Původní již ukončená nabídka

Online kurzy pečení z dílny Sweet Flow: francouzské makronky nebo domácí kváskový chléb

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Sweet Flow

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro ženy

Přehled nabídky
Pro ženy

Varianty (2)

Online kurz pečení makronek

  • Recepty s postupy a videi na 8 druhů makronek
  • Videonávod, jak na makronky různými metodami k nejlepším výsledkům
  • Italský i francouzský meringue
  • Techniky na dokonalé provedení základu
  • Postupy krok za krokem
  • Různé druhy náplní: krémy, ganache, curd, cremeux, želé
  • Vyladěný materiál s videonávody, fígle a tipy
  • Celoživotní přístup do kurzu
  • Online podpora profíka v průběhu celého kurzu i po něm 
  • Zakoupení kurzu: Vyplňte online objednávku kurzu
  • Na e‑mail vám přijde potvrzení objednávky. Další e‑mail se vstupem do Členské sekce, kde se dostanete ke všem materiálům kurzu, obdržíte do 24 hodin od objednávky. Všechna videa, návody i recepty se nachází právě v Členské sekci.
  • Kurz vám zůstává napořád. Péct a tvořit můžete začít kdykoli a podle svého tempa. 
  • Po aktivování kurzu již není možné voucher stornovat nebo refundovat. 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

990 Kč −31 % 679 Kč
990 Kč −31 % 679 Kč
1 120 Kč −31 % 769 Kč
1 120 Kč −31 % 769 Kč
Do kurzů máte celoživotní přístup
Vede je cukrář z vyhlášených pražských podniků
Videonávody a podpora v průběhu kurzu i po něm

Co se v kurzu naučíte, v troubě jako když najdete.

Naučte se péct francouzské makronky nebo domácí kváskový chléb podle rad francouzského cukráře. Xavier Carchenilla procestoval svět a působil ve vyhlášených restauracích, cukrárnách i pekárnách v Paříži, na Novém Zélandě i v Praze. Díky němu se i vy stanete mistry domácího pečení. Stačí vám k tomu jen správný online kurz. Tak si zavažte zástěru a jde se na to!

Kurz francouzských makronek

Naučte se vykouzlit poklad francouzské cukrařiny – křehké makronky. Online kurz je plný receptů, které procestovaly svět a jsou ověřené profesionálním cukrářem. Krok po kroku vás provede tajemstvím cukrářských technik a výsledkem bude dokonalý dezert.

Náplň kurzu:

  • Recepty s postupy a videi na 8 druhů makronek
  • Videonávod, jak na makronky různými metodami k nejlepším výsledkům
  • Italský i francouzský meringue
  • Techniky na dokonalé provedení základu
  • Postupy krok za krokem
  • Různé druhy náplní: krémy, ganache, curd, cremeux, želé
  • Vyladěný materiál s videonávody, fígle a tipy

Kurz Kváskové pečení

Pečení chleba, to není jen trend, kváskové pečení je chutné, zdravé a praktické. V kurzu se naučíte založit a vykrmit kvásek, který vám poslouží jako základ na několik skvělých receptů. Seznámíte se s různými technikami pečení chleba a díky kvásku získáte v kuchyni další rozměr. Možná ani netušíte, co vše se z něj dá péct. Není to jen o chlebu, kurz vás seznámí i s dalšími recepty.

Náplň kurzu:

  • Kvásek a jak se o něj starat
  • Kváskový chleba
  • Další recepty z kvásku
  • Bramborový chleba podle Xavierova rodinného receptu
  • Focaccia, dokonalá nejen k vínu
  • Bonus: bulka na hamburger – poctivá vydařená bulka na hamburger je základ

O průvodci pečením, cukráři Xavierovi

Xavier Carchenilla je profesionální cukrář, tatínek tří dětí a spoluzakladatel sladkého projektu online kurzů pečení a cukrařiny Sweet Flow. Žil ve španělsko-francouzském prostředí. Ve Francii je gastronomie a cukrařina obdivovanou disciplínou, a tak není divu, že se chtěl cukrářem stát už odmala. Vyhlédl si známou francouzskou školu gastronomie a jeho dráha začala.

Působil v zahraničí, na Mallorce potkal svou budoucí ženu a dostal se až do České republiky. V Praze prošel vyhlášenými podniky (Celesté v Tančícím domě, Restaurace u Zlaté Studny, Café Savoy, Myšák, The Italians). Již 20 let sdílí svou vášeň k jídlu a pečení a ukazuje techniky nejen francouzské cukrařiny profesionálům i všem laikům, kteří rádi pečou. 

Nahoru
Právě jste offline.
Vaše internetové připojení je zpět.
Lokalita