Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Úžasný vyhlídkový let balonem nad českou krajinou! Pěkný dárek, nadpozemský zážitek, stylově vyzdobený balon a cca 60 minut letu.

4,8 / 5 GO balony Plav  (mapa) 17 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Veronika Linhartova

Dobrý den, koupila jsem voucher jako dar, ale byl mi odmítnut, je možné aby byli vráceny peníze? Nebo ho musím někde prodat? Děkuji za odpověď.

Martina

Zdravím,
je možné letět i o víkendech a svátcích, či je povinnost tuto slevu využít pouze v pracovní den a v pracovní dobu? Děkuji za odpověď.

České balóny

Dobrý den,
uvedená akce není vázána na všední dny nebo víkendy. Nejdůležitějším a rozhodujícím faktorem je počasí. Po té vaše časové možnosti.

Ondřej

Dobrý den,
potřeboval bych letět letos ideálně červen nebo kdykoliv v létě z Českého ráje. Pokud koupím 3× voucher = 3 osoby, je možné jej v českém ráji letos realizovat?

České balóny

Dobrý den,
Bohužel v měsíci červnu Vám jiz termín nenabídneme.
Let v Českem ráji mozny je, máme ho v nabídce lokalit.

Ivan Xivanx Odehnal

To už je pak skoro stejný jako plná cena za „Rande ve dvou“ dle vašeho ceníku .. to už není tak zajímavé, jako 40% sleva tady … jinak děkuji za informaci.

Ivan Xivanx Odehnal

Dobrý den, když bych koupil dva vouchery, je nějaká možnost, že by balon byl jen pro nás? (+ pilot samozřejmě) … chci vouchery využít jako dar k výročí svatby .. je možno vzít s sebou láhev šampaňského k přípitku. Děkuji za odpověď.

České balony

Dobrý den, pokud budete chtít let balónem pouze pro dve osoby, jakožto privatni let, musíte zakoupit vouchery čtyři. V případe, ze by měli obdarovaní vouchery pouze dva, poleti s nimi v koši minimálně ještě další dva klienti.

České balóny

Šampaňské nechte na nás:)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru