Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4* wellness pobyt v Maďarsku: polopenze a saunová i bazénová zóna

4,4 / 5 Hotel Piroska**** Bükfürdő - Maďarsko (mapa) 105 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Milda

Dobrý den, funguje odvoz do lázní minibusem ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Mildo, tuto informaci jsme ověřili přímo u provozovatele a minibus do lázní jezdí, ale pouze 2× denně a to v hodinách 9:00 a 16:00. Krásný den, Tomáš :)

Zuzana

Dobrý den, je možné zajistit v tomto hotelu 1× bezlepkové stravování pro dítě? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano, tuto informaci se nám nepodařilo ověřit. Můžete kontaktovat přímo Hotel na e-mailu: sales@hotelpiroska.hu či tel, +36 94 558 200. Ko­munikace probíhá v cizím jazyce, pokud máte potíže s cizím jazykem, můžete nás kontaktovat na e-mailu: pomoc@slevomat.cz. Krásný den, Tomáš :)

Olga Volejníková

Dobrý den, chtěli bychom jet do tohoto hotelu v září, samozřejmě hlavně kvůli wellness a lázním. Proto bych mě zajímalo, jestli by bylo možné pobyt zrušit/posunout i v případě, že by sice hotel fungoval, ale lázně a wellness by byli kvůli Covidu zavřené. Předem děkuji za odpověď. Olga

Slevomat.cz

Dobrý den, Olgo, věříme, že k takové situaci nedojde. Pokud by k ní náhodou došlo vždy vše řešíme individuálně tak, aby zákazníci o své peníze nepřišli a mohli pobyty využít například v jiné termíny. Nemusíte tak mít obavy. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Antonín Stočes

Zdravím chtěli by jsme v září navšívyt vzáří lázně Buk jak by to bylo s vouchrem v případě zavření hranic v dúsledku covidu

Slevomat.cz

Dobrý den, Antoníne :)
předně věříme, že k takové situaci nedojde. Pokud by k ní náhodou došlo vždy vše řešíme individuálně tak, aby zákazníci o své peníze nepřišli a mohli pobyty využít například v jiné termíny. Nemusíte tak mít obavy.
Pěkný den :)

Barbora Janošková

Dobry den, ked si kupim tento pobyt jedenkrat na 7 noci, dostaneme 3 vstupy do Bukfordo ? Lebo v hodnocenich pisali ze to pravda nie je.

Este by ma zaujimalo kolko sa plati vstupne za 1,5 rocne dieta do Bukfordo.

Moc dakujem za odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den, Barboro, jak máme uvedeno v nabídce, při pobytu na 6 a více nocí v terminálních lázní Bükfürdő máte 3× celodenní vstup. Podle internetových stránek, celodenní lístek pro děti do 6 let do lázní činí 0,3 €. Pro ověření této informace můžete kontaktovat přímo hotel na e-mailu: sales@hotelpiroska.hu
nebo tel. +36 94 558 200. Ko­munikace probíhá v cizím jazyce, pokud máte s cizím jazykem potíže, rádi to vyřešíme za vás, můžete nás kontaktovat na e‑mailu: pomoc@slevomat.cz. Pěkný den, Tomáš :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru