Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt v Praze: hotel na Novém Městě, snídaně i polopenze, wellness a okružní jízda

Hotel Embassy Prague**** Praha (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Anna Chrástková

Dobry den.Prosim jak je to s projizdkou po městě?Nahore to mate napsane,ale primo v nabidce k tomu nevidim zadne info.Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Anno, okružní jízda byla součástí variant, které v tuto chvíli již nejsou k dispozici. V aktuálně dostupné variantě tedy projížďka bohužel není, za to je součást balíčku vstup do wellness, které jistě také potěší. Pěkný den, Kačka :)

Petr Oulík

Dobrý den, zajímalo by mě jaké jsou možnosti ohledně parkování, potřeboval bych někde zaparkovat vozidlo. Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, parkování je zde za 14 €/den v areálu hotelu, rezervace je nutná na tel. +420 271 090 832 či e-mailu: fitemb@euroagentur.cz. Krásný den, Tomáš :)

René

Dobrý den, proč nabízíte dítě bez stravy? Mladší dítě se tedy u snídaně má najíst od nás, nebo bude hladem, zatímco ostatní budou jíst, nebo jak je to myšleno? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, René, stravu pro děti si buď zajistíte individuálně, či můžete kontaktovat hotel a případně se domluvit přímo s provozovatelem na příplatku za stravu. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Juan Pagar

Dobrý den,
uvažuji o termínu 30.7. – 1.8. Chtěl bych se zeptat kolik činí parkové a co očekávat od okružní jízdy Prahou?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Juane, cena za parkování v areálu hotelu činí 14 €/den a je nutná předchozí rezervace. Co se týče okružní jízdy, tak pro bližší informace vám doporučím obrátit se přímo na hotel, kde vám sdělí na co vše se můžete těšit. Pěkný den :) Kačka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru