Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

149 Kč za voucher v hodnotě 300 Kč na vyčištění oděvů v nejoblíbenější rychločistírně v Praze. Precizní práce v rekordním čase s 50% slevou.

4,1 / 5 CISTIRNA DAJA Praha - Břevnov  (mapa) 937 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Pavel K

Dobrý den, dal by se tento poukaz využít i na vyčištění/vyprání deky z ovčí vlny? Nejde o vlnu s kůží, ale klasickou deku. Rozměr je cca 90×180 cm a bohužel se nevejde do běžné pračky. Děkuji za odpověď

Čistírna oděvů Daja

Dobrý den,
není problém vám tuto deku na pobočce Kaufland Vypich vyčistit, voucher na tuto službu samozřejmě platí.

S pozdravem

Michaela

Dobrý den, lze uplatnit voucher i na kožešinové rouno (předložku)?

Čistírna oděvů Daja

Dobrý den,
tato exklusivní sleva se nevztahuje na čištění oděvů z hladké a semišové kůže a kožešin a to z důvodu náročnějšího technologického procesu na čištění. Omlouváme se, ale kožešinové rouno se na tuto slevu nevztahuje.

S pozdravem

Petr

Dobrý den,
je možné dodat Vám oděvy na Vypich a vyzvednout si je V Celnici? Děkuji

Čistírna oděvů Daja

Dobrý den,
oděvy mezi provozovnami nepřevážíme z důvodu postupu při příjmu a výdeji zakázky. Každý příjem zakázky má svá specifika (skvrny, poškození, přání zákazníka) proto je vždy důležité, aby při výdeji figurovali stejní lidé. Omlouváme se ale tuto službu neprovádíme. Můžete ale využít závoz na adresu kam si řeknete, jen je potřeba zaslat emailovou objednávku.

S pozdravem

Honza

Dobrý den,
chci se zeptat, jestli je u vás možné vyprat deku\peřinu v rozměrech 200\230cm. Je to položka „č.60 Přikrývky, deky dvojité“ ?

Děkuji za odpověď

Čistírna oděvů Daja

Dobrý den,
deky, peřiny pereme jen vyrobené z dutého vlákna. Pokud mají výplň z peří tuto službu neprovádíme. Dále je důležité jak je deka, peřina silná. Raději potřebujeme vidět deku předem, nerad bych vám slíbil něco co pak nebudeme moci splnit. Jde o kapacitu našeho stroje. Děkuji za pochopení.

S pozdravem

Romana

Dobrý den, v ceníku máte večerní šaty za 280 Kč a večerní róbu za 450. Kolik by tedy prosím stálo vyčištění dlouhých večerních šatů se skládanou sukní – horní část šatů je z bavlny, sukně je tylová podšitá saténem. Děkuji, Romana

Čistírna oděvů Daja

Dobrý den,
podle vašeho popisu je to večerní roba – cena 450,– Kč (šaty jsou velké a čistí se samostatně). Přesnou cenu se dozvíte na pobočce až oděv uvidí na příjmu. Na dálku bez toho, aby jsme oděv viděli je těžké určovat cenu. Záleží například zda oděv není silně znečištěn. Pokud by byl připlácí se dalších 200 Kč. Děkuji za pochopení.

S pozdravem

anet

Dobrý den, chtěla bych vyčistit vyprat péřovou bundu, v ceníku je částka 250kč, mohla bych voucher i přesto zakoupit a využít i když částku 300kč nevyužiji celou?

Čistírna oděvů Daja

Dobrý den,
ano voucher můžete využít i na jednu položku oděvu. Pokud cena je nižší než hodnota voucheru rozdíl se nevyplácí. Proto doporučuji raději využít celou hodnotu voucheru a doplatit třeba malou částku (rozdíl) za další oděv. Je to stále výhodné.

S pozdravem

Sendy

Dobrý den,
mohu se zeptat zda se voucher vztahuje i na impregnaci? A mohu využít např.dva vouchery na jednou??
 Děkuji

Čistírna oděvů Daja

Dobrý den,
ano voucher lze využít i na Impregnaci nebo Apretaci oděvu – částka za toto ošetření oděvu se přičte k celkové ceně vaší zakázky. Na jednu osobu lze využít až 10 voucherů. Doporučuji ale použít vždy adekvátní počet oděvů, aby jste využili pokuď možno celou hodnotu voucheru.

S pozdravem

Čistírna oděvů Daja

Dobrý den,
voucher lze využít jen jednorázově. Z organizačních důvodů nelze ohlídat u každého zákazníka kolik si odčistí a kolik mu zůstane na další návštěvu. Doporučujeme přinést víc oděvů naráz, aby jste využili celou jeho výši. Z hodnoty 300,– Kč se nevrací, nad tuto částku se doplácí rozdíl. Příklad: na provozovnu přinesu 3 saka to je 360,– Kč. Předložím platný kupon a doplatím v hotovosti 60,– Kč.

S pozdravem

Renata

Dobrý den,
chápu správně, že musím ten voucher v hodnotě 300kč využít naráz?

David

Je možné voucher využít vícekrát?

David

myšleno rozdělit jej na více návštěv

Petr

Dobrý den,

lze voucher použít i na vyčištění ovčí kůže- předložky?

Děkuji.

Čistírna oděvů Daja

Dobrý den,
tato exklusivní sleva se nevztahuje na čištění oděvů z hladké a semišové kůže a kožešin a to z důvodu náročnějšího technologického procesu na čištění. Omlouváme se ale předložka z ovčí kůže se na tuto slevu nevztahuje.

S pozdravem

Linda

Dobry den,
lze voucher vyuzit i na cisteni potahu matrace? V ceniku mate jen potah na matraci dvojity. Kolik by stal „jednoduchy“ obal na matraci?
Voucher tedy musim s odevy osobne zavest do pobocky na Vypichu, ale zpet si odevy muzu nechat dovest za 100 Kc?
Dekuji.

Čistírna oděvů Daja

Dobrý den,
ano voucher lze využít i na čištění (praní) potahu matrace. Pokud je potah o velikosti jedné matrace cena je 220,– Kč. Oděvy lze na přání zákazníka vyzvednout u něj a po vyčištění přivézt zpět (jedna cesta 100,– Kč do 5 km od středu Prahy). Přesná cena za závoz se vypočítává podle adresy vyzvednutí a doručení. Na tuto službu je potřeba emailová objednávka.

S pozdravem

Tomino 007

Dobry den, je mozne uplatnit voucher v pobocce V Celnici? Dekuji za odpoved.

Ladik

Kde voucher uplatnit?
Čistírna oděvů Daja
Kaufland Vypich
Bělohorská 205
Praha 6

Vzdy kdyz byla nejaka akce, ze bylo vice pobocek, tak slo uplatnit voucher pouze v te jedne, myslim ze na 99% to bude i v tomto pripadu.

Čistírna oděvů Daja

Dobrý den,
tuto akci jsme připravili pro vás zákazníky jako poděkování za dosavadní přízeň a na oslavu otevření nové pobočky v obchodním centru Kaufland – Vypich. Proto je tato exklusivní nabídka platná výhradně jen na nové pobočce Kaufland – Vypich.

Míša

dobrý den,
do kdy je zakoupený voucher platný?

Díky

Ladik

Platnost voucheru:
od 1. 3. 2011 do 30. 6. 2011

Čistírna oděvů Daja

Dobrý den,
ano voucher je platný do konce června tedy 30.6.2011 včetně, na nově otevřené pobočce Kaufland – Vypich.

S pozdravem

Martin

Dobrý den,

lze vouchery využít i na ono nabízené vyzvednutí oděvů? Čili dejme tomu za dva vouchery 2× sako + 2× kalhoty + doprava ( 240 + 240 + 100 = 580) bez doplatku?

 Díky

Čistírna oděvů Daja

Dobrý den,
ano vouchery lze uplatnit i na vyzvednutí případně doručení oděvů. Jedna cesta se účtuje 100 Kč do pěti kilometrů od centrální provozovny V Celnici 3 (tedy střed Prahy). Každý další kilometr se účtuje 15 Kč/km. Pro bližší výpočet je třeba zaslat objednávku emailem s přesnou adresou podle které vám vypočteme přesnou částku za dopravu + čištění oděvů.

Děkujeme

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru