Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

220 Kč za hodinový pronájem squashového kurtu. Zapůjčení veškerého vybavení a výběr z osvěžujících nápojů se slevou 50%.

4,1 / 5 SQUASH.SMS.CZ Ostrava - Poruba  (mapa) 60 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Benefity
Tomáš

Dobrý den, stačí se podívat na ceny v okolních centrech a každý si udělá obrázek že cena není nijak extra. Navíc squashové kurty mají nízký strop a nehraje se tam úplně dobře. Je zbytečné nazlobit sportovce, kteří by rádi tento sport provozovali.
Pěkný den.

Roman

Dobrý den , nedělejte z nás prosím hlupáky a nedělejte prosím ostudu a špatné jméno slevovým portálúm. Dát squash za 220kč a obhajovat to kávou či citronádou je opravdu trapné.

Michal Ch.

Je poněkud zarážející nabízet hodinu squashe s citronádou za 440 kč v normálním hracím čase – „sleva“ na pouchých 220 kč je k pousmání…

Jiří

Viz odpověď výše.

mobs

to je asi ten důvod, proč dávaj 50% slevu…musí si uvědomit, že i personál je půlka úspěchu..a arogance tomu nepomůže…

Jirka

Děkuji nechci. Po tom, co nám odečetli z permice jednotku, kterou jsme zaplatili hotově a arogantním jednání příjemným jak trn v patě už mě tam nikdo neuvidí ani zadarmo.

Jiří

Dobrý den, můžete prosím sdělit bližší podrobnosti na adresu squash@sms.cz – datum a čas návštěvy, popis jednání apod. Omyl při placení obsluha jistě neprovedla naschvál.

squash.sms.cz

Dobrý den. Pokud vlastníte permanentku a chcete zaplatit hotově, je toto možné, pokud to předem nahlásíte personálu. I kdyby se toto stalo a byla Vám jednotka odečtena neprávem, zajisté byste neměl datum zapsáno v permanence, při hotovostní platbě. Pokud by všechna ostatní data na permanentce byla v pořádku, lze toto dohledat, jelikož vše je v PC i několik let pozpátku. A peníze by Vám byly vráceny.

jajaja

50% sleva? To nějak nevychází, když nejdražší půl hodina tam je 160 Kč…

Slevomat

jajaja: Dobré ráno, v ceně je kromě pronájmu kurtu započítáno i zapůjčení výbavy a očerstvení v podobě kávy či limonády.

squash sms. cz

Cena bez slevy by činila 448 korun. Hodina squashe 320 korun, půjčovné rakety a míček 70 korun, citronáda nebo káva 2 ks 58 korun.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru