Na zdraví: 8hodinový kurz vaření piva včetně vlastní várky a degustace
Přehled nabídky
Když někdo slízne sladkou smetanu, vychutná si údajně to nejlepší. Vy sice slíznete hořkou pěnu – ale chutnat vám bude ještě víc!
Nic nezahřeje tak, jako výsledek vlastní poctivé práce. A navíc: vy si i pochutnáte a až příště pozvednete k žíznivým rtům orosenou sklenici zlatavého moku, můžete o něm přátelům znalecky povyprávět. V Pivovaru Radouš se totiž naučíte řemeslné pivo vařit.
„Byl to dárek, přítel nadšený. Po 3 týdnech návrat na místo činu, aby ochutnal na čepu co uvařili. Myslím ze se mi dárek povedl. Ale asi budeme mít doma taky pivovar, je z toho vášeň :-)“ - Helena, 12/2020
Poctivě a hezky česky
V pivovaru dbají na poctivé řemeslo. Při výrobě většiny piv používají české suroviny a osvědčené technologické postupy – výrobu proto neurychlují chemicky ani časově. Pod odborným dohledem se tak naučíte vařit poctivé domácí pivo: chuťově úplně jinou ligu než europiva ze „sámošky“.
Účastník kurzu získá spoustu technických znalostí i praktických dovedností a své pivo na místě okoštuje. Na památku dostane i skleněný půllitr s logem pivovaru a taky certifikát o absolvování kurzu.
Tip: Aby vám šla práce líp od ruky, dejte si za 110 Kč pivovarský guláš paní sládkové.