Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejné firmy.

Pobyt v unikátním domě Prvok tištěném na 3D tiskárně: nocleh, snídaně a návštěva safari s bizony i jeleny

4,6 / 5 Prvok Jižní Čechy (mapa) 11 prodejů

Hodnocení podniku Prvok

4,6 13×
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Pouze ověřená hodnocení 
Všechna hodnocení pochází od zákazníků, kteří zakoupili a využili službu podniku na Slevomat.cz
Podrobné hodnocení
Prostředí 5,0
100%
Personál 4,6
92.308%
Jídlo 4,2
83.076%
Volnočasové služby 4,7
93.846%
Lokalita 4,8
96.666%
Průběh rezervace 5,0
100%

Filtry
Recenze zákazníků

Pěkné prostředí, zajímavé ubytování.

Hodnoceno: 1. července 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na safari v unikátním 3D tištěném domě Prvok

Prvok je velmi zajímavá stavba, najdete tu vše, co je třeba k běžnému zivotu. Výborně se tu spalo. Offroad Safari byla super, zajímavý výklad k tomu, skoda jen, ze jsme měli ošklivě počasí.

Personal nebyl moc příjemný, neumely odpovědět na pozdrav. Pokud jste chtěli do bistra zajít na večeři po 18. Hodině, už byla na vyber jen polévka, burgery a klobasa.

Hodnoceno: 27. dubna 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na safari v unikátním 3D tištěném domě Prvok

Ubytování v Prvkou byl opravdu zážitek, domek je moc hezký, vyjímečný svým designem, moderní, bydlení bylo moc příjemné že se nám ani nechtělo ho opouštět když jsme šli na výlet a nejraději bychom celou dovolenou strávili jenom tam. Domek je nadstandartně vybavený, trouba se sporákem, konvice, myčka, pračka, nechybí naprosto nic. Osvětlení je moc hezky vymyšleno, obzvlášť večer to bylo moc příjemné si světlo nastavit podle potřeby. Sprcha se „saunou“ byla skvělým bonusem. Hezký výhled z verandy na rybník, na ranní posezení s kávou úplně ideální.

Měli jsme zaplacenou i bufetovou snídani která byla také výtečná. Velký výběr a vše bylo pravidelně doplňováno. Využili jsme několikrát i místní bistro, mají výborné jídlo obzvlášť domácí burgery.

Projížďka po Safari byla moc pěkná, průvodce byl velmi přátelský. Pro děti to musel být skvělý zážitek.

Místo je celkově moc hezké a příjemné. Člověk se zde může procházet po areálu a pozorovat zvířátka, dát si něco dobrého venku na sluníčku, v okolí je klid a spousta tras na výlety. Pobyt jsme si moc užili.

Poměrně nekomfortní je umístění koupelny v Prvoku. Je kompletně propojená s celou místností a toaleta je jenom za menší stěnou, vše je ve stejné místnosti. Byli jsme zde s přítelem takže nám to tak nevadilo ale někomu by to mohlo přijít dost nepohodlné, bez soukromí. Další menší minus které se bohužel nedá moc ovlivnit ale i tak stojí za to na něj upozornit, je ten fakt že lidé nechápou že samotný Prvok je také ubytování i přesto že jsou kolem něj cedule kde je to uvedeno. Často se nám stávalo že lidé chodili na verandu (obzvlášť to byly děti které i na verandě skákaly a dělaly hluk) a zkoumali co to tam vlastně je, což nepůsobí moc příjemně když je zde člověk na dovolené a chce mít klid.

Hodnoceno: 29. března 2022 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na safari v unikátním 3D tištěném domě Prvok

Zajímavá moderní stavba přímo v areálu Safari parku na břehu rybníčka. Safari park velmi pěkný, ideální pro rodiny s dětmi.
Snídaně skromná, ale dostačující.
Celkově nabídka jídel v restauraci Naše farma malá.

V koupelně byla rozbitá baterie u umyvadla (tekla jen vařící voda), dle personálu je to dlouhodobější porucha. Uvítali bychom upozornění přímo na místě, protože jsme dost dlouho přemýšleli, co děláme špatně.

Hodnoceno: 31. října 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na safari v unikátním 3D tištěném domě Prvok

Příjemné, neotřelé, praktické a designově velmi povedené prostředí domku Prvok, milý a ochotný personál, výborné snídaně, nádherná a přátelská zvířata v těsné blízkosti. Pohoda, relax, výborné služby uprostřed čisté přírody.

Jen malinká poznámka, spíše přání. Domek Prvok by si zasloužil být vybaven tištěným manuálem usnadňujícím použití všech technických vymožeností, které má. Bez manuálu host musí hledat a zkoušet, jak co funguje, což může vést a vede k poničení zařízení, které je pak složité nahradit vzhledem k jeho unikátnosti, jak jsme se i dozvěděli.

Hodnoceno: 30. září 2021 – Rodina s většími dětmi
Hodnocená nabídka: Pobyt na safari v unikátním 3D tištěném domě Prvok

Pobyt v domě plném techniky byl vynikající.

Mouchy, mouchy, mouchy. V domě jsme je vymlátili a další si tam nepustili, v jídelně to nešlo. A vidět švédský stůl v obležení much je nepěkný pohled. Takže snídani jsme za vydatné pomocí much zhltli v rekordním čase

Hodnoceno: 4. září 2021 – Partneři
Hodnocená nabídka: Pobyt na safari v unikátním 3D tištěném domě Prvok
Některá hodnocení jsme vynechali, protože neobsahují slovní popis.
Nahoru