Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt v OREA Spa Hotelu Bohemia v Mariánských Lázních se snídaní nebo polopenzí

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
OREA Spa Hotel Bohemia **** Mariánské Lázně (mapa) 245 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jiri Ruzicka

Dobrý den,chci se zeptat na celkovou cenu pro dvě dospělé osoby a dvě děti 5 a 3 .Pěkný den Růžička

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří :)
cena za voucher pro dospělé se Vám zobrazí ihned po výběru termínu. Pro pobyt s dětmi je třeba vždy nejprve kontaktovat recepci hotelu. Příplatky za děti jsou uvedeny v sekci „Děti“. Pro jistotu je uvádím i zde:
Děti do 5,9 let na přistýlce a s polopenzí: zdarma
Děti od 6 do 11,9 let na přistýlce:
Se snídaní: 300 Kč/noc
S polopenzí: 475 Kč/noc
Děti od 12 let a další osoby na přistýlce:
Se snídaní: 600 Kč/noc
S polopenzí: 950 Kč/noc

Pěkný den :)

Svatopluk Hlinka

Jsou u tam nějaké procedůri

Slevomat.cz

Dobrý den, Svatopluku, procedury a ceník procedur naleznete přímo na webových stránkách hotelu: https://www.oreahotelbohemia.cz/wellness-a-leceni/. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Jana Dorušková

Dobrý den,
je možné si rezervovat ubytování s výhledem do hlavní ulice?
Děkuji za informaci
Jana D.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, v případě požadavků týkající se ubytování s výhledem do hlavní ulice, prosím kontaktujte přímo hotel na e-mailu:rezerva­ce.bohemia@ore­a.cz či tel.+420 354 61­0 111. Krásný den, Tomáš :)

Václav Slezák

Lze uplatnit při pobytu v září státní příspěvek 4000 na osobu?

Slevomat.cz

Dobrý den, Václave, pokud máte možnost čerpat příspěvek FKSP od zaměstnavatele, doporučujeme nejprve kontaktovat daný hotel, zda Vám proforma fakturu vystaví. Pokud ano, tak si poté objednáte voucher bez termínu a jako způsob platby zvolíte bankovní převod. Od nás Vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete na hotel. Hotel Vám vytvoří proforma fakturu a Váš zaměstnavatel ji uhradí. Jakmile bude platba přijata, zašleme Vám voucher a budete si moci rovnou domluvit s hotelem nějaký termín. Krásný den :) Tomáš

Roman K

Dobrý den,

v nabídce uvádíte typ pokoje Superior, ale nikde není popis tohoto typu. Stejně tak ani na vašich web. stránkách není k nalezení.

Prosím o sdělení přesného popisu a fotografií.



Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Romane, pokoj který máme na našich stránkách uvedený jako Superior, má provozovatel uveden jako ,,Classic". Pokoje Superior mají velikost od 15 do 25 m2. K standardnímu vybavení patří televize se satelitními programy, telefon, trezor, lednička a kávový a čajový set. Součástí pokoje je koupelna se sprchovým koutem, toaletou a fénem. Pěkný den, Tomáš :)

Agáta Pavlíčková

Dobrý den,
bylo by možné se domluvit na jiném druhu pokoje? Cestovali bychom se dvěma dětmi pod 3 roky a tudíž by byl lepší pokoj s oddělenou ložnicí a obyvákem, či dvouložnicový pokoj. Děkuji

OREA Spa Hotel Bohemia ****

Dobrý den, můžeme nabídnout naši depandaci Anglický Dvůr(2 místnosti) , 10m vzdálenou od hotelu Bohemia. Příplatek 1.000,–/noc.
Prokopová(rezer­vační agent)

Helena Švajcrová

Dobry den, chtela bych se zeptat, zda jsou pokoje s balkonem? A zda je v pokoji obyvaci mistnost a loznice zvlast, chteli bychom vyrazit s ditetem. V galerii totiz uvadite fotografie nekolika ruznych pokoju.
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno, v pokoji typu Superior, který je uvedený v nabídce balkon není. Rovněž se jedná o dvoulůžkový pokoj není zde tedy ani oddělená obývací část. Pokud plánujete na pobyt vyrazit i s dítětem, tak je třeba předem kontaktovat hotel a domluvit se na pokoji s přistýlkou. Pěkný den :) Kačka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru