Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

180 Kč za pronájem squashového kurtu na jednu hodinu. Zapůjčení veškerého vybavení, oblíbený sport a zábava se slevou 51%.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
davy

Dobrý den, na squashovou nabídku jsem se těšil, ale tohle je zklamání a dívím se těm, co se nechali nachytat. Ve standardním ceníku lze u vás koupit hodinu od 150,–Kč a stejně tak u většiny konkurence v Plzni. Zapůjčení zdeformované hliníkové rakety (osobně vyzkoušeno) drtivá většina nevyužije. Na to, že sprchy nejsou nejlépe udžované, což je cítit již při vstupu do šatny, kurty jsou velmi opotřebované a v létě nefunguje dobře klimatizace a tedy ve 40st. horku se tam nedá hrát, je to nabídka zcela nezajímavá. Kvalitou je to zhruba 40% toho, co člověk dostane vedle ve skvěle klimatizovaném Kalikovském mlýně již od 120,–Kč/ hod.. Za 99,–Kč by se o tom dalo uvažovat a jistě by se našlo větsí množství lidí, kteří by si tuto slevu koupili. Tak snad příští nabídka squashe od Slevomatu bude alespoň trochu zajímavá.

Petr Maule

Vzhledem k tomu, že nic zapůjčit nepotřebuju a jsem ještě student, tak je pro mě tato nabídka zcela zbytečná a absolutně mě neoslovuje

Nyve

LOL to radši zajdu kusek do kalikováku v mojí oblíbenou hodinu za 170,– (bez slevy), kde je to milionkrát konfortnější…

Lucka

Dobrý den všem,
nejdřívg chci říct že jsem zde párkrát na squoshi byla a i tam taky zase pujdu nejsem si ale jista jestli se slevou..

ze začátku jsem byla nabídkou také poněkud rozlazena ale pokud se podíváte z pohledu pracujícího dospělého člověka (tj takového který není student a přes den pracuje)
tak je nabídka vcelku dobrá, i tak si myslím že sleva mohla být koncipovana bez půjčení raket a balónku které konečnou cenu zbytečně navyšují.

mě by přišlo daleko sympatičtější kdyby byla uvedena akce 40%sleva (tj za 180) s možností zapujčení zdarma náčinní, coz firmu vyjde cenove nastejne
nebo 50% na vstup (tj za 350) s možností půjčení náčiní za půl, což by byla supr nabídka a to co by jste ztratili při nepujceni raket by jste získali více zájemci kteri by nabidku vyuzili..

uplne nejvic fer by byla ale sleva na vstup treba 40% ale at si clovek muze vybrat kdy prijde a sleva se mu pocita z toho vstupu co by mel v dany cas hradit…

ale rozhodne nechci nikomu radit v tom jakou strategii ma :))

at se vam dari

Martini

a dát možnost studentům jít ještě se slevou tak by se nabídky jen hrnuly

Martini

taky bych čekal trochu větší slevu, když zajdu např. do Centrumu jako student tak to mam taky za 220 pro dva.. to už takovej rozdíl neni..

Ewička

vcelku přehnaná sleva, když všude jinde to vyjde na skoro stejné peníze…Divím se, že již tolik zákazníků se nechalo „zlákat“ a neprohlídlo si nabídky v ostatních Squash centrech…

kajaky

musím souhlasit s ostatními, moc výhodné mě to tedy nepřijde :-)

Gábina

Škoda, že není i levnější alternativa s možností vlastního vybavení. Takto mě vyjde hodina stejně, jako u konkurence – jen s tím rozdílem, že mi poskytnete rakety. Pokud ale mám vlastní, tak k čemu to?

squash kollárova

dobrý den,pokud máme dobré informace,tak squash v našem centru je cenově srovnatelný s konkurenci v Plzni,někde jsme i levnější.

Ewička

Srovnatelný možná, ale co se týče nabídky zde na slevách, tak i v okolí vyjde cenovně stejně a to i bez slevy…

davy

Cenově možná- ve srovnání s běžnou nabídkou ostatních. Ale prostředí je výrazně za konkurencí (viz. níže), tedy zajímavá by byla cena max. do 99,–Kč/ hod.

Čára

Chodím na squash buď do Plzně nebo blízkého okolí (Dobřany) a ceny se podle doby pohybují běžně kolem 180,– až 220,–. Takže tady palec dolů!

Ewička

souhlasím…i do Dobřan se vyplatí zajet a vyjde to líp

Kuthy

Na první squashovou nabídku slevomatu jsem se moc těšil, ale čekal jsem tak maximálně 100Kč za hodinu. Takto to vůbec není vyhodne.

Honza

Jeste, ze jsem student:)

Luděk

..to jste se moc nevytáhli s tou slevou! To se na mě nezlobte. V dpoledních hodinách je to stejná cena, když máte svoji raketu a míček…

Martina

Moc výhodné to opravdu není. Konkurence má squash za 210,– v nejdražších hodinách a je v tom i posilovna a příjemné prostředí. Tady jsem byla jednou a nic moc :(

Jirka

Nasadili tu nejvyšší taxu, v tom případě měla být sleva větší. Tak výhodné to není :-(

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru