Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4* pobyt v Hotelu NH München Center v Mnichově se snídaní

4,5 / 5 CK Zanzo od Slevomatu Mnichov - Německo (mapa) 5 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Ivana

Dobrý den,
Děkuji za odpověď níže k memu dotazu. Bohuzel, když se na nabídku podíváte a kalkulaci si zkusite, zjistíte, že jde zadat pouze 2 dospělé a 1 dítě. Nic se tedy dál automaticky nevypocita. Je možné, prosím zjistit nebo se obrátím přímo na hotel?
Děkuji.

CK Zanzo od Slevomatu

Dobrý den Ivano, zašlete prosím tento dotaz s konkrétním termínem na info@zanzo.cz, dítko nad kapacitu pokoje ověříme s hotelem, toto se vždy musí ověřovat přímo na hotelu. Děkuji. S pozdravem, CK ZANZO.

Ivana

Dobry den,
prpsim, je mozne vyuzit voucher se dvěma dětmi – 4 roky a čerstvě 1 rok? Samozrejme bez naroku na luzko pro rocni.
 Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano, jak je uvedeno v nabídce. Nabídku doporučujeme pro děti do 11 let. 1. dítě do 10,9 let má pobyt zdarma. Pokud si během objednávky v košíku navolíte počet a věk dětí, automaticky se vypočítá cena za ně. Přeji Vám krásný den, Tomáš :)

Ivana Pátková

Dobry den, jak mam v kosiku navilit moznost 2 dospeli + 1 dite ve veku 7 let? Rada bych jistotu, ze budeme mit pro dite luzko. :) Dekuji predem za odpoved.

CK Zanzo od Slevomatu - online

Dobrý den, Ivano, děkujeme Vám za zprávu. Už jsem akci nastavil a umožní Vám zadat 1. dítě zdarma, až o věku 10,9 let. :) Hezký den, za tým CK Zanzo od Slevomatu – Standa

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru