Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hurá do Cirkusu Humberto: zbrusu nová show, akrobati, klauni i exotická zvířata v Pardubicích

4,8 / 5 Cirkus Humberto Pardubice  (mapa) 703 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Veronika

dobrý den, je nutné voucher tisknout, nebo stačí ukázat v telefonu? děkuji V. K.

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko :) voucher není třeba tisknout. Důležité je znát především kód vašeho voucheru. Právě ten slouží jako vstupenka. Můžete jej mít tak například v telefonu. Pěkný den :)

Péťa Čížková

Dobrý den, dcera (2,5r) je maly neposeda. Predstaveni nevydrzi. Bylo by možné za nejaky poplatek se podívat jen na zviratka??

Slevomat.cz

Dobrý den, Péťo,

tato nabídka je bohužel koncipována pouze pro celé představení. Každopádně Vám určitě doporučuji kontaktovat přímo poskytovatele služby, se kterým se budete moci individuálně domluvit. :-) Zde přikládám kontakt: info@cirkushumberto.cz ,+420 602 724 872.

Přeji krásný den,
Květoslava

Renata

Dobrý den, bude pro vstup potřeba potvrzení o negativním testu na Covid? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Renato, co se týče pravidel a aktuálních opatření pro vstup na představení, doporučujeme kontaktovat přímo provozovatele na tel. +420 602 724 8­72 nebo e-mailu info@cirkushumberto.cz, který Vám podá nejpřesnější informace, co vše je pro vstup potřeba. Pěkný den :) Kačka

Jana

Dobrý den, chci se zeptat, kde se v cirkusu nachází lóže a pro kolik lidí je? A jaký je zásadní rozdíl mezi galerií a lóže? Omlouvám se za tento, možná hloupý dotaz. Byla jsem v cirkusu asi tak před 30 lety a nemám ponětí, jak je to tam s tím sezením. Děkuji za odpověď :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano :) nejpřehlednější bude podívat se na rozložení přímo na stránky cirkusu (http://cirkushumberto.com/cz/cirkus/rodina/). Zde uvidíte rozložení lóží a galerií a bude tak mít jasnou představu. Lóže jsou blíže manéži a jsou rozděleny na menší sektory po maximálně desítkách sedadel.
Pěkný den :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru