
Termín
Platnost do 30. 11. 2021.
V ceně
- 1× amuse-bouche & šumivé víno
- 1× domácí chléb, škvarky, lojová svíčka
- 1× tatarák z kapra, hrášek
- 1× padesát dní stařený vysoký roštěnec
- 1× předkrm dle výběru
- vakuovaná dýně, farmářský sýr, dresink z domácího ovocného octa
nebo - sušené hovězí, hořčice, černý bez
nebo - čerstvé ústřice, mignonette, citron
nebo - maki a California rolky, nakládaný zázvor, wasabi, sójová omáčka
- vakuovaná dýně, farmářský sýr, dresink z domácího ovocného octa
- 1× polévka
- petrželový krém, lanýžová panna cotta
- 1× hlavní chod dle výběru
- kachní prso, kaštanovo-kávový krém, kapusta
nebo - sumec, Chabrybárna
- kachní prso, kaštanovo-kávový krém, kapusta
- 1× příloha
- dýňové pyré
nebo - pečený brambor, smetana, pažitka
nebo - pečená kořenová zelenina
- dýňové pyré
- 1× jahodový sorbet, prosecco, jedlé květy
- 1× omáčky
- stročková
nebo - holandská
nebo - béarnská s estragonem
- stročková
- 1× dezert dle výběru
- cannoli
nebo - medovník
nebo - profiterolky, karamel, čokoláda
nebo - ovoce na ledu
- cannoli
- 1× káva a sušenky
Důležité info: Menu je vzorové. Obsah se pravidelně mění, druhy chodů zůstávají stejné (hlavní chody budou vždy maso a ryba). Aktuální menu najdete vždy 1 den dopředu na FB stránkách.
Omezení
- Na degustačním menu si vždy pochutnáte v neděli od 12 do 15 hodin.
Jak uplatnit
- Rezervace: Svůj stůl si zarezervujte na tel. 222 881 212 a zároveň nahlaste kód voucheru.
Storno podmínky
- Rezervaci lze zrušit 12 hodin předem, jinak voucher propadá.
Alergeny
Obsahuje následující alergeny:
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 30. 11. 2021.
V ceně
- 2× amuse-bouche & šumivé víno
- 2× domácí chléb, škvarky, lojová svíčka
- 2× tatarák z kapra, hrášek
- 2× padesát dní stařený vysoký roštěnec
- 2× předkrm dle výběru
- vakuovaná dýně, farmářský sýr, dresink z domácího ovocného octa
nebo - sušené hovězí, hořčice, černý bez
nebo - čerstvé ústřice, mignonette, citron
nebo - maki a California rolky, nakládaný zázvor, wasabi, sójová omáčka
- vakuovaná dýně, farmářský sýr, dresink z domácího ovocného octa
- 2× polévka
- petrželový krém, lanýžová panna cotta
- 2× hlavní chod dle výběru
- kachní prso, kaštanovo – kávový krém, kapusta
nebo - sumec, Chabrybárna
- kachní prso, kaštanovo – kávový krém, kapusta
- 2× příloha
- dýňové pyré
nebo - pečený brambor, smetana, pažitka
nebo - pečená kořenová zelenina
- dýňové pyré
- 2× jahodový sorbet, prosecco, jedlé květy
- 2× omáčky
- stročková
nebo - holandská
nebo - béarnská s estragonem
- stročková
- 2× dezert dle výběru
- cannoli
nebo - medovník
nebo - profiterolky, karamel, čokoláda
nebo - ovoce na ledu
- cannoli
- 2× káva a sušenky
Důležité info: Menu je vzorové. Obsah se pravidelně mění, druhy chodů zůstávají stejné (hlavní chody budou vždy maso a ryba). Aktuální menu najdete vždy 1 den dopředu na FB stránkách.
Omezení
- Na degustačním menu si vždy pochutnáte v neděli od 12 do 15 hodin.
Jak uplatnit
- Rezervace: Svůj stůl si zarezervujte na tel. 222 881 212 a zároveň nahlaste kód voucheru.
Storno podmínky
- Rezervaci lze zrušit 12 hodin předem, jinak voucher propadá.
Alergeny
Obsahuje následující alergeny:
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Sedmý den v týdnu stvořil bůh pro odpočinek. Proto v neděli zapomeňte na vaření a nechte se božsky pohostit.
Nadpozemský zážitek vás i vaše chuťové buňky čeká v restauraci The Artisan vyhlášeného pražského hotelu Marriot. Každou neděli od 12 do 15 hodin se tu konají degustační odpoledne, při kterých ochutnáte spoustu skvostného jídla servírovaného přímo k vašemu stolu. Složení pokrmů se každý týden mírně liší, aby bylo možné stále ochutnávat něco nového, vždy si ale báječně pochutnáte.
Pokud s sebou vezmete i děti, nemusíte se obávat, že by nudou vyváděly nepřístojnosti. Kromě živé hudby, která vám zpříjemní atmosféru u stolu, pro děti bude připraven také doprovodný program, aby se zabavily, zatímco si dospělí budou užívat každé sousto. A dokonce dojde i na tombolu!
Na uvítanou vás vždy bude čekat přípitek a malá pozornost šéfkuchaře v podobě amuse-bouche. Takto rozehřátí se pak můžete těšit na dokonalý koncert chutí, který se bude skládat z těchto lahůdek:
- Speciality z Josper grilu – prémiové lokální hovězí či vepřové maso z řeznictví Amaso a čerstvé ryby z Kalendovy Chabrybárny
- Široký výběr předkrmů a salátů
- Domácí polévka
- Sushi a mořské plody
- Čerstvé i zrající sýry z Mlékárny Krasolesí
- Domácí dezerty a zmrzlina
- A další speciality, které si aktuálně můžete ověřit na facebookových stránkách
Laskominy pro vás bude připravovat tým šéfkuchaře Davida Rejhona, který sbíral zkušenosti nejen v Praze, ale i New Yorku, Bangkoku, Saigonu nebo Hongkongu. Vaří zásadně z kvalitních lokálních surovin, které si pečlivě vybírá u místních dodavatelů, s nimiž udržuje velmi úzké vztahy.