Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Nový 4* hotel v centru Mariánských Lázní: ubytování vč. stravy a wellness

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Hotel & Wellness Queens**** Mariánské Lázně (mapa) 256 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Andrea Bacikova

Dobry den, je jednorázový vstup do wellness obmedzeny casovo? Aka je cena v pripade rezervacie privatneho wellness na 1h pre 3 osovy? (2 dospely, a 12 rocne dieta) Je to nutné rezervovat este pred prichodom? Vopred dakujem za odpoved.

Hotel & Wellness Queens****

Dobrý den, vstup do hotelového wellness je pro hotelové hosty časově neomezený, provozní doba wellness je denně od 10:00–22:00 hodin, využití privátního whirlpool je možné objednat po příjezdu do hotelu na recepci nebo i před příjezdem na e-mailu :info@hotelqu­eens.cz, cena činí 690,– Kč / 2 os. / 60 min. + 250,– Kč / os. / 60 min. další osoba.
S pozdravem, Milan Morávek, rezervační oddělení hotelu Queens Mariánské Lázně

Dávid Cseh

Dobrý deň,je možný vstup do wellness i s ročným dieťaťom?
Ďakujem za odpoveď

Slevomat.cz

Dobrý den, pane Cseh. Děkuji za Váš dotaz. Ano, vstup je možný i s ročním dítětem. Přeji Vám hezký den. :) Matěj, Slevomat.cz

Helena Trojanová

Dobrý den. Zaujal nás váš hotel a jeho nabídka wellness pobytů. Chtěli bychom tam stávit dvě noci s polopenzí. Měli bychom k tomu dva dotazy. 1. Lze se domluvit na večeři? Chtěli bychom vegetariánskou nebo rybu. 2. Je dovolen vstup do spa : bazén, vířivka,..v ce­lotělových plavkách?
Děkuji za vaše odpovědi.

Hotel & Wellness Queens****

Dobrý den, hotelová restaurace Laver's hotelu Queens Mariánské Lázně nabízí k večeři v rámci polopenze výběr ze 3 jídel, vždy je i možnost výběru ryby nebo bezmasého jídla, vše lze i domluvit s kuchařem, vstup do wellness v celotělových plavkách není zakázaný, pouze efekt vířivých van a saun pak není takový, jako u použití plavek klasického střihu.
S přáním pěkného dne, Milan Morávek, rezervační oddělení hotelu Queens Mariánské Lázně.

Jiří Kodalík

Dobrý den, líbí se nám Váš nově otevřený hotel a uvažujeme o rezervaci a pobytu. Chtěl bych se zeptat zda musíme uvádět, že s námi bude 7leté dítě, když bude spát s námi. Samozřejmě, že polopenzi by jsme uhradili. Děkuji a hezký den

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří, v při vytváření objednávky, zadejte dítě a jeho věk. Cena se Vám vypočítá automaticky. Děti bez nároku na lůžko nemají v ceně ani stravu, můžete ji pro ně připlatit. S přáním krásného dne, Karel

Petra Humlová

Dobrý den,chtěla jsem se zeptat máme u vás rezervaci od pátku do neděle.V kolik hodin je možný první den příjezdu.Děkuji za odpovědˇ.

Hotel & Wellness Queens****

Dobrý den, paní Humlová, ubytovat se v hotelu Queens Mariánské Lázně je možné v den příjezdu od 14:00 hodin, pokud bude pokoj volný již před 14:00 hodinou, samozřejmě se můžete ubytovat již dříve, nemůžeme toto však garantovat.
Přeji pěkný den a těšíme se na Vaši návštěvu.
Milan Morávek
rezervační oddělení hotelu Queens Mariánské Lázně

Šárka Kolaříková

Dobrý den. Chtěla bych v tomto hotelu pobyt pro rodiče, ale chtěla bych i polopenzí, bylo by možné předem zaplatit i večeři?bohuzel v nabídce již není. V případě že ano, měly by rodiče nárok na neomezený wellness? Děkuji za vstřícnost

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko, jak je v aktuálně dostupné variantě Pobyt se snídaněmi uvedeno, tak zde možnost dokoupení večeře v hotelové restauraci Laver’s, avšak doporučujeme se v tomto případě domluvit na přiobjednání večeří přímo s hotelem na tel. 353 221 113 nebo e‑mailem na info@hotelqueens.cz. Co se týče wellness, tak v rámci balíčku je 1× v průběhu pobytu volný vstup do hotelového wellness pro všechny, nicméně nejedná se o neomezený vstup po celou dobu pobytu. Pěkný den, Kačka :)

Monika Beránková

Dobrý den,

prosím pěkně o upřesnění informace k wellness. V podrobnějším balíčku uvádíte: 1× v průběhu pobytu volný vstup do hotelového wellness pro všechny. Avšak dále v obsahu nabídky uvádíte „Po celou dobu pobytu pro vás platí neomezený vstup do wellness centra.“.

Jak tomu mám prosím rozumět. Je to tedy jeden volný vstup do wellness centra (a další případné návštěvy dohradit) nebo je vstup do wellness neomezený?

Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, děkujeme za upozornění. V případě aktuálně dostupné varianty Pobyt se snídaněmi máte v ceně voucheru skutečně pouze 1× v průběhu pobytu volný vstup do hotelového wellness pro všechny. U této varianty tedy neomezený vstup po celou dobu pobytu. Pěkný den :) Kačka

Miroslav Šimon

dobrý večer, dotaz zní – je možno uplatnit příspěvek FKSP od zaměstnavatele? dě­kuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Miroslave, pokud máte možnost čerpat příspěvek FKSP od zaměstnavatele, doporučujeme nejprve kontaktovat daný hotel, zda Vám proforma fakturu vystaví. Pokud ano, tak si poté objednáte voucher bez termínu a jako způsob platby zvolíte bankovní převod. Od nás Vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel Vám vytvoří proforma fakturu a Váš zaměstnavatel ji uhradí. Jakmile bude platba přijata, zašleme Vám voucher a budete si moci rovnou domluvit s hotelem nějaký termín. Krásný den, Tomáš :)

Iva

Dobrý den, jaká by byla cena pobytu na 4 noci pro 2 dospělé a 2 děti ve věku 11 a 14 let ? Předem děkuji za odpověď.

Hotel & Wellness Queens****

Dobrý den, podle podmínek zadaných na rezervačním portálu Slevomat.cz činí celková částka za pobytu na 4 noci pro 2 dospělé a 2 děti (11 a 14 let) 18.090,– Kč. Přeji pěkný den.

Ivana Pěrušková

Dobrý den, v Mariánských Lázních je problém s parkováním aut, jak je s parkováním u vašem hotelu? Děkuji Pěrušková

Hotel & Wellness Queens****

Dobrý večer, parkovací místo u hotelu Queens máte zdarma v rámci rezervovaného pobytu přes Slevomat.cz.

Jana

Dobrý den, máme u Vás rezervaci na pobyt s malým ročním dítětem. Je možné zapůjčení dětské postýlky? Případně jaký je poplatek?

Hotel & Wellness Queens****

Dobrý den, ano, dětskou postýlku můžeme na pokoj bezplatně připravit, požádám Vás o zaslání tohoto požadavku na e-mail : sales@hotelqueens.cz, zde není zřejmé, ke které objednávce se dotaz vztahuje. Děkuji, Milan Morávek, sales manager.

Marcela Hlozkova

Dobry den je hotel nekuracky… Dekuji

Hotel & Wellness Queens****

Dobrý den, ano hotel je ve vnitřních prostorech nekuřácký.

Miloslav Petržilka

Lze u vas uplatnit volcher Kudy z nudy děkuji

Hotel & Wellness Queens****

Dobrý den, hotel Queens Mariánské Lázně není nestátní zdravotnické zařízení, státní Voucher nelze uplatnit.

Pavel

Manželka je těžce pohyblivá. Máte pokoje v přízemí, nebo jste vybaveni výtahem.

Hotel & Wellness Queens****

Dobrý den, můžeme Vám nabídnout bezbariérový pokoj v přízemí hotelu, výtah je také součástí vybavení hotelu.

Stanislav Zednček

Dobrý den, je k dispozici i jednolůžkový pokoj nebo oddělený pokoj pro jedn u osobuv případě pobytu tří dospělých osob.
Děkuji za odpověď
Stanislav Z.

Hotel & Wellness Queens****

Dobrý den, všechny pokoje v hotelu Queens jsou dvoulůžkové, u některých z nich je možnost ubytování 3. osoby na přistýlce ( rozkládací pohovka ), pokud požaduje klient samostatné ubytování na pokoji, účtuje se poplatek za druhé neobsazené lůžko.
Přeji pěkný den.

Armando O

Dobrý deň chcem sa opýtať bude potrebné mať i testy a keď áno aké prosím?

Hotel & Wellness Queens****

Dobrý den, bezinfekčnost hostů řešíme podpisem čestného prohlášení při příjezdu na recepci hotelu, že klient je očkovaný proti Covid-19 a uplynulo již 14 dní od druhé dávky, což doloží certifikátem nebo prodělal Covid-19 v uplynulých 180 dnech, popř. má k předložení negativní PCR test ne starší 7 dní před příjezdem nebo antigenní test ne starší 72 hodin před příjezdem. Přeji Pěkný den, Milan Morávek, sales manager.

Klára Červená

Dobrý den,
je možné mít s sebou dva menší pejsky?
Moc Vám děkuji za odpověď a přeji krásný den!

Hotel & Wellness Queens****

Dobrý den, ano pejsci jsou v hotelu povoleni, poplatek činí 390,– Kč / pejska / den, účtovali bychom Vám pouze za jednoho. Přeji pěkný den, Milan Morávek, sales manager.

Martin Dubrovsky

Dobry den, mam 2 dotazy:

  1. vidim, ze si uctujete 390 KC na noc za psa… Mame dva male psy (jack russel + yorkshire, vazi dohromady cca 15 kg). Mohli byste si je uctovat jako jednoho?

  1. odkdy dokdy je wellness otevrene?
Hotel & Wellness Queens****

Dobrý den, ano můžeme potvrdit poplatek za domácího mazlíčka 390,– Kč / noc pouze za jednoho pejska, wellness je v provozu denně od 10:00 do 22:00 hodin.
S pozdravem
Milan Morávek
sales manager

Andrea

Dobrý den, prosím, disponuje hotel úschovnou kol?

Hotel & Wellness Queens****

Dobrý den, za recepcí hotelu je místnost, kde je možné uschovat až 3 ks jízdních kol.
Přeji pěkný den.
Milan Morávek
sales manager

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru