
Termín
Platnost do 31. 7. 2021.
V ceně
- 1× snack:
- Masala Papadum 2 ks (indická křupavá placka s pálivou čerstvou zeleninou)
- 1× předkrm:
- Onion bhaaji 4 ks (smažené kousky cibule v těstíčku z cizrnové mouky)
- 1× hlavní jídla:
- Chicken Lababdar (kostky kuřecího masa v krémové rajčatovo-cibulové omáčce ochucené kešu ořechy a kořením), 150 g
- Dhaba Lamb (marinované jehněčí maso v jogurtu s červeným chilli a kořením vařené v omáčce), 150 g
- 1× přílohy:
- Butter naan (placka naan potřená máslem), 1 ks
- Peas rice (kořeněná rýže s hráškem), 250 g
- 1× dezerty:
- Kesari Kheer (sladká rýže vařená v mléce s mandlemi, pistáciemi a šafránem), 100 g
- Gulab Jamun (dezert ze sušeného mléka a mouky smažený v oleji a servírovaný v cukrovém sirupu s kardamomem a růžovou vodou), 100 g
Jak uplatnit
- Rezervace není nutná, kódem voucheru se prokážete na místě.
- Jídlo s sebou: tentokrát ne, vychutnejte si vše na místě.
Příplatky
- Parkování za příplatek (jsou tam zony)
Alergeny
Obsahuje následující alergeny:
Benefity
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Proč jsou Indové tak skvělí kuchaři? Vědí, že život potřebuje trochu toho koření.
Milujete voňavá a kořeněná jídla? Pak zavítejte do indické restaurace Rangoli. Pro 2 osoby tu připraví pořádnou hostinu: dostanete snack, předkrm, dva hlavní chody, dvě přílohy a dva dezerty. A na co konkrétně se těšit? Jako hlavní chod se podává kořeněné kuřecí Chicken Lababdar a marinované jehněčí Dhaba Lamb, ke kterým budete mít rýži a chléb naan.
Určitě také nahlédněte do nápojového lístku a přiobjednejte si něco na osvěžení – na čepu je Stella Artois a Staropramen, mají tu ale i nejrůznější limonády a džusy. Těší se tu na vás jakýkoli den v týdnu od 11:00 (v neděli od 12:00) až do noci. A skvělá zpráva? Nepotřebujete rezervaci, stavte se kdykoli.