Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt v moderním 4* hotelu Pyramida v blízkosti Pražského hradu se snídaní a bazénem

4,6 / 5 OREA Hotel Pyramida Praha Praha (mapa) 2 298 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Marcela Pačanská

Dobrý den, je prosím možné v termínu 29.10. až 30.10. ubytovat se v Deluxe apartmanu, celkový počet osob 5, z toho tři dospělí a dvě děti? Jaká by prosím byla cena? Děkuji za info.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo, Vámi vybraný termín je u této nabídky prozatím dostupný. Každopádně nabídka je koncipována pro dvě osoby. Jak je uvedeno v sekci Děti, maximální kapacita nabízeného pokoje je 2 dospělí a 1 dítě. U pokojů s vyšší kapacitou je aplikován příplatek až 700 Kč/noc dle dostupné kategorie. Zde jsou příplatky za děti. Jedno dítě do 5,99 let: zdarma v případě obsazení pokoje 2 dospělými osobami. Děti od 6 do 11,99 let nebo druhé a další dítě do 5,99 let: 270 Kč/noc. Děti od 12 let jako dospělá osoba: 540 Kč/noc. Pokud máte zájem o ubytování zde, je tedy potřebné si ověřit přímo u hotelu zda jsou dostupné kategorie na e-mailu:reserva­tion.pyramida@o­rea.cz či tel. +420 233 102 1­11. Jsem si jistý, že naleznete společné řešení a poradí Vám jak voucher zakoupit. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Zuzana Charvátová

Dobrý den, chtěla bych udělat rezervaci pro 1 dosp.osobu a dvě děti ve věku 12 a 15 let? je možné druhé dítě zaplatit na místě? děkuji

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
tato varianta nelze rezervovat. Přes Slevomat lze rezervovat pouze dvoulůžkové pokoje kategorie EXECUTIVE.

Děkujeme za pochopení

Martin Pokorný
rezervační oddělení

OREA Hotel Pyramida Praha

Vážená paní Charvátová,

na hotel Pyramida lze přes Slevomat rezervovat pouze kategorii Deluxe nebo Classic. Omlouvám se ale pan Pokorný dělá jen rezervace pro Brno a spletl se. Veškeré podmínky naleznete na portálu Slevomat. Přistýlka pro dítě ve věku 12 let by byla za 540/den a doplatíte až při příjezdu na recepci. Budeme se na Vás těšit.
S pozdravem a přáním pěkného dne
Dita Kožichová – rezervační oddělení hotel Pyramida

S pozdravem a přáním

Petra Kovácsová

Dobrý den, nemohu najít nikde info ohledně parkování ,pokud se chci ve Vašem hotelu ubytovat 1–2 noci.
 děkuji

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, paní Kovácsová,
pokud si uděláte rezervaci přes portál Slevomat tak cena parkovného je 200,– CZK/ noc / auta. Parkovací místa nerezervujeme a ani negarantujeme.
Rezervační odd. Markéta Vochocová

Lukáš Honzátko

Dobrý den, jak nakoupit vouchery když bychom se u vás chtěli ubytovat 2 dospělí a 3 děti ( 1,4,7 let )? Moc děkuji za odpověď.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den ,pane Honzátko,
na portálu Slevomat se nabízí cena za dvojlůžkový pokoj kam lze umístit max. 1× přistýlka. Bud si zakoupíte celkem 2 vocuhery a pokud se jedná o rodinu zaručíme pokoje vedle sebe. Druhá varianta můžeme Vám nabídnout upgrade na vyšší kategorii za poplatek a to pokoj Deluxe apartmán kam by jste se jako rodina vešli, ale záleží zda v termínu o který máte zájem je pokoj v této kategorii k dispozici.

rezervační odd. Vochocová Markéta

Míša

Dobrý den, je možné se u Vás ubytovat 2 dospělí a 2 děti (8 a 14 let) v termínu od 11.- 12.9.2021.I třeba 2 vouchery. Jaká by byla konečná cena?
Předem děkuji Míša

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, děkujeme za zájem o Orea Hotel Pyramida, nabídka pokojů na portálu Slevomat je pro 2 osoby s maxim. 1× přistýlkou na pokoj.
Ve vašem případě si prosím zarezervujte dva pokoje na dva vouchery. Zaručíme pokud se jedná o rodinu pokoje vedle sebe. Podmínky a ceny na požadovaný termín jsou uvedeny přímo na portálu Slevomat.
Děkujeme za pochopení
Vochocová Markéta – rezervační odd.

Martina Kroupová

Dobrý den, mám již zakoupené vouchery k vám, dá se na místě zakoupit i večeře? A jakou formou, zda servirovana, nebo i možnost bufetoveho typu? A kolik stojí? Děkuji

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, paní Kroupová,

děkujeme Vám za zájem o náš hotel. Polopenzi v našem hotelu nenabízíme. Máme každý den otevřenou hotelovou restauraci, kde si můžete vybrat z našeho Á la carte menu.

S pozdravem,

rezervační oddělení

Martina

Dobry den, chtela bych koupit pobyt pro pet lidi, par a dva dospele se 14 ditetem. Staci mi rezervovat dva vouchery? Je mozna pro 14 dite pristylka? termi 27–29.8, dve noci. moc dekuji za odpoved

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,

ano postačí Vám dva vouchery , k jedné rezervaci uveďte do poznámky dítě 14 let jako třetí osoba na pokoji. příplatek za přistýlku 540,– CZK/ noc
Rezervační odd.

Lída

Dobrý den,
prosím o radu – chtěli bychom u vás využít ubytování na jednu noc, v pokoji classic. Tři dospělé osoby a děti 3,6 let. Prosím o radu jak nakombinovat ubytování a následně voucher(y)? Děkuji :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Lído :) Maximální kapacita tohoto pokoje je 2 dospělí a 1 dítě do 12 let.
Ve vašem případě by tak bylo nutné zakoupit dva pokoje (dva vouchery). V jednom pokoji by například mohli být dva dospělý a jedno dítě (3 roky), které je zdarma. Ve druhém poté jedna dospělá osoba a dítě (6 let), kteří by byly ubytováni za standardní cenu voucheru.
Pěkný den :)

Petra Smrzova

Dobrý den, chtěli bychom se u vás v srpnu ubytovat, ale máme 1.dite 4 roky a 2.dite 12 let. Přistylka je možná 1 na pokoji, což by nebyl problém, protože menší syn by stejně spal s námi na dvoulůžku. Lze se takto vůbec ubytovat? Předem děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, ohledně tohoto dotazu můžete kontaktovat přímo hotel na e-mailu: reservation.pyramida@orea.cz či tel. +420 233 102 1­11. Pěkný den, Tomáš :)

Eliska

Dobry den, chci objednat termin od 10–11/8, je v tom prosim snidane a bazen za 1290? Dekuji

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
kategorie pokoje Classic nebo kategorie pokoje Deluxe ,který se nabízí na portálu Slevomat jsou nabízeny vč. snídaně a volného vstupu do bazénu a fitness.
Cena za pobyt se Vám zobrazí po zadání požadovaného termínu.
Děkujeme za pochopení
Vochocová Markéta rezervační odd.

Iveta

Dobrý den, když zakoupím pobyt z 6–7.8.2021 pokoj delux pro 2 osoby. Tak parkovné budu zdarma u tohoto typu pokoje nebo budu doplácet pouze za soboru nebo i neděli? děkuji za odpověď

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,

děkujeme Vám za zájem o náš hotel. U tohoto typu rezervace je parkovné za příplatek 200,–CZK/noc. Pokud tedy budete mít pobyt na jednu noc, hradíte jednu noc parkování.

S pozdravem a přáním pěkného dne,

Kateřina Jakubová, rezervační oddělení

Silvie Bílková

Ještě dodám, že chceme přespat jen jednu noc plus snídaně.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, paní Bílková,
rozhodnutí kolik noci si zakoupíte je jen na Vás .
Rezervační odd.

Silvie Bílková

Dobrý den, chci se zeptat, platí se u vás v hotelu nějaká vratná záloha, a pak také jestli když jedu sama s dítětem (4 roky) jestli můžu objednat dvojlůžkový pokoj? Nebo jak jinak to řešit? Děkuji, s pozdravem, Bílková.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, paní Bílková,
při zakoupení voucheru na portálu Slevomat jsou uvedeny platební a obchodní podmínky. Ano, pobyt pro Vás i dítě si můžete zakoupit dvojlůžkový pokoj.
Děkujeme za pochopení Rezervační odd.

Martin Vronka

Dobrý den, mám zakoupeny dva vouchery na slevomatu a chtěl bych se zeptat jestli by bylo možné zarezervovat ubytování ve dvou dvoulůžkových pokojích od středy příští týden 4.8.-6.8.2021, jde mi o to, jestli to není již příliš pozdě? A má druhá otázka by byla ohledně parkování vozu. Je možné parkovat u hotelu, když parkování není součástí voucheru a jaká je cena za den? Děkuji za odpověď a přeji pěkný den Martin V.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, pane Vronka,
pokud máte zakoupený vouchery na portálu Slevomat jsou již s daným termínem. Bez pevného termínu nelze voucher zakoupit.
Parkovné je v areálu hotelu , cena 200,–CZK/ noc/ auto
Rezervaci parkovacího místa neposkytujeme.
Rezervační odd.

Štefan Kiss

Dobrý deň, ja a priateľka máme záujem sa ubytovať vo vašom hoteli v termíne (19.8. – 23.8.2021) a to v izbe Deluxe. Platí sa vo vašom hoteli nejaká vratná kaucia (depozit) a ak áno v akej čiastke a dá sa zaň zaplatiť aj v hotovosti alebo len kartou (rezerváciou čiastky.)

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
veškeré informace ohledně platebních podmínek se dozvíte na portálu Slevomat, kde se voucher kupujete.
Děkujeme za pochopení
Rezervační odd.

Adéla K.

Dobrý den, chci se ujistit, zda opravdu platí parkovné zdarma – když jsme hotel kupovali, této skutečnosti jsme věnovali pozornost, i zde v dotazech máte napsáno
Příplatky
Parkování zdarma
Nicméně nyní jsme si všimla, že parkovné 200 Kč/den? :)
Děkuji za odpověď, Adéla K.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
od dnešního dne platí pro nově zakoupené vouchery na portálu Slevomat že parkovné je již za poplatek . Pokud jste zakoupili voucher před tímto termínem je parkovné v ceně UB. Ohledně ceny parkovného by jste měli mít uvedeno i na voucheru zda je v ceně ubytování nebo za poplatek.
Rezervační odd.

Klára K.

Dobrý den, lze hradit pobyt přes FKSP?
Děkuji

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
ne nelze hradit s fondu FKSP
děkujeme za pochopení
Rezervační odd.

Alžběta Sinková

Dobrý den, chtěla jsem se Vás zeptat, zda je možné si předem rezervovat čas pro vstup do bazénu, nebo je to jedno, kdy se můžeme vykoupat? A můžeme přijet dříve, než bude check in a nechat si zaparkované auto v garáži, je to možné? Děkuji za odpověď.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
Orea Hotel Pyramida nemá k dispozici garážové stání v areálu hotelu se nachází venkovní parkoviště . Rezervace pro vstup do bazénu neposkytujeme . Bazén je k dispozici každý den od 7:00 do 22:00 hodin.
Pokud bude volná kapacita na parkovišti, můžete přijet i v dopoledních hodinách

Rezervační odd.

Renata

Dobrý den, rádi bychom přijeli s dětmi na tři dny (pá-ne) v srpnu. Ale je nás trochu víc.
Tři dospělí a pět dětí věk 4, 7,7,12, 17 let.
Jaký typ ubytování by byl pro nás nejlepší? Mohli bychom být ve třech dvoulůžkovych pokojích. A jaká by byla cena?
Děkuji za vaši odpověď.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
kategorie Deluxe, která se nabízí na portálu Slevomat je pro 2 osoby a na tento typ pokoje lze dát maximálně 1× přistýlku. Cena za přistýlku pro třetí osobu na pokoji se odvíjí podle věku osoby.
Rezeravční odd.

Elena

Dobrý den, je možné si přikoupit polopenzi?
Popřípadě za jakou cenu.
Dále mě zajímá, zda je možné využít bazén s rok a půl starým dítětem. Třeba s kruhem. Děkuji

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý večer,
Orea hotel Pyramida neposkytuje polopenzi. Večeři si můžete vybrat z jídelního lístku ala carte v našem baru Eclipse.
Do bazénu je možný vstup i dětem mladším jak 3 roky.
Rezervační odd.

Marcela

Dobrý den, stačí pro příjezd na hotel čestné prohlášení o bezinfekčnosti a provedeném samo testu na covid19?
 Děkuji

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý večer, hotel pro takové případy připravil na svém webu odpovědi právě na tyto otázky. Jistě zde najdete odpověď, co hledáte (https://www.orea.cz/destinace/covid19info/).
Rezervační odd.

Radka Sedlářová

Dobrý den,akceptujete samotest přímo na místě?Jedná se o dítě 12 let.Děkuji Sedlářová

Slevomat.cz

Dobrý den, Radko :)
hotel pro takové případy připravil na svém webu odpovědi právě na tyto otázky. Jistě zde najdete odpověď, co hledáte (https://www.orea.cz/destinace/covid19info/). Pěkný den :)

Monika

Dobrý den,je možno si u vás uložit zavazadlo, když přijedeme brzy dopoledne a budeme se chtít podívat po Praze, ještě než se ubytujeme.Dekuji.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,

vedle recepce je místnost na uložení zavazadel .
Rezervační odd.

Iva

Dobrý den,máme objednaný hotel,prosím když jedeme vlakem kde vystoupit na hl.nadrazi Praha. Děkuji

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
z hlavního nádraží se k nám dostanete metrem linka C( červená ) směr Letňany a vystoupíte na stanici Vltavská . Přestoupíte na tramvaj číslo 25 ve směru Bílá Hora a vystoupíte na zastávce Malovanka .
Zastávka Malovanka je přímo před Hotelem.
Vochocová ,Rezervační odd.

Tejklová Petra

Dobrý den, stále platí, že můžeme mít test z práce?
Chtěly bychom Váš hotel navštívit v polovině srpna.
 Dekuji

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
testy ze zaměstnání neakceptujeme, byli zrušeny. Pokud jste očkovaná je potřeba mít sebou certifikát , jinak je potřeba mít bud antigenní test ,který nesmí být starší jak 3 dny nebo PCR test , který nesmí bát starší jak 7 dní s certifikovaného odběrového místa.
Vochocová , rezervační odd.

Lucie

Dobrý den, rádi by jsme se ubytovali na 2 noci 2 dospělý a 2 děti (3roky a 10let) mladčí syn ze zdravotních důvodu spí s námi v posteli. Je možné se tedy ubytovat v 2 lůžkovém pokoji s přistýlkou nebo musíme mít větší kapacitu pokoje i když ho nepotřebujeme?? Poplatek za větší pokoj je psaný AŽ 700/ noc. Jak se dozvím skutečnou cenu příplatku? Děkuji

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, dle ubytovacího řádu hotelu, lze povolit dítě mladší jak 2 roky na společném lůžku s rodiči. Kategorie Deluxe, která se prodává na portálu Slevomat je pro 2 osoby a je možnost 1× přistýlky na pokoji. Příplatek za přistýlku je dle věku třetí osoby, ve vašem případě by byl doplatek 270,– CZK/ noc vč. snídaně.
Možnost příplatku za vyšší kategorii APT záleží zda v daném termínu je apartmán volný. Nabízíme Deluxe apartmán s příplatkem 700,– CZK/ noc .
Vochocová Markéta Rezervační odd.

Květa

Dobrý den, včera 19.7. jsem napsala dotaz jako Květa (viz níže byla i odpověď) 3 dospělí a 2 děti (7 a 5). ten Delux ap. by se nám líbil na 3 noci. Ale nerozumím té konečné ceně za ap. ( 3870 2lůžk.pokoj + 3×700 za ap. + 810 + 810 děti = 7590) ale co ta 3. dospělá osoba? Kde je promítnuta v ceně?
děkuji za vysvětlení.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, paní Květo,
přečetla jsem si ještě jednou Váši zprávu a Orea hotel Pyramida má k dispozici pokoje v kategorii apartman max. pro 4 osoby . Ve vašem případě bude nejlepší si zakoupit 2× voucher .
1 voucher pro 2 osoby na pokoji, druhý voucher pro 1 dospělou osobu a 2 děti vě věku 7let. Příplatek za dítě na přistýlce 270,– CZK/ noc. Hrazeno hotově na recepci.
Pokud se jedná o rodinu, můžeme zaručit pokoje vedle sebe.
Děkujeme za pochopení
V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte přímo kontaktovat
Vochocová Markéta , rezervační odd.

Milan

Dobrý den,
chtěl bych se dotázat na pobyt dospělá osoba + dítě 8 let + dítě 5 let. Postačí poukaz pro 2 dospělé osoby? Mohou děti do bazénu? Dá se poukaz koupit bez termínu jako dárek?
Děkuji za odpovědi

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
na pokoji v kategorii Deluxe lze dodat max. 1× přistýlkaú, pokud bude 1× dospělá osoba +2 děti tak se vejdete. V ceně ubytování máte volný vstup do bazénu pro všechny osoby ubytované na pokoji vč. dětí.
Ohledně dotazu zda se dá koupit pobyt bez termínu musíte kontaktovat přímo portál Slevomat.
děkujeme za pochopení
Vochocová ,rezervační odd.

Květa

Spletla jsem se, druhé dítě 4 roky. Omlouvám se.

OREA Hotel Pyramida Praha

děkujeme za upřesnění
rezervační odd.

Květa

D. den, pokud bychom plánovali pobyt od 6.8.-9.8. (3 noci), my s manželem v 1 pokoji a dcera s dětmi (7 a 7) v druhém. Jaká by byla cena? Nebyl by výhodnější apartmán pro všechny? (A jak pak tedy koupit na slevomatu…)
děkuji za info a přeji krásný den. Květa

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,

děkujeme Vám za zájem o náš hotel. Pokud byste si zarezervovala dva dvoulůžkové pokoje přes portál Slevomat, tak by cena byla 3870,–CZK/noc/pokoj, tedy celkem 7740,–CZK.

V případě zájmu o apartmán, si můžete vytvořit rezervaci na jeden dvoulůžkový pokoj a do poznámek napsat, že přijedete s dětmi a přejete si upgrade na Deluxe apartmán. Doplatek by byl následující: 700,–CZK/noc za apartmán, 270,–CZK/noc za dítě 4 roky a 270,–CZK/noc za dítě 7 let, celkem by cena vyšla na 7590,–CZK.

S pozdravem,

Kateřin Jakubová, rezervační oddělení

Vítězslav Trpišovský

Dobrý den, chtěl jsem se prosím zeptat proč je na výběru Vašeho hotelu zde na Slevomatu udávaná cena 990,– a po rozkliknutí nabídky je nejnižší nabídka za 1290,– ? Děkuji moc

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, pane Trpišovský,
ceny uvedeny na portálu Slevomat jsou uvedeny od 990,– CZK, poté záleží o jaký termín máte zájem. Pokud se jedná o víkendy cena je tam vyšší než pobyt např. s neděle na pondělí
Děkujeme za pochopení
Rezervační odd.

Agáta Kuchařová

Dobrý den, potřebujeme k ubytování test, potvrzení o očkováni (první dávka) nebo ještě něco dalšího ?

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, paní Kuchařová,

negativní test mít nemusíte, pokud od první dávky u jednodávkového schématu a druhé dávky u dvoudávkového schématu očkování uběhlo minimálně 14 dní. Pokud tento požadavek nesplňujete, tak je nutné se prokázat maximálně 72hod starým testem buď z laboratoře, ze zaměstnání nebo akceptujeme i samotesty na místě, případně čestná prohlášení o samotestu.

S pozdravem,

rezervační oddělení

Jaroslav Krejčí

Dobrý den,
rád bych se ubytoval společně s manželkou a 2 dětmi (4 a 10 let) v termínu od 1. do 3. 8. 2021. Pro dceru přistýlka a syn by spal s námi na manželské posteli. Bohužel mi při telefonickém ověřování bylo řečeno, že tohle není možné, ubytovat se musíme pouze v apartmánu. Přitom na jiném místě v tomto vlákně jste paní Frantikove napsali, že je možné se tako ubytovat. Jak to tedy je?
Děkuji. J. Krejčí

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, pane Krejčí,

děkujeme Vám za zájem o náš hotel. Dle pravidel hotelu můžeme udělit výjimku a ubytovat na pokoji dvě dospělé osoby a dvě děti pouze pokud má mladší dítě maximálně dva roky. Se staršími dětmi je možné se ubytovat pouze v apartmánu. Tato informace je uvedena v informacích přímo v naší nabídce.

Dětská postýlka pro dítě do 2,99 let: zdarma
Jedno dítě do 5,99 let: zdarma v případě obsazení pokoje 2 dospělými osobami
Děti od 6 do 11,99 let nebo druhé a další dítě do 5,99 let: 270 Kč/noc
Děti od 12 let jako dospělá osoba: 540 Kč/noc
Maximální počet přistýlek v pokoji: 1
Maximální počet dětských postýlek v pokoji: 1
Maximální kapacita nabízeného pokoje je 2 dospělí a 1 dítě. U pokojů s vyšší kapacitou je aplikován příplatek až 700 Kč/noc dle dostupné kategorie.
Vždy je nutné na recepci hotelu ověřit kapacity přistýlek a dětských postýlek.

Děkujeme Vám za pochopení.

S pozdravem,

rezervační oddělení

Iwanka Vrchovecká

Dobrý den, lze získat voucher ,,v praze jako doma,, i při koupi pobytu, který nabízíte zde přes slevomat?

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
ano, platí to na každý pobyt . Tato akce platí od 1.7.-31.8.2021 . V den příjezdu se nahlásíte na recepci a recepce Vám vygeneruje voucher ze systému.
Rezervační odd. Vochocová Markéta

Ondřej Kokeš

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda-li je možné v případě pobytu na 1 noc využít parkoviště ještě před ubytováním se (před 14. hodinou), popřípadě po check outu po 11. hodině další den? Popřípadě jestli je to možné za nějaký poplatek? Rádi bychom využili nějaké výlety v okolí, kde je problém s parkováním. Děkuji moc za odpověď. S pozdravem Kokeš

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, pane Kokeši,

děkujeme Vám za zájem o náš hotel. Zaparkovat v našem hotelu dříve než se ubytujete můžete bezplatně. V případě, že si u nás budete přát nechat auto další den po check outu počítejte s příplatkem 200,–CZK.

Děkujeme Vám za pochopení.

S pozdravem,

Kateřina Jakubová, rezervační oddělení

Miloslava

Při ubytování 2 dospělých na pokoji má dítě ve věku 5 let nárok na přistýlku a snídani zdarma? Děkuji za odpověď.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
pokud budou na pokoji ubytováni 2 dospělý osoby a jedno dítě na přistýlce do 6 let je zdarma vč. snídaně
Rezervační odd.

Martina Kroupová

Dobrý den, pokud bychom byli dospělý+2 děti, 16 a 12 let, mám zakoupit voucher pro 2 dospělé, a potom doufat, že půjde přikoupit přistylka? Nenabízí mi to jinou možnost než dvoulůžkový pokoj, hotel nemá třílůžkové? V případě že zakoupím, nestane se mi při rezervaci termínu, že mi bude řečeno, že přistylka nelze? Děkuji

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, paní Kroupová,

můžete si zakoupit voucher pro dvě dospělé osoby a do poznámek připsat, že si přejete přidat na pokoj přistýlku pro dítě 12 let. Počítejte v tom případě s příplatkem 540,–CZK/noc, který se hradí při příjezdu na recepci.

S pozdravem,

Kateřina Jakubová, rezervační oddělení

Tomáš Míček

zdravím, mají děti nějaký věkový limit pro návštěvu bazénu děkuji

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,

věkový limit pro děti do bazénu nemáme stanovený. V případě, že se jedná o miminko, tak je pouze povinné, aby mělo plenky určené do vody.

S pozdravem,

Kateřina Jakubová, rezervační oddělení

Pavla Kárníková

Dobry den je možné u vás ubytovat dvě osoby ve věku 16 a 17 let bez dospělé osoby? Děkuji za odpověď. Karnikova

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,

ubytovat se v našem hotelu bez dospělé osoby bohužel není možné.

Děkujeme Vám za pochopení.

S pozdravem,

Kateřina Jakubová, rezervační oddělení

Kockova

Dobrý den. Ráda bych přijela zítra. klikla jsem nabídku která uvádí “od 990 Kč “ ale nyní vidím pouze 1190. Kde je ona nabídka za 990?

Slevomat.cz

Dobrý den,

u nabídky, na kterou se tážete, je nejnižší cena 1 190kč. Je tedy možné, že jste viděla jinou nabídku, která je za nižší cenu, každopádně zde opravdu platí nejnižší cena 1 190kč. :-)

Mějte se krásně,
Květoslava

Lucie

Dobrý den, jak je to tedy v případě, že bychom koupili pobyt na 3 noci – 2 dospělí a 2 děti (1,4). Do 3 let jsou děti zdarma a pak tam máte 1 dítě do 6 let zdarma. Platí tedy cena jen za voucher pro celou rodinu? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie,

maximální kapacita nabízeného pokoje je 2 dospělí a 1 dítě. U pokojů s vyšší kapacitou je aplikován příplatek až 700 Kč/noc dle dostupné kategorie. Pro více informací Vám tedy doporučuji kontaktovat přímo recepci hotelu, která by Vám již výslednou cenu přesně nakaulkulovala. Zde přikládám kontakt: reservation.pyramida@orea.cz ,+420 233 102 111.

Přeji krásný den,
Květoslava

Mojmír Pruch

Dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat, do jaké večerní hodiny je možné se u Vás ubytovat.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
check in je možný od 14:00 hodin. Recepce je k dispozici 24/7 . Můžete se ubytovat i v pozdějších hodinách.
Rezervační odd.

Lukáš Marek

Dobrý den, budu cestovat s koly na střeše auta. Máte vlastní kolárnu, kde se dají kola nechat v případě, když pojedeme někam pouze autem?

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
kolárnu nemáme, ale je možnost si zde uložit kola v uzamykatelné místnosti.
Reszervační odd.

Kamil

Dobrý den, může se stát, že přijedu do hotelu a celá kapacita parkoviště bude obsazena? Je v blízkosti hotelu popř. nějaká možnost dalšího parkování? Děkuji Bláha

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, pane Bláho,
kapacita parkoviště je 130 míst. Pokud se stane, že parkoviště je obsazený v okolí hotelu jsou modré zony a nelze zaparkovat. Můžeme Vás ujistit, že parkovacích míst je dostatek.
Rezervační odd.

Hana Rašková

Dobrý den, nedaří se mi rezervovat pobyt od 2.7. – 4.7.2021.
Je obsazeno?
Děkuji za odpověď a přeji hezký den
Rasková

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, paní Rašková,

pobyt se Vám nedaří rezervovat jelikož 3.7. je již kapacita pokojů vyprodána.

Děkujeme za pochopení.

S pozdravem,

Kateřina Jakubová, rezervační oddělení

D.Polívková

Dobrý den.
Chtěla jsem se zeptat zda váš hotel je zapojený do programu V Praze jako doma???

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, paní Polívková,

ano do tohoto programu je zapojený i náš hotel.

S pozdravem,

Kateřina Jakubová, rezervační oddělení

Lucie Černá

Dobrý den, poskytujete i bezlepkové snídaně? Děkuji.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
snídaně jsou formou bufetu a bezlepkové pečivo máme v nabídce.
Rezervační odd.

Martina Burkovcova

Dobrý den , četla jsem několik rezenzi ohledně bazénu , ze nebylo možno využít . Je už nyní využití možné ?

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
v rámci epidemiologické situace a vládních nařízení byl welness vč. bazénu uzavřen . Od 24/5 je bazén opět v provozu každý den od 7:00 – 22:00 hodin krom času od 15:00 do 17:30 kdy jsou plavecké kurzy a bazén v těchto časech je uzavřen pro veřejnost.
Děkujeme za pochopení
Rezervační odd.

Eva K.

Dobrý den,
splňují všechny Vámi nabízené balíčky uplatněné v období července/srpna podmínky pro získání bodů z programu V Praze jako doma? Na portálu programu doporučují si při nákupu ubytování v balíčku se stravou apod. ověřit, jestli jsou podmínky splněny (https://www.vprazejakodoma.cz/casto-kladene-dotazy/).
Předem děkuji

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
kampaň vpraze jako doma je platná pro pobyty od 1.7.2021 – 31.8.2021. Pokud splňujete všechny podmínky, obdržíte od recepce hotelu voucher formou unikátních kodu , kterým se prokazujete na daných atrakcí
Rezervační odd.

Majka

Dobrý den, poprosím o vysvětlení – pro návštěvu Vašeho hotelu a vstupu do bazénu mohu doložit pozitivní protilátky v krvi, antig. test od zaměstnavatele nebo si přivezu antig. test sama. Je toto takto možné ? Nerada bych pobyt rušila a sháněla něco jiného. Děkuji za Vaši odpověď a přeji hezký den Majka

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
podmínky pro ubytování od 24/5 dle vládních nařízení jsou tyto:
hosté = absolvovaly v posledních 72 hodinách PCR nebo antigenní test s negativním výsledkem – lze akceptovat testy ze zaměstnání, samotesty i čestná prohlášení o testování dítěte ve škole >> stačí ukázat potvrzení/čestné prohlášení

hosté jsou naočkované = uplynulo alespoň 22 dní od aplikace 1. dávky u dvoudávkové vakcíny (Pfizer BioNTech, Moderna, Astra Zeneca) nebo 14 od aplikace jednodávkové vakcíny (Johnsson & Johnsson) >> stačí ukázat Covid očkovací kartičku

PRODĚLALY COVID-19 = mají laboratorně potvrzené onemocnění Covid-19 a od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní >> stačí ukázat SMS

Rezervační odd.

Monika

Dobrý den, chystmáme se k vám do hotelu, prosím o informaci za jakých podmínek smíme navštívit bazén, jedná se o syna kterému je 15 a není očkovaný, co vše potřebuje a to jak ke vstupu do bazénu, tak celkově při pobytu?
Děkuji.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
příplatek za dítě 15 let na přistýlce je 540,– CZK/ noc .
Podmínky k ubytování tento test platí ikdyž budete chtít využít bazén, který je v ceně UB .

hosté = absolvovaly v posledních 72 hodinách PCR nebo antigenní test s negativním výsledkem – lze akceptovat testy ze zaměstnání, samotesty i čestná prohlášení o testování dítěte ve škole >> stačí ukázat potvrzení/čestné prohlášení

hosté jsou naočkované = uplynulo alespoň 22 dní od aplikace 1. dávky u dvoudávkové vakcíny (Pfizer BioNTech, Moderna, Astra Zeneca) nebo 14 od aplikace jednodávkové vakcíny (Johnsson & Johnsson) >> stačí ukázat Covid očkovací kartičku

PRODĚLALY COVID-19 = mají laboratorně potvrzené onemocnění Covid-19 a od prvního pozitivního testu neuplynulo více než 180 dní >> stačí ukázat SMS

Rezervační odd.

radka semerádová

prosím ještě níže, přistýlka je též včetně snídaně ??
děkuji
Dobrý den, cena za přistýlku pro dospělou osobu činí 550,–CZK/noc.

S pozdravem,

Kateřina Jakubová, rezervační oddělení

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, paní Semerádová,

ano tento příplatek zahrnuje i snídani.

S pozdravem a přáním pěkného dne,

Kateřina Jakubová, rezervační oddělení

radka semerádová

Dobrý den, jaká je cena za přistýlku ? ( jsme 3 dospělí )
 děkuji

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, cena za přistýlku pro dospělou osobu činí 550,–CZK/noc.

S pozdravem,

Kateřina Jakubová, rezervační oddělení

Kateřina

Dobrý den, jen se chci zeptat na příplatek za dítě 10 let, je v ceně i snídaně a vstup do bazénu, jako mají osoby z poukazu?
 Děkuji

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý večer,
voucher ,který si zakoupíte na portálu Slevomat je pro 2 osoby, příplatek za další osobu dítě 10 let na přistýlce je doplatek 270,– CZK / noc vč. snídaně a volného vstupu do bazénu.
Vochocová Markéta rezervační odd.

Dita

Dobrý den,
je možné využít bazén i po check-outu např. ve 12 hodin?
Děkuji za odpověď

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý večer,
ano můžete, ale již není v ceně ubytování .Platba již za standartní ceny, dle aktuálního ceníku.
Děkujeme za pochopení Vochocová Markéta-rezervační odd.

Věra

Dobrý den, mám dotaz… Chtěli bychom navštívit Prahu,
ubytovat se ve vašem hotelu.
Rodiče + 12 letý kluk, babička. jednu noc – z 19. na 20. června 2021, se snídaní. Prosím o informaci ohledně
ubytování u hotelu, za jakých fin. podmínek, děkuji, Věra.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, děkujeme Vám za zájem o náš Orea hotel Pyramida. Ve Vámi poptávaném termínu 19.-20.6. volnou kapacitu stále máme, ve Vašem případě je potřeba si zakoupit vouchery dva, každý za cenu 1290,–CZK. Napište prosím poté do poznámek k rezervaci, že si přejete přidělit pokoje vedle sebe.
S pozdravem, Kateřina Jakubová, rezervační oddělení

Dagmar Frantíková

Cena pro 2 dospělé osoby je 2580 Kč za 2 noci o prázdninách. Kolik budu doplácet za děti 2 roky a 5let.
Děkuji.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, paní Frantíková,

doplatek za druhé dítě ve věku 5 let činí 270,–CZK/noc a hradí se při příjezdu na recepci.

Do dvoulůžkového pokoje Vám můžeme přichystat buď dětskou postýlku nebo přistýlku. Obojí se na pokoj bohužel nevejde. Jedno dítě by tedy bylo bez nároku na další lůžko. Můžeme Vám také případně nabídnout upgrade na Classic apartmán ve výši 500,–CZK/noc.

S pozdravem a přáním pěkného dne,

Kateřina Jakubová, rezervační oddělení

Michala

Dobrý den,

mám dotaz ohledně ubytování u Vas. Rodiče by přijeli v termínu od 10.-11.7. Bazén už fungovat bude, dle předešlých dotazů. Ale jen mne zajímá, zda bude stačit antigenni test provedeny doma a čestné prohlášení? Nebo antigenni test, který si rodiče přivezou a eventuelne provedou např. na recepci před vstupem do hotelu?

Děkuji za informace, s pozdravem M.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, Michalo,

momentálně můžeme v našem hotelu ubytovat osoby, které absolvovaly v posledních 72 hodinách před příjezdem do hotelu PCR nebo antigenní test s negativním výsledkem – lze akceptovat i testy ze zaměstnání či samotesty. S pozdravem a přáním pěkného dne, Kateřina Jakubová, rezervační oddělení

Pavel Bene

Dobrý den,
potřebuji si objednat voucher pro rodinu – 4 lidi.
Musím objednat vouchery 2 ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, pokud plánujete na pobyt vyrazit ve 4 lidech, tak je nutné zakoupit 2 vouchery. Bohužel na pokoj lze vždy přidat maximálně 1 přistýlka, a tak nelze zakoupit pouze 1 voucher pro 2 osoby a další 2 osoby doplatit až na místě. Do pokoje byste se ve 4 bohužel nevešli. Pěkný den :) Kačka

Lenka Sebránková

Dobrý den, mohu se zeptat, zda je již Váš bazén k dispozici bez omezení a jak probíhají vzhledem ke covid opatřením snídaně? Děkuji

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den,
Orea Hotel Pyramida bude mít bazén v provozu od 14.6.2021 od 11:00 hodin. Další dny již od 7:00– 22:00 hodin. Bude omezený počet osob a pro vstup budou platit tyto podmínky:
• Negativní výsledek antigenního testu na přítomnost viru SARS CoV-2 (ne starší než 72 hodin).
• Negativní výsledek PCR testu na přítomnost viru SARS CoV-2 (ne starší než 7 dní).
• Certifikát MZČR o provedeném očkování proti onemocnění COVID – 19 (přičemž musí uplynout alespoň 22 dní od první dávky očkování).
• Potvrzení o prodělání nemoci COVID-19 (přičemž nesmí uplynout více než 180 dní od prvního pozitivního PCR nebo antigenního testu).
Snídaně probíhají standartně formou bufetu , každý den od 6:30 – 10:30 hodin dle doporučení hygienické stanice.
Rezervační odd. Vochocová

*** ***

Dobrý den,
prosím ráda bych objednala pobyt pro celou rodinu:
2 dospělí, dítě 4roky + dítě 9 let
Se snídaní
Termín 26.- 29.8.2021

Můžete mi prosím sdělit, zda máte volný vhodný pokoj a kolik by byla konečná cena?

Velmi děkuji a přeji pěkný den
Klennerová

Slevomat.cz

Dobrý den, pokud plánujete pobyt s dětmi, tak je vždy nutné ověřit si volné kapacity přímo na recepci hotelu. Dotazy vám rádi zodpoví na e‑mailu reservation.pyramida@orea.cz nebo recepce.pyramida@orea.cz či na telefonu +420 233 102 1­11. Co se týče ceny, tak pro 2 dospělé osoby je cena voucheru v uvedeném termínu 3870 Kč. Děti do 5,99 let mají, v případě obsazení pokoje 2 dospělými osobami, pobyt zdarma a příplatek za děti od 6 do 11,99 let činí 270 Kč/noc. Celková cena by tedy byla cca 4860 Kč. Pěkný den, Kačka

Jitka Cvoreňová

Dobrý večer, když bychom přijely s dcerou na vozíku,nebude to problém? Myslím bezbariérový přístup, děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, hotel je bezbariérový, nicméně i tak Vám doporučím kontaktovat přímo provozovatele na e‑mailu reservation.pyramida@orea.cz nebo recepce.pyramida@orea.cz či na telefonu +420 233 102 1­11 o této skutečnosti, který by Vám případně mohl uzpůsobit pokoj či Vám vybrat nějaký nejvhodnější. Pěkný den, Kačka :-)

Veronika Bendová

Dobrý den, je možné za nějaký příplatek dostat pokoj v nejvyšším patře?

Děkuji, Bendová

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, s tímto dotazem se prosím obraťte přímo na hotel na e‑mailu reservation.pyramida@orea.cz nebo recepce.pyramida@orea.cz či na telefonu +420 233 102 111, kde Vám jistě rádi zodpoví veškeré Vaše dotazy. V hotelu se můžete také případně konkrétně domluvit, zda by bylo ubytování v lepším pokoji možné a jaký by byl příplatek. Pěkný den :) Kačka

Lubomír Rek

Dobrý den, máme fenku Labradora (29kg). Můžeme ji vzít s sebou? Samozřejmě s poplatkem souhlasíme.

 Diky

Slevomat.cz

Dobrý den, Lubomíre,

domácí zvířata jsou v hotelu povolena, takže fenečku můžete vzít určitě s sebou. :-) Příplatek činí 300kč/noc. Doporučuji předem informovat recepci hotelu.

Přeji krásný den,
Květoslava

Miloslava Kunčická

Dobrý den, je možná přistýlka pro dceru 8let? Děkuji Kunčická

Slevomat.cz

Dobrý den, Miloslavo :)
ano, je to možné. Za děti od 6 do 11,99 let se doplácí 270 Kč/noc. Určitě ale předem kontaktujete hotel, aby vám mohl zajistit dostatečně velký pokoj. Pěkný den :)

Andrea Marková

Dobrý den, předpokládám, že bazén nelze použít, je to tak??

OREA Hotel Pyramida Praha

.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, paní Marková, v tuto chvíli bohužel je bazén mimo provoz. Ve čtvrtek je zasedání vlády, kdy se rozhodne za jakých podmínek se budou hotely otevírat a zda bude další rozvolňování v rámci welness.
Rezervační odd. Markéta Vochocová

Milan Záleský

Dobrý den, nabízí tento hotel kartu Praha tobě? Děkuji, Záleský.

OREA Hotel Pyramida Praha

.

OREA Hotel Pyramida Praha

Dobrý den, pane Záleský, můžete prosím specifikovat o jakou kartu se jedná? Bohužel netušíme a žádnou takovou kartu nenabízíme.
S pozdravem Vochocová Markéta_ rezervační odd.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru