Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Neomezené stahování z Webshare.cz: VIP účet na 18, 24 nebo až 36 měsíců

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak objednat zboží
Storno podmínky
Miroslav

Dobrý den,
chtěl bych se zeptat zda je možné tuto nabídku zakoupit pomocí kreditů z karty Benefit plus popř. jakou zvolit kategorii. Předem děkuji za info.

Slevomat.cz

Dobrý den, Miroslave. Děkuji Vám za dotaz. Nabídka spadá pod kategorii „Zboží“. Bohužel, Benefit plus nenabízí možnost využití bodů na tuto kategorii. S přáním krásného dne, Karel

Martin

Dobrý den, do kdy bude prosím Vás nabídka vystavena? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine :)
doba vystavení akce není pevně určena a je ovlivněna více okolnostmi. Před koncem akce se u nabídky objeví časový odpočet, po jehož trvání bude ještě možné nabídku zakoupit. Čím dříve tedy nakoupíte, tím lépe. :)
Pěkný den

Petr

Dobrý den.
Mám na Webshare VIP účet. Když si u vás koupím poukaz na 18měsíců, tak se mi prodlouží VIP účet a nebo jen to stahování? Díky za info.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře :) ano, délka vašeho VIP účtu bude po aktivaci prodloužena a 18 měsíců bude přidáno k vámi již aktivované délce. Pěkný den :)

Marek Kuchař

Dobrý den, chystám koupit voucher na neomezené stahování po dobu 18měsíců. Využít do 28.2 znamená co? Pouze do té doby musím aktivovat voucher? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marku, jak je uvedeno v nabídce voucher můžete využít do: 28. 2. 2022, takže je tomu tak jak píšete do tohoto datumu je potřebné voucher aktivovat. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Vladimír Šima

Dobrý den,
mám dotaz ohledně prodloužení doby stahování. V současnosti mám ještě zaplacený asi půlrok stahování, pokud koupím např. 18 měsíců stahování, prodlouží se současná doba o 18 měsíců nebo po aktivaci voucheru začne běžet nová 18-ti měsíční doba a stará zanikne? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíre. Děkujeme za Váš dotaz. Původní předplacené členství, které máte ještě aktivní, koupí tohoto nezanikne. Nové členství tak naváže na to staré. Přeji Vám krásný den. Matěj, Slevomat.cz

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru