Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Poznávací zájezd do Itálie: koupání v moři a zábavní park Gardaland, noc a snídaně v hotelu

4,6 / 5 Cestovní kancelář CK2 (2 pobočky) Alpy - Itálie

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Eva

Dobrý den,děkuji,jen pro upřesnění,ptala jsem se jaká je cena zájezdu v případě koupi jednoho voucheru? Je navýšena pouze o těch 400,–kč za jednolůžkový pokoj? O poplatcích zvlášť za park a výlet do Verony vím.Moc děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, v rámci této nabídky je možnost ubytování pouze ve dvojlůžkovém pokoji, cena by se tedy navýšila o hodnotu jednoho voucheru. Pěkný den, Tomáš :)

Eva

Dobrý den,v případě koupi jednoho voucheru je doplatek kolik mimo těch 400 Kč za jednolůžkový pokoj?
Návrat v brzkých ranních hodinách je cca kolik hodin? Děkuji za odpověď.

Cestovní kancelář CK2

Dobrý den, Evo, děkujeme za Váš dotaz. Návrat zpět do Prahy je v ranních/dopo­ledních hodinách, přibližně kolem 10. hodiny. Doplatek za vstupné do zábavního parku je následující: Gardaland bez vstupu do LEGOLAND Water Park: 40 €/dospělý, 35 €/děti do 9,99 let; Gardaland se vstupem do LEGOLAND Water Park: 53 €/dospělý, 48 €/děti do 9,99 let. Dále se hradí povinný příplatek za pobytovou taxu ve výši 2 €/osoba. Hezký den.

Lucie

Dobrý den je v ceně i ten park a atrakce??

Cestovní kancelář CK2

Dobrý den, Lucie, děkujeme za Váš dotaz. Vstupné do parku je hrazeno zvlášť (dle zvolené varianty). Detailní rozpis je uveden přímo u popisu nabídky zájezdu v části „Příplatky“. Hezký den.

Natálie Ilina

Dobry den,
na kolik vychazi zajezd pro dbe dospele osoby a jedno dite 8let? Dekuji za odpoved

Cestovní kancelář CK2

Dobrý den Natálie, děkujeme za Váš dotaz. Pro dítě a dospělého platí jednotná cena voucheru, která je 3.890 Kč. Pro dítě, které je ubytováno na přistýlce v pokoji se dvěma dospělými osobami, je sleva 200 Kč, kterou Vám odečteme v cestovní smlouvě. Základní cena zájezdu tedy vychází na částku 11.470 Kč (3 osoby x 3.890 Kč – sleva 200 Kč/dítě). K základní ceně se pak připočítává vstupné do zábavního parku (dle zvolené varianty), povinný příplatek za pobytovou taxu (2 €/osoba), případně fakultativní večerní výlet do Verony či cestovní pojištění. Detailní rozpis těchto položek je uveden přímo u popisu nabídky zájezdu v části „Příplatky“. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru