Staňte se japonským mistrem: 3hod. kurzy přípravy sushi pro dospělé i děti a rodiče
Přehled nabídky
Zatímco tu nejlepší svíčkovou vás nejlíp naučí maminka či babička, na japonské pochoutky to chce někoho povolanějšího.
Lukáš Neckář se jídlu věnuje přes 17 let, za tu dobu pracoval i pro věhlasný hotel Intercontinental nebo síť Ambiente či Sushitime. Už celou dekádu své zkušenosti navíc předává dál v Chefparade – největší škole vaření ve střední Evropě. A krom toho pořádá ve své vlastní firmě Colorsushi kurzy přípravy sushi pro veřejnost. Tak se do jednoho z nich zapište a staňte se pod jeho vedením pravým japonským mistrem.
Tip: Pokud se o Lukášovi chcete dozvědět víc, pusťte si jeho minutové recepty na sushi, v létě ho pak určitě uvidíte na některém food festivalu.
Během 3hod. lekce se naučíte připravit maki, uramaki i nigiri sushi, konkrétně stihnete připravit 50–80 kousků. Co nesníte na místě, to si odnesete v krabičce s sebou domů. Rýži, okurku, avokádo a další dobroty budete přitom balit do designové řasy nori, která je ve světě naprostým unikátem, takže se svými výtvory neváhejte pochlubit příbuzným.
Dobré vědět: Kromě kurzů pro dospělé jsou vypisovány i ty pro děti – při těch si malí kuchaři a kuchařky nejen připraví své dost možná vůbec první sushi, ale ještě si zatancují na diskotéce v parádním klubu v samém centru Prahy.