Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

3hodinový zážitek na střelnici vč. školení: až 13 zbraní a 148 nábojů

4,6 / 5 NKTEAM shooting (18 poboček) Malý Újezd  (mapa) 1 704 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Jan Křepela

Zdravím, nikde jsem se nedočetl, jak si mohu rezervovat termín a střelnici. Nevšiml jsem si toho ani při vyplňování vlastní objednávky. Nebo se to bude řešit až po odeslání objednávky? Řekl bych, že je to celkem podstatné a mělo by to být na první pohled zřejmé. Díky.

NKTEAM shooting

Dobrý den

U každé akce je je odkaz- záložka Jak uplatnit, zde je jak uplatnit a dále odkaz „Voucher můžete využít na všech 18 střelnicích v rezervačním systému:“ zde jsou střelnice s termíny. Je to důležité proto je to tam. Zároveň je to i na voucheru, který Vám přijde. Termíny jsou vypsány tři měsíce předem a průběžně se doplňují dle obsazenosti .

Petr Novák www. strilení.com

Honzajer Tygr

Zdravim. Chci se zeptat. Měl sem v listopadu rezervaci, kterou jsem musel nuceně zrušit a udělal sem to v souladu s pravidly. Ale voucher byl přesto využit. Takže to mi propadl ? Mohu ho nějak použít znova ? Děkuji

NKTEAM shooting

Dobrý večer

Zavolej te si dnes na telefonní číslo 722198635. Pot­řebujeme znát číslo voucheru, kdy jste zrušil rezervaci atd. Dořešíme to telefonicky.

Petr Novák www. strilení.com

Adéla

Dobrý den, kamarád je cizinec a v ČR má postavení žadatele o azyl. Nedisponuje tedy klasickým občanským průkazem, ale toliko průkazem žadatele. Bude vpuštěn na střelnici, pokud mu poukaz zakoupím?

Děkuji.

NKTEAM shooting

Dobrý večer

Průkaz žadatele o azyl je brán jako průkaz totožnosti. Je možné se tímto prokázat. Jen je dobré při rezervaci napsat toto do poznámky.

S úctou Petr Novák www.strileni.com

...

Týká se dotazu před 3 měsíci – myslím, že víte kterého příspěvku se jedná když jste ho opravili – důkaz mám v mailu

NKTEAM shooting

Dobrý večer

Opravdu nevím o jakém příspěvku se bavíme. Zde je prostor pro diskuzi. A nevidím zde žádnou historii. Pokud máte jakékoliv dotazy klidně dejte telefonní číslo nebo zavolejte, nebo napište.

S úctou Petr Novák www.strileni.com

Katka

Děkuji za odpověď tak letos Ježíšek nebude tak hodný 😅tak za 2 rok snad. Hezký večer.

NKTEAM shooting

Dobrý večer

Tak jen pro manžela. :)

Petr Novák www.strileni.com

Katka

Dobrý den může na střelnici můj muž se synem 8 let?

NKTEAM shooting

Dobrý večer

Bohužel, ale podle zákona nemůže střílet osoba mladší deseti let. Takže si bude muset mladík počkat až padne desátý rok.

Petr Novák www.strileni.com

..

doplním, že se jedná o komunikaci která probíhá v diskuzi – 2 telefonáty opět jsem se nedovolal.....

NKTEAM shooting

Dobrý den

Nepíšete o jakou se jedná komunikaci. Telefonní kontakt je pondělí až pátek 10–12 hod.
Petr Novák www.strileni.com

..

Před 2 měsíci psáno na zmíněný mail: infou@strileni.com bez odezvy…

NKTEAM shooting

Dobrý den

Nevím úplně o co jde. Co máte za dotaz a na co reagujete.
Ale náš email je info@strileni.com a ne infou@strileni.com.

Petr Novák www.strileni.com

Roman Kmínek

Jste velmi nesolidní firma a nejsem jediný kdo si na vás stěžuje, přijeli jsme opravdu o 10.min později a ten pán co se nás zastal opravdu nebyl prodavač občerstvení ale majitel střelnice , který Vám osobně řekl ať neblbnete , že nás může proškolit druhý pán!!! a že Vám znovu nepronajme střelnici !!!! o peníze mě vůbec nejde , nechte si je , vezl jsem tam 1h dceru která se moc těšila a bohužel se to někdy stane že člověk přijede pozdě ale 10.min na 3h zážitek není tolik a omluvili jsme se , sami uvidíte že toto chování a necitlivost Vás sama dožene a nikdo nikomu nenadával pouze jsem nedokázal pochopit , že se někdo v dnešní době může takto chovat k zákazníkovi!!!!! Chci na Vaše jednání pouze upozornit ostatní , aby někdo nemusel jet zpět domů z brečícím dítětem :(

NKTEAM shooting

Dobrý den pane Kmínku.

Tak ještě jednou . Střelnice je SSK (sportovní střelecký klub), pán pouze odemkl, prodával a topil.
To, že on nám něco říká je moc hezké, ale odpovědnost je na nás. O pronájmu oni také nerozhodují.
Jedenáct lidí je dochvilných a museli by na Vás čekat, proškolení zapsání a test.

To, že vaše dcera plakala není naše chyba. Ale stačilo PŘIJET VČAS a nemuselo se tady nic řešit. Píšete jak se někdo takto může chovat k zákazníkovi. Důležitější je zeptat se, zda může zákazník porušovat pravidla, nedodržovat nařízení a omezovat jiné klienty, kteří vše dodržují.

S úctou Petr Novák

Roman Kmínek

Možnost si najít střelnici a termín je velmi obtížné, máme s touto firmou velmi špatnou zkušenost , vyzvedl jsem dceru dřív ze školy abychom stihli termin v 12:30h , projeli jsme pět lékáren abychom měli antigení testy a přijeli jsme o 10.min později, testy se vůbec nedělali a vyhodili nás bez možnosti náhrady i přesto že se přimlouval majitel střelnice, byli tam dva školitelé, jeden školil a druhý si sedl a kouřil , velmi nesolidní firma a nejsme zdaleka poslední!!!!! Opravdu nedoporučuji !!!!!!!

NKTEAM shooting

Dobrý den pane Kmínku.

Na střelnici jste přijeli o 15 minut později, když bylo již proškolení bezpečnosti hotové. Tudíž na střelnici Vás bez proškolení a ještě s malou dcerou nemůžeme pustit.

Testy si právě dělají klienti ještě před akcí, takže bychom na Vás zase museli čekat dalších 15 minut než bude hotový test. To znamená, že by na Vás ostatní celkem čekali až 30 minut.

Na střelnici byly tři osoby, jeden školí, je správce a odpovídá za bezpečnost (druzí dva neškolí). Věřte, že ani jeden není kuřák, proto nekouřili, a i kdyby, zákaz kouření tam není.

Kdo se za vás přimlouval nebyl majitel střelnice, ale pán, který prodává občerstvení a topí v klubovně, druhá osoba, která s ním byla v klubovně je člen klubu , ten možná i kouřil, ale ti s námi nemají nic společného. Takže žádná odpovědnost v případě problému.

Nedoporučujete nás, protože jste přijel pozdě. Vy jste přijel pozdě všude na to upozorňujeme, že musíte přijet včas, jinak voucher propadá. Veškeré tyto skutečnosti jsme schopní doložit včetně Vašich nadávek a výhružek, že pokud nebude po Vašem, že si budete stěžovat.

Na střelnici bylo 11 klientů (tři osoby u nás byly již po několikáté), kteří Vaše chování viděli, a doslova prohlásili, že pokud bude problém vše velmi rádi potvrdí.


Stačilo velmi málo a to je PŘIJET NA STŘELNICI VČAS.


S dokonalou úctou Petr Novák

Honzajer Tygr

Dobrý den. Mám dotaz k větě „Balíček může využít jedna osoba nebo se můžete podělit o balíček ve dvou.“
Balíček Duo start standart.
Znamená to tedy, že při rezervaci mohu zadat dvě střílející osoby ? A pokud ano, náboje se rozdělí mezi ně ?
 Děkuji

NKTEAM shooting

Dobrý den

Ano

Petr Novák www.strileni.com

Veronika Dunkova

Dobrý den, lze využít duo start mega nebo standart ve 3 děkuji.

NKTEAM shooting

Dobrý den

Tento balíček je určen pro dvě osoby, takže jej mohou využít maximálně dvě osoby.

Petr Novák www.strileni.com

..

Dobrý den,

komunikace po tel v omezených hodinách – ani ty ovšem neplatí a nelze se dovolat.
Po prodloužení voucheru pouze 1 termín dopolední hodiny střelnice Mělník (jako pracující člověk asi těžko)
Takže asi bude nejlepší smířit se s propadnutím voucheru za cca 1600, že?

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud se Vám nepodařilo kontaktovat provozovatele ohledně rezervaci termínu na e-mailu:info@stri­leni.com či tel. +420 722 198 6­35. Můžete nás kontaktovat na e-mailu: pomoc@slevomat.cz. Rádi Vám pomůžeme tuto situaci vyřešit a nalézt společné řešení. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

NKTEAM shooting

Dobrý večer

Mrzí ní, že jste se nedovolal, ale jsou chvíle kdy volá několik klientů najednou a pak je zase 15 minut klid. A někteří klienti jsou na lince i 10 minut. Klidně to vyzkoušejte znova, popřípadě napište na info@strileni.com uveďte telef. spojení a my Vám zavoláme na zpět. Na střelnici v Mělníku jsou vždy tři termíny, ráno, v poledne a odpoledne. Ty odpolední jsou hold obsazené jako první, klienty před Vámi. Je to venkovní střelnice a tak se střílí jen do 17. hodin, pak je již tma. V okolí Prahy jsou další střelnice i s víkendovými termíny, ty je možné také využít. V neposlední řadě je zde možnost prodloužení. Z vašeho dotazu nevím do kdy máte platnost, ale na listopad jsou ještě termíny volné.
Tak není nutné smiřovat se s propadnutím voucheru, ale stačí napsat.

S úctou Petr Novák Petr Novák www.strileni.com

David Bojda

Dobrý den, je možné voucher koupit jako dárek pro přítelkyni, která nemluví česky? Ptám se kvůli školení, předpokládám, že bude asi jen v češtině? Děkuji.

NKTEAM shooting

Dobrý den

AJ /RJ není problém

Petr Novák www.strileni.com

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru