Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Chorvatsko: pronájem mobilního domu v kempu se vstupem do bazénů

Mobile Homes Klenovica Kvarner - Chorvatsko (mapa) 4 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Deny

Dobrý den,
mohu se zeptat jaký je rozdíl mezi Comfort s výhledem na moře a Premium s výhledem na moře? Dle popisku jsou stejné, fotky jsem bohužel nenašla. Dále, může pes do comfort i premium? Kam zadám, že pejsek pojede s námi? :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Deny,

pro rozdíl mezi těmito dvěma typy ubytování se doporučuji v nabídce prokliknout na stránku poskytovatele, kde již najdete k těmto ubytováním veškeré podrobné informace. :-) Pro jistotu Vám sem přikládám odkazy: Premium – https://www.mediteran-kamp.hr/en/a/premium-campsite-solaris-naturist-fkk-porec/ , Comfort – https://www.mediteran-kamp.hr/en/a/comfort-camping-selce-selce/ .
Dále pejska zadáte do poznámky v případě, že budete zakupovat voucher s termínem. V případě voucheru bez termínu tuto informaci uvedete v e-mailu při rezervaci. :-)

Přeji krásný den,
Květoslava

Martina

Dobrý den, pokud chceme jet pouze dvě osoby a rezervujeme si mobilní dům pro šest, znamená to, že tam s námi budou další čtyři lidé? Nebo je možné si rezervovat celý mobilní dům pouze pro nás?

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino :)
nikoliv. Nemusíte mít strach. I jak je vidět z ceny, tak ta je stejná pro 2 i pro 6 osob. Vždy budete tak mít celý dům pro sebe.
Pěkný den :)

Markéta

Dobrý den, byl by problem pes (něměcký ovčák) ? Může s námi do restaurace i na pláž ? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Markéto, se psem samozřejmě můžete dorazit. Příplatek za pobyt s domácími mazlíčky je 5 €/noc. Dokonce je nedaleko kempu i pláž vhodná pro psy. Nicméně pro podrobnější informace týkající se pobytu se psy, doporučuji kontaktovat přímo kemp Klenovica na e‑mailu reservations@mediteran-kamp.hr nebo na tel. +385 998 070 645, se kterými se můžete na všem konkrétně domluvit. Pěkný den :) Kačka

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru