Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

499 Kč za velkorysé menu pro DVA v peruánské restauraci Casa Andina. Tradiční jihoamerická kuchyně a netradiční gurmánský zážitek se slevou 57%

4,5 / 5 Kabú Lounge Praha - Josefov  (mapa) 1 716 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Andrea

Mno, nabídka je na první pohled lákavá… ale jen na první pohled. Opravdu, pardon, ale cena za litr vody 160,– Kč je až perverzní.
Peruánská kuchyně je vlastně kuchyně chudých a abych za rozpatlaný brambory proložený kouskem kuřecího, za rozvařenou kukuřici a mini kousek masa zaplatila 500,– Kč??? Nedej bože plnou cenu bez slevy? Čím to je, že je u nás, v Čechách, Praze – celkově – tak předraženo?
A ještě k tomu masu – biftek na 200g syrového masa není biftek, ale chudinka…
S úžasem jsem zjistila, že už i ve Švýcarsku je levněji než u nás!!! A ta kvalita všeho… prostředí, obsluha, jídlo, pivo atd. je vynikající.
A není pravda, že jihoamerická vína jsou tak drahá, navíc ta, která máte uvedená na lístku jsou také tak nehorázně předražená… doufám, že přijde někdy doba, kdy si to lidé uvědomí a přestanou nechat ze sebe dělat blbce!
Pisatelka upozorňuje, že nepatří k nezaměstnaným, zhrzeným či nesolvetním, spíše naopak.

Romy

Díky za vysvětlení,to bych si snad ani nedovolil… :-)

Romy

Promiňte,ale stále jsem neochopil,co je ,,korkovné",doz­věděl jsem se pouze toto:Dobry den, dovazime kvalitni vina z Chile, Argentiny a Peru. Co se tyce Chilskych a Argentinskych vin, na českém trhu je jich přehšel. My jsme vybírali cca. 2 roky z nejlepších Chilských a Aregentinskych vinic a rohodli jsme se prodavat pouze vina prvotridni a kvalitni. Na druhe strane mame v nabidce vina rozlevana, jedna se o Chardonnay a v cervenem vine pak Malbec-Merlot z Chile, kde vyjde lahev na 365,–Kč. I tato vína jsou prvotřídní a protože je rozléváme, tak na ně poskytujeme velkou slevu. U peruánských vín je trochu problém, že to jsou vína velmi neobvyklá a s jejich dovozem jsou spojeny značné náklady.
Znamená to,že když si nechám nalít 2 dcl z jiného vína,zaplatím tzv.korkovné 500 Kč?
Nejde mi o peníze,jen bych chtěl vědět…

Michal

Korkovne je poplatek za piti doneseneho, tedy v restauraci nekoupeneho, vina.

Iva

Dobrý den, chystám společnost s lichým počtem účastníků.

MARTIN STEFANEK

Toto budete muset řešit přímo se Slevomatem, Voucher je pro 2 osoby a dělit se nijak nemůže.

Pavla

Dobrý den, vzhledem k předchozí otázce týkající se odnosných krabiček mne napadlo, zda je možné čerpat slevu tak, že část menu zkonzumujeme na místě a některý chod, zřejmě ten hlavní, si odneseme domů. Obávám,se totiž, že bych celé menu najednou nezvládla. Děkuji za odpověď.

MARTIN STEFANEK

Jídlo do krabičky je možné, domluvíte se s obsluhou přímo na místě. Upozorňuji však, že krabička s jídlem bude označena nápisem ,, určeno k okamžité spotřebě do 4 hodin od výroby,, a datum a hodina výroby budou na krabičce uvedeny.

Radim

Je pobliž restaurace možné nalézt místo k zaparkování automobilu?

MARTIN STEFANEK

Dobrý večer, parkování je možné buď před hotelem Intercontinental, nebo přímo v něm ( za rohem ), nebo pod hotelem President, který je na konci ulice. Na ulici je bohužel jen modrá zóna

Martin

:)

Martin

http://www.gran­drestaurant.cz/res­taurace-detail/casa-andina
Doufám že došlo ke změně?

Izzy

Navstevujem tuto restauraciu skoro 2 roky a toto hodnotenie mi pride uplne mimo reality.
Treba ale skusit :}

Monika

Dobrý den,
mohu doporučit, pracoval zde můj syn jako barman, velmi příjemný podnik a velmi dobré jídlo.

MARTIN STEFANEK

Děkuji a tímto se tedy nebudu vyjadřovat ke spodnímu tématu :-)

Emily

Jsem z Brna a už se těším na peruánské menu. Zítra uvidím jaké to bude.

L.

Zítra těžko.

Platnost voucheru:
od 18. 2. 2011 do 17. 12. 2011

Emily

Díky, tak tedy příště až budeme v Praze

zooh

Téda, kombinace stejku s rýží se mi jeví dost nepředstavitelná… ale zároveň mě to láká :-) Ještě se poradím doma a uvidíme :-)) Rozhodně mě už dlouho tady nezaujala nabídka tolik jako tato.

zooh

No i když voda za 45 korun mě trochu posadila na zadek… To je sice hezké, že budeme mít slevu, ale když si dáme 2 pití tak je stovka v tahu raz dva. A většinou při 3 chodovém menu si dáte pití víc než jednu skleničku. :(

Michal

Za vodu ano, ale 45 tam stoji i dzusy, nektere netradicni, to mi jeste prijde jakztakz snesitelne. Pripadne 45 za pullitr piva.

Michal

Dobry den. V restauraci jsem jiz jednou byl. Interier je moc pekny, ovsem zazitek kazila velmi hlucna hudba ze spodniho patra (nejaky hudebni klub?). Proto me zajimalo, kdy/jak casto se tyto hudebni akce konaji?
Druhy dotaz smeruje k nabidce napoju, v menu byly inzerovane typicke peruanske napoje inca cola a chicha morada, ale v restauraci jste je nemeli. Uz dorazily..? Dekuji za odpoved.

MARTIN STEFANEK

Dobrý den, restaurace je otevřená od 16.00 – 23.00 hod. V našem baru otevíráme s platností od 1. ledna od 22.30 hod a hudba začíná až od 23.00 hod.
Inca Kolu a Chica Moradu již máme.

Kacaka

Dobrý den, škoda, že jste úplně zapomněli na vegetariány :-(

MARTIN STEFANEK

Dobrý den, je mi líto, ale peruánská kuchyně není o vegetariánském jídle. Nicméně je možné u nás připravit vegetariánské pokrmy, ovšem tyto mají s peruánskou kuchyní jen velmi málo společného. Určitě by se Vám nevyplatilo kupovat voucher, který je kalkulovaný na maso a uplaňovat ho na vegetariánskou stravu.

Lukáš

Nechápu proč chce vegetarián lézt do restaurace, krupicovou kaši nebo fazole si umí uděla doma každej blbec a nemusí chodit do restaurace :-)

m

:-D

Lída

Dobrý den. Může s námi na menu pro 2 náš syn v předškolním věku bez objednání dalšího jídla? děkuji.

MARTIN STEFANEK

Samozřejmě

Václav Pokorný

Dobrý den.Trochu mě mrzí tak drahá vína, samozřejmě chápu, že asi budou kvalitní. Ovšem láhev nejlevnějšího vína za 890,–Kč je k menu pro dva za 490,–Kč trochu nepoměr.
Co prosím znamená položka „Korkovné 500,–Kč“ ?
Děkuji.

MARTIN STEFANEK

Dobry den, dovazime kvalitni vina z Chile, Argentiny a Peru. Co se tyce Chilskych a Argentinskych vin, na českém trhu je jich přehšel. My jsme vybírali cca. 2 roky z nejlepších Chilských a Aregentinskych vinic a rohodli jsme se prodavat pouze vina prvotridni a kvalitni. Na druhe strane mame v nabidce vina rozlevana, jedna se o Chardonnay a v cervenem vine pak Malbec-Merlot z Chile, kde vyjde lahev na 365,–Kč. I tato vína jsou prvotřídní a protože je rozléváme, tak na ně poskytujeme velkou slevu. U peruánských vín je trochu problém, že to jsou vína velmi neobvyklá a s jejich dovozem jsou spojeny značné náklady.

Václav Pokorný

Děkuji za odpověď. A co znamená to „korkovné“?

Michal

Vina jsou bohuzel opravdu drazsi, s typicky ceskou vysokou marzi 300 % a podobne (pokud si pamatuji, supermarketovy J.P. Chenet NC 80–100, v restauraci kolem 400).

zooh

Stačí když si dáte slovo Korkovné vyhledat do googlu a hned máte odpověď: http://www.svatby.cz/clanek.aspx?IDtema=41&ID=2379

Ondřej

Jak je to tedy s tím kouřením? V jedné větě říkáte, že se tam kouřit nesmí, ale hned ve druhé, že to tam máte malé a kouřit se smí na baru.

Z toho tedy usuzuji, že kouř se rozleze po celé restauraci a doma bych musel všechno prát včetně sebe. Do takových restaurací nechodím.

MARTIN STEFANEK

Restaurace je oddelena od Baru a pokud nekdo kouri na baru, do restaurace v zadnem pripade kour nejde

Michal

Je to bohuzel tak. Libi se mi prirovnani s curanim v bazenu, je naivni si myslet, ze kdyz se v jednom koute bude curat, do druheho se to nedostane.

Michal

Leda by tim barem mysleli mistnost v suterenu (restaurace je v prizemi), ale pak nechapu, proc to tady takhle jasne nenapisou.

Heli

Ondreji – pozoruju ze tu casto prudis..... Ja jsem taky nekuracka a kour nesnasim – ale v restauracich to nikdy neni tak hrozne, jako kdyz se kouri doma v byte…

Anežka

Dobrý den, ráda bych dala voucher jako dárek, ale dotyčný nejí červené maso, je možné pak po domluvě objednat kuře nebo rybu? Díky za odpověď Anežka

MARTIN STEFANEK

S hosty se vždycky domluvíme, tohle není vůbec žádný problém

MARTIN STEFANEK

Vzhledem k tomu, že jsme jídelníček připravovali v době, kdy se již plánovala tato akce Slevomatu, všecha jídla v dnešní nabídce budou v novém jídleníčku zahrnuta.

Iva

Dobrý den, na hlavní stránce je uvedeno, že voucher platí do 17. 12. 2011. Padla tady zmínka, že od 1. 3. se mění jídelníček. Je tedy možné čerpat voucher až do prosince, a pokud ano, jaký bude dopad bude mít změna jídelníčku na skladbu jídel, uvedených v dnešní nabídce? Děkuji.

Míša

Tak se taky asi přijedeme seznámit :o)

Lucie

Dobrý den, voucher jsem si koupila a těším se, jen mě mrzí, že nemáte na jídelním lístku papa a la huancaina a locro de zapallo, to jsou moji jednoznační favoriti peruánské kuchyně.. tak třeba pro inspiraci :)

MARTIN STEFANEK

Papa a la Huancaína není problém připravit, je to více méně velmi obyčejné jídlo nenáročné na přípravu. Co se týče Locro de Zapallo, tam už je trochu problém s přípravou, nicméně Casa Andina mění každých půl roku jídleníček, i teď od 1.3.2011 se bude jídleníček měnit a tak je možné, že i tato jídla se opět objeví v budoucnu na našem jídleníčku. Již tam v minulosti obě byla. Casa Andina musí sestavovat jídleníček převážně pro českou klientelu tak, aby jídlo bylo pro zákazníky alespoň trochu přijatelné na evropské poměry. Peruánská kuchyně je sice velmi vyhlášená na americkém kontinentu, nicméně v poměrech třední evropy je velkou neznámou a tak musíme nejprve zákazníky seznamovat s takovými pokrmy, které jsou spíše blíže té kuchyni obecné a běžné.

Lucie

Rozumím.. každý má chutě jiné… chtěla jsem k Vám vzít sestru, byly jsme spolu v Peru, ale jako vegetariánka si u Vás opravdu moc nevybere, tak jsem si řekla, že se zkusím připomenout. Nechám se tedy 1.3. překvapit :)

Izzy

Restauraciu poznam velmi dobre, jedlo je vynikajuce! Prostredie velmi utulne a exoticke! Mozem len odporucat ako zazitok pre vsetky zmysly!!!!
Kupujem si voucher a velmi sa tesim!!

Renata

Dobrý den, chci se zeptat – četla jsem v popisu restaurace něco o chili papričkách. Znamená to, že je jídlo ostré? Pokud ano, dá se požádat i o „soft“ verzi? Děkuji :-)

MARTIN STEFANEK

Dobrý den, ano peruánská kuchyně je poněkud ostřejší, nicméně toto menu bylo vybráno tak, aby se s chili mohlo manipulovat. Takže ano, je možné objednat jídlo i úplně nepálivé.
Nicméně pálivé jídlo je velmi zdravé :-)))

Helena

Tak promin Renato – ale chili se vzdy rovna ostre ne???
Jako kdyz jdu na pout a zeptam se komediantky, jestli je ta cukrova vata sladka…hehehe!!!!

Mia

Dobry den.
Uz jste nekdy nekdo v teto reastauraci byl? Mate nekdo nejake reference? :o) Zatim s koupi voucheru vaham, s touto kuchyni zatim zadne zkusenosti nemam, tak se radeji ptam :o)

Dekuji :o)

MARTIN STEFANEK

Tohle jde asi zřejmě mimo mě, nicméně jestli chcete, budu Vám tady dlouhosáhle vyprávět, jak je ta naše restaurace tak výborná :-))))
na www.facebook.com je stránka CASA ANDINA, zkuste se zeptat tam na zkušennosti jiných, pak možná recenze na www.casaandina.cz v sekci napsali o nás.

Mia

Dekuji za odkaz na Vase stranky, tam jsem si recenze jiz pred dotazem nasla, ale jsou 3 roky stare, nic aktualniho, bohuzel :o)

Mandy

Dobrý den,
v restauraci jsem byla několikrát a vždy to bylo super. A míchané drinky? Asi tak, že jsem dorazila domů až nad ránem. Dokonce se mi pokusili i spravit boty, když jsem si ulomila podpatek ;) Takže zpětně ještě jednou velké díky :)

Michal

V restauraci jsem byl jednou. Interier moc pekny, obsluha pozorna, jidlo dobre a nevsedni. Zazitek trochu kazila jen hlucna hudba ze suterenu.

Denisa Lorencová

Mohu jen doporučit, vždy, když jsem tam jedla, byla jsem více než spokojená :)) A to nejen s jídlem ale i s velmi přátelskou obsluhou. Určitě nebudete litovat, na takové jídlo dlouho nezapomenete…

Martina

Už se moc moc těším na gurmánský zážitek ;-))

Martin Stefanek

Děkujeme :-)

Lucie

Dobrý den. Měla bych zájem o vaši akci :-)) Ale mohu se zeptat, zda je tato akce nějak časově omezena? Myslím tedy jako kdy si ji musím vybrat. Nebo se dá rezervovace objednat na jakýkoli den?

Martin Stefanek

Dobry den,
ano je treba provest rezervaci. Bud ji provedte prostrednictvim www.casaandina.cz, nebo na tel.: 224815996 denne krome nedele od 16.00 hod. Nase restaurace je otevrena od Po-So od 16.00 do 24.00 hod. Vzhledem k tomu, ze ma restaurace pouze 25 mist, nemuzu Vam nyni zarucit, ze bude misto v terminu, ktery jste si vybrala, nicmene zalezi na tom, kdy rezervaci udelate.

Lucie

Děkuji za odpověď. Budu se těšit :)

Honza

Kuřácké, nekuřácké či stavebně oddělené? Prosím nezapomínejte neustále tento pro mnohe z nás ZÁSADNÍ údaj uvádět!!! Na co mi je supr masíčko a supr vínečko, když by vedle mne seděli kuřáci?!!!

Martin Stefanek

Již jsem se k tomu vyjádřil a proto tu jsem

Pěkný den :-)

Jirka

Škoda, že slevomat nebyl v dobách, kdy tam byl ještě bar NORTON, to bych si te voucher koupil hend :)

Martin Stefanek

Tahle poznámka sem zřejmě nepatří. Počkejte si tedy na akci Nortonu :-)

Ráďa

Objednávám poprvé, budu platit převodem, kam nebo kde si vyzvednu voucher?? Díky za dotaz:-)

Martin

Po zaplaceni castky, se ti voucher ukaze zde. Ty ho jenom vytisknes a pote si budes uzivat dle chuti :)

Slevomat

Dobrý den :-) Voucher Vám zašleme na email (a také jej najdete ve svém profilu) hned jak od Vás obdržíme platbu. Věříme, že budete spokojena. Díky!

**chuck**

Dobrý den už se k vám těším ;)

Martin Stefanek

Ale to mě nesmírně těší :-)))) Nezapomeňte si zarezervovat stůl – 224815996

**chuck**

Děkuji za upozornění ;) číslo už mám v mobilu ;)

**chuck**

ale možná budu rezervovat stůl přes internet nevadí to ?

Alžběta Gočová

Dobrý den, mohu se zeptat, jestli je v restauraci oddělená nekuřácká část? Děkuji.

Martin Stefanek

Dobry den,
restaurace je sice z venku označena jako kuřácká, nicméně v prostoru samotné restaurace se kouřit nesmí. Je to proto, že prostor restaurace je poměrně malý a proto jsou prosotry pro kuřáky a nekuřáky odděleny. Kuřáci pak mohou kouřit na baru, který se nachází přímo při vstupu do restaurace.

Honza

Aha, takže když si hned u vstupu na baru pár lidí zapálí tak má prostě zbytek restaurace smůlu a je to cítit všude, to mi mrzí…

r.s.

to je skoda, tahle nabidka me velmi zaujala, ale koureni mi opravdu hodne vadi

Michal

Je to bohuzel tak, jak pise Honza. Libi se mi prirovnani s curanim v bazenu, je naivni si myslet, ze kdyz se v jednom koute bude curat, do druheho se to nedostane.

PChe

Škoda, chtěl jsem si koupit kupón, ale mít začátek a konec gurmánského zážitku spojený se smradem od kuřáků opravdu nechci. Doufám, že se tu brzy objeví nějaká lákavá opravdu nekuřácká restaurace.

Michal

leda by tim barem mysleli mistnost v suterenu (restaurace je v prizemi), ale pak nechapu, proc to tady takhle jasne nenapisou.

Marek Demčák

Váhal jsem, a tohle rozhodlo – fatální chyba!

Y*

no… koureni mi take vadi, nejsem kuracka a snasim to spatne, kdyz vedle me nekdo kouri, z toho duvodu jsem si nekoupila jeden z predeslych kuponu do francouzke kavarny, ktera byla kuracka. Nicmene do te kavarny jsem byla pozvana a sla jsem. Nevidela jsem, ze by nekdo aktivne kouril a zadny kour nebo smrad tam nebyl. A to jsme tam sedeli opravdu dlouho…
Nejsem kuracka, vadi mi koureni, ale take mam za to, ze se to mnohokdy prehani… Jeden rekne „koureni“, deset dalsich na to reaguji jak byk na cerveny hadr…

z.z.

dobrý večer,proč je na hlavní stránce nabídka něčeho jiného (krabičkového jídla od po do pá) než tady?

Kačka

Pretoze mate ako predvolene mesto Brno

z.z.

no to teda nemám

Martin Stefanek

nevím co máte na mysli, do krabiček dáváme jídlo zákazníkům, kteří si ho chtějí odnést s sebou :-)))))))

Slevomat

Zkuste jiný prohlížeč. My si tady dáme www.slevomat.cz a vyběhne nám tato sleva. Taky nás napadá spíše ta předvolba města Brna.

z.z.

Praha Slevomat.cz
PŘIDÁNO DNES50%
Ostatní, nezařazené999 Kč za dietní jídlo v krabičkách na každý všední den. 5 chodů každý den od pondělí do pátku. Krabičková dieta s redukční slevou 50 %.

999 Kč za dietní jídlo v krabičkách na každý všední den. 5 chodů každý den od pondělí do pátku. Krabičková dieta s redukční slevou 50 %

z.z.

tohle je nabídka nějaký diety,sestavení jídelníčku na týden:-)

z.z.

Praha Slevomat.cz
PŘIDÁNO DNES50%
Ostatní, nezařazené999 Kč za dietní jídlo v krabičkách na každý všední den. 5 chodů každý den od pondělí do pátku. Krabičková dieta s redukční slevou 50 %.

999 Kč za dietní jídlo v krabičkách na každý všední den. 5 chodů každý den od pondělí do pátku. Krabičková dieta s redukční slevou 50 %

Martin Stefanek - Casa Andina

Přeji Vám pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru