
Termín
Platnost do 31. 8. 2013.
Můžete využít do 31. 8. 2013
- Rezervace nutná alespoň 24 hodin předem na tel.: 353 540 266.
- Nedorazíte-li na objednanou hodinu, voucher bez náhrady propadá.
- Jídlo je určeno ke komzumaci v restauraci.
- Podnik je nekuřácký.
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Na světě existují [toggle-link id=„1371731457091“ text=„jídla“], na kterých si pochutná kuchař, divák, jeho žena i její milenec. Jde o to, která potrava vás více nasytí: pořádný řízek nebo výživný Švankmajer?
![]() |
Milí návštěvníci filmového festivalu, zajděte si do Hotelu Alfred*** na jedno z nejpopulárnějších českých jídel – celý kilogram dozlatova smažených a šťavnatých řízků v tradičním trojobale. Vezměte s sebou partu diváků-labužníků a pořádně se posilnětě před dalším filmovým maratonem. Konečně se nemusíte jen dívat!
Těšte se, že vám naservírují:
- 1 kg smažených řízků – vepřových, kuřecích nebo půl na půl
- Kyselé okurky
- Ošatku čerstvého pečiva
- Couvert
Vynálezce lahodného trojobalu
Smažený řízek v trojobalu patří mezi deset nejtypičtějších českých jídel. Poprvé ho ochutnal český šlechtic a rakouský maršál Jan Radecký. Už v mládí miloval milánskou specialitu – telecí řízek smažený ve strouhance a parmazánu.
Jeho osobní kuchař ovšem jednou sýr nesehnal a nahradil ho hladkou moukou a vejcem. Trojobal byl na světě a výjimečně dobrým ho shledal i císař František Josef I.
K jídlu si nezapomeňte objednat plzeňskou dvanáctku nebo si zamluvte víno z kvalitní a bohaté hotelové vinotéky. Zbude-li vám místo na dezert, nahlédněte do jídelního lístku.
Interiér hotelu je okouzlující a vyladěný do nejmenších detailů. Hotel naleznete v obchodní části města. Na jedné z nejrušnějších karlovarských ulic představuje oázu klidu, vybraného stylu a chutí.