
Termín
Platnost do 31. 7. 2021.
V ceně
- 300 g míchaného hovězího tataráku (hovězí zadní, falešná svíčková)
- Neomezené množství topinek a česneku
- Rezervace není nutná, pokud ale chcete mít jistotu volného místa, zavolejte alespoň 24 hod. předem na tel. 774 224 798 nebo napište na e‑mail upreska@nasepivovary.cz – zároveň uveďte kód voucheru.
- Kódem voucheru se prokážete v restauraci.
- Jídlo s sebou: žádný problém, vše vám bez příplatku připraví na odnos s sebou. Odnos s sebou je nutné nahlásit předem.
- Rezervaci je možné změnit nebo zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Termín
Platnost do 31. 7. 2021.
V ceně
- 500 g míchaného hovězího tataráku (hovězí zadní, falešná svíčková)
- Neomezené množství topinek a česneku
- Rezervace není nutná, pokud ale chcete mít jistotu volného místa, zavolejte alespoň 24 hod. předem na tel. 774 224 798 nebo napište na e‑mail upreska@nasepivovary.cz – zároveň uveďte kód voucheru.
- Kódem voucheru se prokážete v restauraci.
- Jídlo s sebou: žádný problém, vše vám bez příplatku připraví na odnos s sebou. Odnos s sebou je nutné nahlásit předem.
- Rezervaci je možné změnit nebo zrušit alespoň 24 hod. předem, jinak voucher propadá.
Obsahuje následující alergeny:
Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:
- Pluxee (Sodexo) – převést body
- Edenred – převést body
- Benefit Plus – převést body
- Up – převést body
- Naše stravenka – převést body
Jak funguje převod benefitních bodů?
Víte, s jakou kadencí připravují kuchaři jídla v téhle restauraci? Ta-ta-ta-ta-rák. A někdy ještě rychleji.
V pivovaru U Přeška si pochutnáte přímo královsky! Naservírují vám tu totiž 300 či 500 g míchaného hovězího tataráku ze zadního hovězího a falešné svíčkové. A o příkus rozhodně nebudete mít nouze – zlatavých topinek a česneku dostanete doslova co hrdlo ráčí.
„Tatarák byl naprosto vynikající. Byli jsme na něm už loni a letos byl ještě lepší. Rádi se vrátíme. “ (Barča, 10/2020)
A co patří k pořádné masové dobrotě? Vychlazené pivečko! Tak ochutnejte místní speciály, jste přece v pivovaru! V nápojovém lístku mají piva spodně i svrchně kvašená, speciály i piva typu ALE a IPA. A kdy do příjemného podniku vyrazit? Přivítají vás tu s otevřenou náručí a pěnivou čepicí každý den od 11:00 do 23:00.
Tip: Zajděte do restaurace i na tříchodové menu. Ochutnáte kachní konfit, variaci grilovaných mas s grilovanou zeleninou a lívanečky.