Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

340 Kč za speciální menu restaurantu Symbiosa v hodnotě 680 Kč. Husí paštička, uruguayská roštěná a vynikající desert. Biokvalita se slevou 50%.

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Honza

Nezlobte se , ale za 340kč se najím kvalitně i v jiné ověřené restauraci (neříkám v každé) na BIO potraviny moc nevěřím!

Monika

Do Symbiosy chodím moc ráda, jídlo je tam vždycky výborný, obsluha milá, děti jsou prostě děti a když někomu vadí, může si jít přeci sednout nahoru ;) Díky a držím pěstičky ať Vám to šlape! …Mám jeden dotaz – do kdy se musí poukaz využít? Předem díky za odpověď!

Restaurant Symbiosa

Děkujeme Vám za pochvalu a těšíme se na Vás opět u nás v restauraci. Poukaz platí až do srpna 2011.

Robert

Souhlasim s Lukasem .....jidlo je moc dobry a je poznat ze je ze 100procentnich surovin......deti mi nevadi a pekna servirka potesila me oko.

Restaurant Symbiosa

Jsem ráda Roberte, že se Vám náš personál líbí a že oceníte kvalitu, o kterou nám jde v první řadě.

Lukáš

Ja musim souhlasit s tvrzenim, ze Symbiosa je vynikajici podnik. Chodim tam hodne casto, personal je ochotny, jidlo mi vzdycky moc chutnalo. Jedine minus je, ze z detskeho koutku jde obcas asi prilis hluk. Nechapu dnesni rodice, co deti nechaji rvat jak na lesy i v restauraci a ani jednou je nenapomenou. Za to ovsem restaurace nemuze.
Ja toto misto jedine doporucuji!

Restaurant Symbiosa

Děkujeme za Váš názor a velmi si toho ceníme.

Lenka

V Symbioze jsem byla hodněkrát, ale na nepříjemný personál jsem tedy nenarazila. Porce mi vždycky stačila a s kvalitou bývám spokojená nadmíru.

Restaurant Symbiosa

Děkuji za Váš pozitivní pocit z návštěvy v Symbiose, moc mě to těší a budeme se snažit nadále dělat dobře svou práci.

Slevomat

Zdravíme vás.

Jídlo je Honzo, ale v Bio kvalitě a to je vždy o krapet dražší. Ale zase nejkvalitnější. Co se týče personálu, asi co člověk to názor. Restaurace si to jistě obhájí, bude odpovídat k večeru :-)

Mali

Palka je to v symbiose asi pokazde. Kdyz jsem tam byla poprve, personal byt vylozene neprijemny a nevsimavy. Odmitli nam k menu dat cistou vodu (s tim, ze maji zakazano napoustet z kohoutku), porce byla sotva pro jednoho. Tenkrat jsem tam byla take naposled. Jedine, co se musi uznat je, ze interier a nadobi je tam moc pekne.

Restaurant Symbiosa

Opět bych se zde opakovala, kvalitní potravina má svou cenu a to vyšší oproti konvenci. To je třeba si uvědomit!!! Za personál bych samozřejmě ráda řekla,že je vždy ochotný, ale chyba se někdy stane a myslím, že se snažím i v tomto ohledu zlepšovat a dohlížet na personál v tom,aby pracoval dobře. Pokud je někdo z personálu neochotný, vždy to okamžitě řeším, v žádném případě mi to není jedno. Takže děkuji za Váš postřeh a budu se nadále snažit, aby byl personál ochotný a vstřícný.

Honza

To je menu pro jednoho? Docela pálka ne?

Restaurant Symbiosa

Chtěla bych Vás ubezpečit, že " pálka" to opravdu není. Ze své vlastní zkušenosti vím, že kvalita je vždy dražší. Jen mě mrzí, že lidé stále upřednostňují kvantitu nad kvalitou. Restaurant Symbiosa vaří a používá opravdu kvalitní potraviny a ty jsou dražší!!! To garantuji 100% , neboť sama dohlížím na výběr dodavatelů.

Honza

Nezlobte se , ale za 340kč se najím kvalitně i v jiné ověřené restauraci (neříkám v každé)a na BIO potraviny moc nevěřím.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru