Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

299 Kč za večeři v hodnotě 700 Kč v restauraci U Vltavy. Hostina na řecký i staročeský způsob s 57% slevou.

3,9 / 5 Restaurace U Vltavy Praha - Josefov  (mapa) 434 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Tom

V této restauraci se stravuji každý den a jsem nad míru spokojen.

FreeK

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli je možnost nechat si jídlo zabalit s sebou, děkuji

janis

Dobrý den, samozřejmě i to je možné,záleží na Vás.

Radka

Dobrý den.
Chtěli bychom Váš voucher dát novopečeným novomanželům. Určitě jim nebudeme o svatební den vysvětlovat, že se voucher vztahuje jen na vybraná jídla. Předpokládám, že personál se nám o ně dobře postará a vše na místě vysvětlí?
Děkuji za odpověď.

janis

určitě se spolehněte,obsluha jim se vším ráda pomůže,budeme se těšit

Jaja

Predpokladam, ze to same plati u ceskych specialit a akce se vztahuje na gulas i svickovou? Nebo u tech ceskych je to tech prvnich 5? Pak at se nahore chytraci nedivi, ze se musim na vsechno jasne zeptat.

janis

ano platí to od světlušky až po bidlo :-)

Marie

Dobrý den. Po prostudování diskuze i jídelního lístku mi stále není jasné, na která konkrétní jídla se voucher vztahuje a na která nikoliv. Do restaurace bychom rádi na řecká jídla, ovšem pod označením „řecké speciality – výběr z akce SLEVOMAT“ je pouze pět jídel. Znamená to, že následující položka „hlavní jídlo“ již do akce zahrnuta není a jedinou další možností při uplatnění poukazu je položka „přílohy – výběr z akce SLEVOMAT“?

janis

díky za dobrou připomínku, řecké speciality začínají předkrmem a dále jsou v nabídce i hlavní jídla, hned to napravím :-)

Petra

Je nutna rezervace i v obdobi, kdy restaurace nebyva plna? Napr. na pozdni obed (okolo 3–5?)

janis

Samozřejmě není problém si dojít i na oběd, ale prosím nejprve o rezervaci, budeme se těšit!

Jana

Já teda kupuju voucher do této restaurace znovu..Minule (souvlaki) naprostá spokojenost a velmi milá obsluha a výborné jídlo. Což se tedy o všech slevových akcích říct nedá…

janis

díky moc za pěkná slova a o to nám tu jde!!

Mice

Dobrý den,
je možné sčítat poukázky a zajít k Vám třeba na večeři v hodnotě 1400,–?

Nelis

Na takovou blbost se snad ptát nemusíte ne?

janis

ano to můžete!

Pepíno

A proč blbost a proč neptat, když to někoho zajímá. :-)

IV

Dobrý den,

předně si nemohu odpustit poznámku, že tady má být diskuze o dané nabídce, ne kde kdo co má špatně napsané apod. …
Poprosila bych ještě jednou konečné shrnutí po přečtení komentářů. Jídlo si mohu tedy v rámci 700Kč vybrat jakékoliv a může nás být klidně 5 osob když si vybereme opět do hodnoty voucheru 700Kč – a desert v ceně není, stojí mimo voucher? děkuji

L.

Už to tu bylo několikrát. Voucher platí na omezenou část jídelního lístku nazvanou „Speciality pro Slevomat“. Tato sekce je tam 2×, jednou pro českou kuchyni a podruhé pro řeckou.

janis

Voucher platí na řecké a české speciality (vis menu na netu) k tomu výběr z příloh a bílé, červené víno nebo recinu, světlé pivo, nealko a káva. To vše v hodnotě 700,– za voucher 299,–. Pokud přesáhnete – např. 742,–, doplatíte 42,–.

janis

Lukáši nevím na jaké akci jste tu byl, ale pokud
se vám zdá u nás víno „hnusné“ dejte si skvělé pivko plzeňské.
Na této restauraci je řecké například spolumajitel a proto i řecká jídla!

Lukáš

Musím upozornit, že tato restaurace je nic moc.Jednou už jsem tam byl na jedné akci a jídlo spíše podprůměrné a víno hnusné.A už vůbec jsem nepochopil co je na této restauraci Řecké …

Petra

Jak vite, ze se neda pouzit na dezert?

janis

dezert v nabídce není

Dave

Ano, souhlasím. Je podle mě docela velká škoda, že se tato nabídka nedá použít alespoň i na desert…:-/ Jinak výběr Česká, Řecká je super a dostačující, ale ten desert mi tam chybí…

Jana

Tak jsem se teď právě dívala do jídelního lístku a já to chápu tak, že si nemůžete objednat cokoliv z jídelního lístku (třeba na nějaký dezertík se to vůbec nevztahuje), ale že si můžete vybrat pouze z jídel, kde je v jídelním lístku napsáno určeno pro slevomat, což je již nepoměrně užší výběr, než kdyby se mohlo vybírat libovolně z celého jídelního lístku. Pochopila jsem to tak správně Slevomate?

Jaja

Vy v tom listku nekde vidite moznost urceno pro Slevomat??? To jsem asi slepa

lum

Ano, já to tam vidím. Vy snad ne??
ŘECKÉ SPECIALITY (výběr pro SLEVOMAT)
a
ČESKÉ SPECIALITY (výběr pro SLEVOMAT)

Vilma

platí to pro jednu osobu,nebo můžeme dojít dva??? děkuji

janis

Může vás doraziti v jakém koliv počtu, ale voucher za 299,– je v hodnotě 700,–

Honza

Slevomate, opět jste neuvedli jak je to s tím kouřením!!! Pro většinu lidí je to rozhodující údaj!!! Prosím o nápravu! K čemu jsou pesteré chutě a lákavé vůně, když to třeba přes ten smrad z cigaret neucítím?!

janis

Jsme nekuřácká restaurace s kuřáckým salonkem,stavebně odděleným :-)

Eva

Můžu místo večeře přijít na oběd? Děkuji

janis

Můžete přijít kdykoliv, ale před tím je třeba rezervovat!

Petra

Bez rezervace predem prijit nelze??

janis

můžete ale lepší je si zamluvit stůl

Pegas

Jestli je to ta hospoda v Podolí, tak jsme tam s rodinou byli a měl jsem žaludeční potíže!

janis

Nejsme hospoda v Podolí, kousek od Kontíku a
Pařížské!!

i

Taky nevidím, z čeho usuzuješ blbou otázku! Je na místě vědět, od kolika ten voucher platí,ne?a ty si taky dobrá čecha,u kterého by se iq opravdu prověřit mělo..řádkách? spíš řádcích ne?

Rony

Ale existují 2 varianty – řádek: na řádcích, řádka: na řádkách. Gramatika není otázkou IQ ale školní docházky – nebo slovníku.

Rony

Podle mě neplatí na cokoliv z jídelního lístku, ale jen na vyjmenované položky – na speciality z české a řecké kuchyně, pivo, víno, kávu, nealko, Retsinu. Rozklikni si jídelní lístek, tam to máš

Jaja

Dobry den, docetla jsem se, ze sleva plati na veceri a chtela bych se zeptat, jestli je to nejak omezeno hodinou, od ktere muzeme prijit. Zarove bych chtela overit, ze akce plati na cokoliv z jidelniho listku. Dekuji za odpoved

*

Co je složitého a k nepochopení na prvních řádkách textu?:
# 700 Kč na konzumaci v restauraci U Vltavy
# Platí na speciality z české a řecké kuchyně, pivo, víno, kávu, nealko, Retsinu

Ověřovatel

Já bych chtěl ověřit, že akce platí v restauraci U Vltavy a také bych chtěl ověřit, že voucher stojí 299Kč a do třetice ověřit, že na útratu bude 700Kč.

A když jsme u toho ověřování, rád bych také ověřil, že Jaja umí číst a IQ má aspoň 85.

tom

No já nevím ale blbá otázka to není. Píšou platí pouze na večeři ale někdo může přijít na večeři klidně ve čtyři odpoledne........ Tak nevím z čeho si děláš srandu lepší se zeptat. Líná huba holé neštěstí. Radši by jsi měl pochybovat o svém IQ

Ověrovatel

Blbá otázka to je, protože veškerá omezení voucheru, ať je to doba platnosti, čas platnost, maximálně použitelný počet voucherů, povinná rezervace apod. jsou vždy sumarizovány v boxu „Podmínky“. Takže nemusíš mít obavu, moje IQ na tom špatně rozhodně není :-)

Jaja

Maji napsano plati pro veceri, z cehoz tedy logicky vylucuji moznost, ze mohu prijit ve 2 odpoledne, v takovou hodinu nikdy nevecerim! „Plati na speciality z ceske a recke kuchyne“ mi taktez prijde trosku nesmyslna poznamka, kdyz restaurace ani nic jineho nenabizi. Proto bych nerada az na miste zjistila, ze vyber je jeste vice omezen. Snad by melo byt napsano plati na cokoliv z jidelniho listku, ne??

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru