mapa) 9 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
zákazník

Dobrý den, upřesňuji dotaz: objednávali jsme si 2 x poké bowl, majonézový dresink zde nebyl, jen 1 x sojová omáčka. Předpokládáme, že dresing a sojová omáčka je dáváná po jednom ke každé poké bowl. Je to tak?

Slevomat.cz

Dobrý den, mrzí nás, že jste neobdrželi kompletní poké bowl, tak jak je uvedeno na voucheru. Pokud nedostanete nějakou část pokrmu, je vždy nejlepší to ihned sdělit přímo v dané restauraci, kde vámi vše jistě vyřeší a vše napraví. Avšak děkujeme za vaší zpětnou vazbu, které si moc ceníme. Nechceme mít nespokojené zákazníky. Mrkněte tedy na svůj účet, kde od nás naleznete dárek. Samozřejmě, pokud budete ještě cokoli potřebovat, můžete kontaktovat naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, rádi vám se vším pomůžeme. Pěkný den :) Kačka

Jana

Dobrý den Tomáši ze Slevomatu,
děkujeme za aktivitu, ale ptali jsme se, proč 28.8. nebyla dodržena otevírací doba? Jak zmiňujete mělo být otevřeno 12:00 – 20:00, avšak tato nebyla otevřena resp. Asiati dorazili až na 17:00 hodinu. Proč? Prosíme nepište to, co je obecně známé nebo se dá vyčíst z nabídky, ptali jsme se na konkrétní situaci, v tomto případě chceme zde mít konkrétní odpověď. Provozovatel nemluví dobře česky, takže od něho se odpověď získat nedá. Také je dobré dodržovat, to co je v nabídce uvedené např. otevírací dobu :-) a je dobré odpovídat na otázky přímo, ne vyhýbavě… :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, opravdu nás mrzí, že nebylo v sobotu 28.8.2021 otevřeno dle uvedené otevírací doby, celou záležitost nyní prověřujeme. Jakmile obdržíme nové informace, ozve se vám zde i e-mailem. Děkujeme za upozornění. Pěkný den :) Kačka

zákazník

Dobrý den, máme dotaz :-):

  • bílý dresink již k poké není dáván?¨
  • když si objednáme 2× poké tj. 2 porce dostaneme 1 sojovou omáčku?? Ke 2 poké miskám dám byl dán pouze jeden minikelímek se sojovou omáčkou, ačkoliv se jednalo o 2 porce.
Slevomat.cz

Dobrý den, u této nabídky je podávaný pouze majonézový dresink se sezamovým olejem jako omáčka. V nabídce je též zmíněná pouze jedna porce omáčky. Krásný den, Tomáš :)

Jana

DObrý den, proč nebyla tuto sobotu 28.8. dodržena otevírací doba 12:00 –20:00 platná dle sdělení Tomáše ? Je těžké si pak něco naplánovat, když provozovatel nedodržuje, to co je oficiálně uvedené…

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, mrzí nás, že se nastala tato situace. Provozovna má otevírací dobu pondělí – pátek od: 11:00 do 20:00, v sobotu od 12:00 do 20:00. V tomto případě můžete kontaktovat přímo provozovatele na e-mailu: sonle@email.cz či tel.+420 778 55­2 113. Jsme si jistí, že společně naleznete vhodný den, který Vám bude vyhovovat. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

VeeBee

Dobrý den,bohužel se nám stala taková nemilá věc – opakovaně jsme kupovali tuto nabídku a napodruhé byla porce ošizená – méně ingrediencí a zeleniny, celkově byla druhá poké o mnoho ochuzenější, menší porce a méně všeho, navíc chyběl dresink. Co s tím?

Slevomat.cz

Dobrý den, mrzí nás, že jste nyní nebyli s pokrmy stoprocentně spokojeni. Pokud máte jakýkoli problém, je nejlepší vždy vše řešit přímo na místě v daném podniku. Avšak nechceme, abyste byli smutní, proto vám poradím, že se můžete vždy také obrátit na naši zákaznickou péči přes kontaktní formulář slevomat.cz/kontakt nebo na tel. +420 222 745 354, rádi vám se vším pomůžeme. Pěkný den :)

K.

Dobrý den, neplánuje podnik do konce srpna nějaké uzavření např. kvůli dovolené ? Chtěli bychom to vědět dopředu, aniž bychom museli do podniku průběžně volat a ověřovat to. děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, tuto informaci je potřebné si ověřit přímo u provozovatele na e-mailu:sonle@e­mail.cz
+420 778 552 1­13. Krásný den, Tomáš :)

K.

Dobrý den Tomáši, můžete to prosím u provozovatele ověřit? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, kontaktoval jsem přímo provozovatele a provozovna by měla být otevřena i do konce srpna. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Katka

Dobrý den, je možné vyzvednout poké každou sobotu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Katko, ano, je možné poké vyzvednou každou sobotu. V sobotu je otevírací doba od 12:00 – 20:00. Je potřebné, abyste si objednala jídlo alespoň 2 hodiny předem na tel. 704 556 822 či 778 552 113. Krásný den, Tomáš 🙂

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru