Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Na lyže do Rakouska: 3* horský hotel s polopenzí a wellness, děti zdarma

4,5 / 5 CK Zanzo od Slevomatu Alpy - Rakousko (mapa) 11 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jan

Dobrý den, je v ceně skipas, prosím…není to za mě jednoznačné…rádi bychom koupili týdenní pobyt pro celou rodinu a z popisku se mi jeví, že je tam jen 10% sleva pro dospělé, které když koupíme, budou mít děti do 12ti let skipass zdarma…
Díky za objasnění, JM

Slevomat.cz

Dobrý den Jane, děkuji Vám za dotaz. Omlouváme se na nejednoznačnost v nabídce. Pro tento voucher platí, že se Skipas Kartou hosta máte cca 10% slevu na skipas (kartu dostanete v hotelu). Rodinný hit ve Weißsee: za podmínky 2 plně platících dospělých dostanou dvě děti do 12 let skipas zdarma (skipas pro dospělého = 1 dětský skipas zdarma ). S přáním pěkného dne, Verča.

Katerina Sam

Dobry den, jsem jina Katerina, ale mam podobny dotaz. K hotelu ocividne nevede silnice. Chapu to tak ze se auto necha nekde ve meste? Ale hotel prijima psy i deti, takze nahoru by nas nekdo vsechny vyvezl?

CK Zanzo od Slevomatu

Dobrý den Kateřino, přístup k hotelu je pouze kabinovou lanovkou , která je v provozu od 8.30 – 16.00 hod; vyhrazené parkoviště se nachází u nástupní stanice lanovky v Uttendorfu. Děkuji CK ZANZO.

Kateřina Čermáková

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jak je to v hotelu s parkováním?

CK Zanzo od Slevomatu

Dobrý den Kateřino, informace ohledně parkování naleznete vždy v záložce příplatky. Zde je parking zdarma- dle dostupnosti. Děkuji, CK ZANZO

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru