Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstup do zábavního parku Toboga Fantasy: parádní herna pro malé i velké

4,7 / 5 TOBOGA Fantasy Praha - Zličín  (mapa) 2 338 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Jířa Blínová

Dobrý den, jen by mě zajímalo jestli musím být celou dobu s dětmi na místě, oboum bude v záři a říjnu 11 let. Děkuji za odpověď Blínová

TOBOGA Fantasy

Dobrý den, děti od 7 let mohou být v herně sami, ale při příchodu je třeba vyplnit prohlášení včetně kontaktu na rodiče.
Krásný den!

Magdaléna Havelková

Dobrý den, ptám se tedy naposledy…znám obecná pravidla pro vstup a nepotřebuji odkazy na weby. Ty znám! Potřebuji vědět, co konkrétně platí u vás. Tedy zda je možné otestovat se přímo u vás před vstupem- buď testem,který si přineseme a nebo zda se dá test u vás koupit. Různá místa mají různá opatření. To je myslím už potřetí jednoduchý dotaz.....

TOBOGA Fantasy

Dobrý den, test na místě bohužel není možný, ale pro vstup stačí mít u sebe čestné prohlášení o negativním samotestu provedeném doma.

Magdaléna Havelková

Dobrý den,nebylo mi přesně odpovězeno na dotaz- potřebují vědět,zda pro vstup stačí čestné prohlášení o samotestu provedeném doma pro dospělého i dítě. Nebo je třeba a možné otestovat se na místě? Nebo musí mít syn i přítel jen oficiální test odněkud z testovacího místa pokud syn ještě očkovaný není a příteli ze zahraničí očkování neuznávají? Odpověď typu „…nebo čestné prohlášení např.ze zaměstnání atd.“ je poněkud neurčitá.

Slevomat.cz

Dobrý den, Magdaléno :)
kompletní přehled možností prokázání najdete přímo na vládním webu zde (https://covid.gov.cz/situace/onemocneni-obecne-o-opatrenich/system-o-n-t-ockovani-prodelana-nemoc-test). Pěkný den :)

Iva Kubešová

Dobrý den,jak dlouho trvá VR a kino?

TOBOGA Fantasy

Dobrý den filmy které jsou na výběr na VR a v 7D kině jsou různě dlouhé (cca 3 – 12 minut).

Magdaléna Havelková

Dobrý den, aktuálně: podmínky vstupu jak pro děti tak pro dospělé? Děti nad šest let stačí čestné prohlášení o samotestu …a dospělí také nebo je třeba něco jiného? Děkuji

TOBOGA Fantasy

Dobrý den, je třeba mít u sebe doklad dle aktuálních platných nařízení (očkování – 14 dní po druhé dávce, prodělaná nemoc – max 180 dní, test – ANT max. 72 hodin, PCR – 7 dní, nebo čestné prohlášení např. o testování v práci apod.)

Iva Kubešová

Dobrý den,ctěla bych přijet s dětmi 6 – 11 let.Stačí jen čestné prohlášení,nebo musí mít test?

TOBOGA Fantasy

Dobrý den, dle aktuálních platných nařízení stačí pro děti starší šesti let čestné prohlášení o negativním výsledku „samotestu“.

Natálie

Dobrý den,
je třeba test na Covid nebo čestné prohlášení?
Děkuji
 NS

TOBOGA Fantasy

Ano, určitě je třeba mít u sebe nějaké potvrzení o negativním testu, očkování či prodělané nemoci dle aktuálně platných pravidel.

Soňa Mašková

Dobrý den, rádi bychom využili vstupenky ze slevomatu a rezervovali si vstup na konkrétní den, je to možné? Na stránkách píšete, že se má rezervovat přes vstupenky z eshopu, ale tam nejsou zahrnuté vstupy koupené přes slevomat. Děkuji

TOBOGA Fantasy

Dobrý den bohužel rezervace na slevomatové vouchery nejdou udělat, ale není problém přijít bez rezervace. Zatím nejsou velké návaly návštěvníků.

Markéta

Teď koukám, že se nejedná o prázdninovy ceník. Nicméně cena 349 Kč je za celý den, ne za půl

TOBOGA Fantasy

Dobrý den ano cena 349 Kč je za celodenní vstupenku. Ale stejnou částku zaplatíte i když přijdete ve 14:00. Odpolední vstupné v běžné nabídce nemáme.

Markéta

Na stránkách Tobogy je cena pro dítě ve všední den za celodenní vstupné 299 Kč, tady nabízíte za 299 Kč vstup pouze od 14 do 19 hodin. To se trochu nevyplatí ne?

TOBOGA Fantasy

Dobrý den, přes celé letní prázdniny platí prázdninové (víkendové vstupné). Tedy dětská celodenní vstupenka je za 349 Kč.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru