Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

10 vstupů do Fitness Stationu, 10× bazén, whirlpool, sauna + 500 Kč kredit na solárium

4,3 / 5 Wellness Centrum Radlice Praha - Radlice  (mapa) 185 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Lucka

Těšila jsem se, že nabídka po roce od fitness station opět bude, ale bohužel mě zklamala, myslela jsem si že bude za stejnou cenu..... jako věřím tomu že byla navýšena hlavně kvůli neúměrnému počtu lidí, kteří navštěvovali bazén, ale snížit dobu vstupu z 90 minut na 45? člověk si pak ani pořádně nezaplave (nestojím o saunu, ani whirpool), a musí do sprch aby to vše stíhal – vždyť některým ženským trvá jen vyfoukání 10 minut… opravdu je škoda, že jste to takto k horšímu změnili

Fitness station

Dobrý den Lucko,
tento sportovní balíček je koncipován na časově neomezené cvičení v posilovně, regeneraci v bazénu(popř. whirpoolu a sauně) jako bonus je vstup do solar studia. Vše s ohledem na kapacitu letního provozu areálu.
Těšíme se na vaší návštěvu.

Fitness station

Dobrý den Martino,

permanentní karty platí do 31.10.2013. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Martina

Dobrý den, na obdrženém voucheru je uvedena následující platnost:
Permanentky jsou nepřenosné a platí do 30. 9. 2013. Vstupy do bazénu jsou na 45 min.
Ráda bych se tedy ujistila, do kdy permanentka opravdu platí. Děkuji

Premysl Aubrecht

Dobrý den,

chci se zeptat, je mozné využít tuto akci v rámci fines, třeba na spinning,atd.? Děkuji za odpověď.
 P.

Fitness station

Dobrý den Přemysle,
akce je pouze na posilovnu, bazén se saunou, whirpoolem a solár studio. Spining v tomto balíčku není. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Adéla Povolná

Neuvažujete prosím, i o nabídce na jinou kombinaci služeb? O solárium opravdu nemám zájem :-( Místo něj by bylo skvělé více vstupů nebo kombinace s badmintonem, jak jste nabízeli minule. Moc rádi k vám chodíme i bez slevy, ale přeci jen… Díky za odpověď.

Fitness station

Dobrý den Adélo,

tato akce je pouze na posilovnu, bazén se saunou, whirpoolem a solár studio. Badminton v tomto balíčku není. Možná v budoucnu.. Těšíme se na Vaší návštěvu.

Mamo

Reakce? Zklamani. Tato sleva ani neni poradne sleva. 45 minut na bazen? Jen prevleceni, sprcha atd. zabere 15 minut. Takze je to k smichu. A dodatecna nabidka na solarium? Nechte si udelat rakovinu za penize. Ale budiz…

Fitness station

K tomuto dotazu se nebude provozovatel vyjadřovat..
Děkujeme za pochopení

Kačenka P.

Podle mě (a dle minulého roku) je 1vstup počítán jako 90minut…

Fitness Station

Dobrý den, 90 min. limit platí pouze dle ceníku vstupného na bazén a to samostatně.
45 min. vstup je samostatná služba v rámci balíčku, který je koncipován jako sportovně – relaxační produkt. Součástí bazénu je i sauna + whirllpool, v případě překročení času se doplácí 1 Kč / min.

niky

Dobry den, kolik prosim stoji doplatek do bazenu pri prekroceni casu? Je tam nejake „maximum“ nebo se plati stale po minutach?

Fitness Station

Dobrý den, při zásadním překročení časového limitu po Vás budou paní lázeňské požadovat 1 Kč/ min.

Michal

Dobrý den,
taky bych se chtěl zeptat, pokud nechci využít solarium, zda je možné prodloužit dobu v plaveckém bazénu. Přeci jen 45 min. je docela málo, když si řeknete, než se člověk převlíkne, osprchuje a to samé když půjde z bazénu. Na plavání bude mít člověk tak 25 min. maximálně.

Fitness Station

Dobrý den Michale, jak jsme již odpovídali, služby v balíčku nelze měnit za jiné a nabídka 45 min. v bazénu je koncipována jako doplňková služba po cvičení, to znamená vyplavání, uvolnění, relax.

Kačenka P.

Hezká nabídka. Škoda jen že nemáte stejnou cenu jako loni, to jsem skoro stejný balíček (solárko za 600,–) měla za 500,–.

Fitness Station

Dobrý den, chápeme Vaši poznámku, ale 80%-85% slevy již není možné realizovat a to z několika důvodů.
1. Příliš vysoké provozní náklady provozovatelů za energie, nájmy, investice a další náklady.
2. Při vysokých slevách a velkém prodeji voucherů pak dochází k neadekvátnímu nárůstu návštěvnosti v provozech a tím i nespokojenosti klientů z hlediska komfortu
3. Praktiky velkých společností s nabídkou celoročních členství za minimální ceny, které nemohou pokrýt základní provozní náklady, jsou marketingové strategie, které se po docílení členské základny rovněž časem upravují s ohledem na realitu nákladů.
4. Naší strategií po zkušenostech z minulých let již není prodej maximálního počtu voucherů za minimální cenu, ale prodej voucherů , který odpovídá kapacitě provozu, pohodlí našich klientů a reálným cenovým kalkulacím k pokrytí provozních nákladů.
Možná Vás naše podrobnější odpověď neuspokojí, ale opravdu není možné v dnešních podmínkách držet dřívější trend slevových nabídek, které mohou být až likvidační.

Lucie

Dobrý den, pokud bychom si s partnerem zakoupili oba voucher – mohu uplatnit jeho kartičku na solárium (že by byla rovnou napsána na moje jméno)? Děkuji.

Fitness Station

Ano můžete minuty za solárium místo Vašeho partnera využít.

Lucie

Dobrý den,pokud mě solárium neláká,mohu využít bazén déle než 45 minut ?

 Lucie

Fitness Station

Dobrý den, nabídka obsahuje služby v rámci balíčku a není možné je zaměňovat za jiné.
Děkujeme za pochopení

Fitness Station

Bazén má programově nastavenou teplotu vody v rozmezí 28 – 28,5 stupňů, což je nad běžným průměrem plaveckých bazénů.

Soňa

Jen kdyby ten bazén nebyl tak studený. :(

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru