Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rodinný penzionek: snídaně, víno a sýrové prkénko. Pokoje pro 2–7 osob, i s vířivkou a infrasaunou

4,3 / 5 Penzion Zajíček Mikulov (mapa) 67 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Alena Hutařová

Dobrý den, ráda bych si rezervovala ubytování pro 6 osob na termín 24 –28.9.2021. Jedena osoba z nás je na inavalidním vozíku.
Děkuji Alena Hutařová

Slevomat.cz

Dobrý den, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat. Ohledně dotazu zda je prostor bezbariérový prosím kontaktujte přímo penzion na e-mailu:martina@pen­zionzajicek.cz či tel. +420 603 808 7­40. Krásný den, Tomáš :)

Aneta

Dobrý den, budete tenhle voucher prodlužovat i na rok 2022? Byl by to super dárek na Vánoce. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Aneto, termíny prodlužovat nebudeme, ale jsme rádi, že Vás nabídka zaujala, nicméně jestli se akce objeví znovu, to nevíme, ale určitě se o to přinejmenším pokusíme. Doporučuji Vám nastavit odběr nových nabídek daného podniku, a to tak, že u nabídky kliknete na název partnera a poté kliknete na Upozornit na nabídky tohoto podniku. Díky tomu Vám případná další nabídka neunikne. :-) přeji krásný den, Tomáš

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru